شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 21 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 7,175
بازدید دیروز: 30,405
بازدید کل: 158,976,204
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 81
کاربران حاضر: 81
کدخبر: 199 زمان ارسال: سه شنبه 05 آذر 1387 - 20:30 تعداد بازدید: 1789
دومین کنفرانس بین‌المللی صنعت هتل‌داری برگزار می‌شود
دومین کنفرانس بین‌المللی صنعت هتل‌داری و صنایع وابسته 22 آذرماه با حضور سه استاد بین‌المللی در تهران برگزار می‌شود.

فرشید کریمی ـ دبیر اجرایی کنفرانس ـ در گفت‌وگو با خبرنگار بخش گردشگری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هدف از برگزاری این کنفرانس را طرح مباحث علمی در صنعت هتل‌داری و فراهم کردن موقعیتی برای آشنایی فعالان این صنعت با آخرین دستاوردهای علمی در هتل‌داری دانست و گفت: نخستین دوره‌ی این کنفرانس بین‌المللی هفتم و هشتم آبان‌ماه 1385 در دبی برگزار شد و مورد استقبال بسیاری از فعالان گردشگری دولتی و خصوصی ایران قرار گرفت.

وی ادامه داد: در دومین کنفرانس بین‌المللی صنعت هتل‌داری و صنایع وابسته سه استاد بین‌المللی این حوزه از روسیه، انگلیس و کانادا درباره‌ی مباحث مربوط به صنعت هتل‌داری در محورهای مختلف مانند موقعیت‌سنجی و مکان‌سنجی اماکن اقامتی و معماری، نانوتکنولوژی، مدیریت منابع انسانی و روش‌های ارتقای بهره‌وری واحدهای پذیرایی و تشریفات، آخرین دستاوردهای علمی را ارایه می‌کنند.

دبیر اجرایی دومین کنفرانس بین‌المللی صنعت هتل‌داری و صنایع وابسته با اشاره به آسیب‌شناسی صنعت هتل‌داری کشور از سوی برگزار‌کنندگان این کنفرانس، بیان کرد: متأسفانه در سال‌های گذشته توجه جدی به موضوع آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر در صنعت گردشگری نشده است و فقط در چند سال اخیر با رونق گرفتن اهمیت صنعت گردشگری، اقداماتی در این حوزه شده‌اند.

کریمی با بیان این‌که در صنعت هتل‌داری نیازمند علم روز دنیا هستیم، گفت: بیشتر هتل‌ها و اماکن اقامتی ایران، قدمت زیادی دارند و به‌طور جدی نیازمند بازسازی و نوسازی‌اند که متأسفانه با وجود اهمیت این امر در دنیا، ما از آن غافل هستیم.

وی هم‌چنین به ضعف نیروی انسانی در صنعت هتل‌داری ایران اشاره کرد و افزود: یک هتل 50 درصد فروش خود را از طریق رستوران و پذیرایی کسب می‌کند و در این بخش، نقش نیروی انسانی تربیت‌شده و آموزش‌دیده بسیار زیاد است.

کریمی در پاسخ به این پرسش که آیا برگزاری کنفرانسی یک‌روزه تأثیر مهمی در برطرف‌ کردن موانع صنعت هتل‌داری کشور خواهد داشت؟ اظهار داشت: به‌طور قطع، همایش‌ها و کنفرانس‌های یک‌روزه کفاف این همه مشکل را در گردشگری نمی‌دهند؛ اما از آنجا که آموزش، موضوعی طولانی و زمان‌بر است و هیچ‌گاه تمامی ندارد، باید تلاش کنیم که در این عرصه، گام‌های پی‌درپی و مؤثری برداشته شوند.

وی هم‌چنین درباره‌ی چگونگی حضور علاقه‌مندان در دومین کنفرانس بین‌المللی صنعت هتل‌داری و صنایع وابسته، بیان کرد: از آنجا که برگزار‌کنندگان این کنفرانس حتا یک ریال از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دریافت نکرده‌اند و باید هزینه‌های برگزاری کنفرانس و مهمانان خارجی آن را خود بپردازند، برای حضور علاقه‌مندان مبالغی به‌عنوان ورودی درنظر گرفته شده است؛ برای دانشجویان 80 هزار تومان، برای اساتید دانشگاه 100 هزار تومان و برای شرکت‌کنندگان آزاد 120 هزار تومان به‌عنوان ورودی درنظر گرفته شده است.

او با اشاره به ثبت نام بیش از 300 شرکت‌کننده برای حضور در این کنفرانس، اضافه کرد: امیدواریم با برپایی این کنفرانس که کارگاهی آموزشی و مؤثر برای مدیران و دست‌اندرکاران صنعت گردشگری به‌شمار می‌آید، این کنفرانس را در سال‌های آینده و زمانی بیشتر در مناطق و استان‌های مختلف کشور برگزار
منبع :  
نظرات کاربران
رضا کسائیان : 1389/08/09

با سلام و خسته نباشید. نظر به اینکه فعالیت اینجانب در رابطه با هتلداری میباشد. خواهشمند است در خصوص نحوه ثبت نام در کنفرانس 22 آذر اینجانب را راهنمایی بفرمایید.

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه