رییس دانشگاه تهران گفت: راهاندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف در شرف دریافت موافقت اصولی است. شعبه گرجستان نیز در مهر ماه ۱۴۰۳ با پذیرش ۱۲۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری افتتاح خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران روز سهشنبه ۲۰ شهریور ماه در حاشیه افتتاح پروژههای عمرانی دانشگاه تهران، افزود: دانشگاه تهران آماده جهش بزرگ است و همه زیرساختها آمادگی پیدا کرده است تا هم در عرصههای بینالمللی و هم عرصههای فعالیتهای علمی، پژوهشی و فناورانه در آینده نزدیک شاهد جهش بالایی باشیم.
رییس دانشگاه تهران در مراسم افتتاح استودیوهای جدید تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران، گفت: در فرصتی که در جلسه معارفه وزیر علوم خدمت آقای دکتر پزشکیان رسیدم، اشاره کردم که دانشگاه تهران در زمینه تحقق همان نکاتی که رییسجمهوری در زمینه ضرورت ایجاد فضای گفتگو و ارائه دیدگاهها برای اساتید و دانشجویان و اجازه صحبت کردن ذینفعان دانشگاه مورد تاکید قرار میدهند، اهتمام داشته است و تجربه فعالیت سه ساله تلویزیون اینترنتی در دانشگاه تهران، نمونه خیلی موفقی در این زمینه است که دانشگاههای دیگر می توانند از آن استفاده کنند.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به افتتاح خوابگاه متأهلین ۵۱ واحدی، گفت: همان طور که پیش از این قول داده بودیم، هیچ دانشجوی متقاضی خوابگاه متاهلی که واجد شرایط است، در سال تحصیلی جدید بدون خوابگاه نمیماند.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ که تیم جدید مسئولیت اداره دانشگاه را برعهده گرفت، بیش از ۱۲۰ خانواده در نوبت قرار داشت اما با ایجاد ظرفیتهای جدید برای اسکان خانواده دانشجویان متأهل، در دانشگاه تهران با مشکل کمبود خوابگاه متأهلین مواجه نیستیم.
راهاندازی مرکز ازدواج دانشگاهیان در دانشگاه تهران
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به ایجاد زنجیرهای از ظرفیتها در جهت قانون جوانی جمعیت، بیان داشت: در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران، مرکز ازدواج دانشگاهیان با هدف تسهیل شرایط برای ازدواج آگاهانه دانشگاهیان راهاندازی شد و وامهای قرضالحسنه ویژه به دانشجویانی که جریان ازدواج ایشان از طریق مشاورههای این مرکز سامان میگیرد، اعطا خواهد شد.
دکتر مقیمی از احداث مجتمع خوابگاهی ۵۰۰ واحدی متأهلین دانشگاه تهران به عنوان حلقهای از این زنجیره نام برد و گفت: مهدکودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران نیز با حمایت بنیاد مصلینژاد احداث شد و در اختیار خانواده دانشگاه تهران قرار گرفت.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به مشکلات دانشکده زبانها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران از نظر کمبود کلاسهای درس، یادآور شد: با اجرای طرح توسعه دانشکده زبانها و ادبیات خارجی، مشکل این دانشکده از نظر فضای فیزیکی، تا چندین سال آینده مرتفع میشود.
وی به تاکید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه توجه به تغییرات تحولی در مهارتهای تخصصی دانشآموختگان و گسترش و توسعه آموزشهای مهارتی و برنامههای مهارتآموزی در دانشگاهها با تکیه بر نوآوری و فنآوری اشاره کرد و یادآور شد: برنامههای اجراشده در دانشگاه تهران با برنامههای ارائه شده از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به نمایندگان مردم در خانه ملت، دارای قرابت است. پس از ایجاد ساختار اداره کل مهارت در دانشگاه تهران در سال گذشته، فضای فیزیکی مناسبی به منظور اجرای مأموریتهای این حوزه مهم نیز فراهم شد.
رئیس دانشگاه تهران در زمینه ضرورت ایجاد دفتر مرکزی پردیسهای بینالمللی و شعب خارج از کشور دانشگاه تهران که ساختمان محل استقرار آن با حضور رؤسای پردیسهای بینالملل دانشگاه تهران به بهرهبرداری رسید نیز گفت: دفاتر پردیسهای بینالملل دانشگاه تهران در نقاط مختلف پراکنده بود و نیاز بود یک مکان مشترک داشته باشند.ر
وضعیت راهاندازی شعب دانشگاه تهران در نجف و گرجستان
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران افزود: دانشگاه تهران تا قبل از سال ۱۴۰۰ دارای دو پردیس بینالملل کیش و ارس بود که در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران شاهد راهاندازی پردیسهای بینالملل اروند، خلیج فارس (قشم) و کاسپین و همچنین شعبههای دانشگاه تهران در خارج کشور بودیم. راهاندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف در شرف دریافت موافقت اصولی است. شعبه گرجستان نیز در مهر ماه ۱۴۰۳ با پذیرش ۱۲۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری افتتاح خواهد شد.
دکتر مقیمی همچنین به راهاندازی اندیشکده حکمرانی مالی محاسباتی در همکاری مشترک بین دانشکده حکمرانی و دیوان محاسبات کشور اشاره کرد و گفت: هدف ما در اندیشکده حکمرانی مالی محاسباتی این است که از یافتههای بسیار باارزش حسابداری و دادههای که در مجموعه دیوان محاسبات است آنها را با حضور کارشناسان و مدیران دستگاههای مختلف در مجموعه اندیشکده به معرض نقد و بررسی بگذارد.
وی در پایان گفت: یکی از خروجیهایش خدمت به مجلس شورای اسلامی خواهد بود. یکی از مراجع اطلاعاتی مجلس شورای اسلامی، دیوان محاسات کشور است ولی اطلاعت خام نمیتواند خیلی مینای تصمیم گیری باشدو. اندیشکده حکمرانی تلاش میکند تا دادههای خام را تبدیل به اطلاعات، دانش و حکمت که مبنای حکمرانی درست در کشور است تبدیل کند.
نظرات کاربران