رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: این دانشگاه در نظر دارد در سال ۱۴۰۲ برای تامین بخشی از کادر اعضای هیات علمی، از طریق بورس تحصیلی سال آخر دانشجویان دکتری داخل و خارج از کشور اقدام کند.
به گزارش ایسنا، امیررضا شاهانی با بیان اینکه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در نظر دارد در سال ۱۴۰۲ برای تأمین بخشی از کادر اعضای هیئت علمی، از طریق بورس تحصیلی سال آخر دانشجویان دکتری داخل و خارج از کشور اقدام کند، گفت: دلیل این سیاست این است که، دانشگاه در نظر دارد طبق برنامه راهبردی خود، یک ارتقاء هم به لحاظ کمی و نیز کیفی در اعضای هیئت علمی دانشگاه داشته باشد.
وی افزود: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از دانشگاههای برتر کشور است و استادان شاخص و ممتازی در حال حاضر دارد. با توجه به برنامه راهبردی دانشگاه و لزوم توسعه دانشگاه در شاخههای مختلف در نظر داریم، تعداد اعضای هیئت علمی را افزایش دهیم از این رو برای سال اول، تعداد ۲۵ ظرفیت دانشجوی بورسیه در نظر گرفته شده است. این دانشجویان از بین دانشجویان سال آخر دوره دکتری چه در داخل و چه در خارج از کشور تامین میشوند.دانشجویان مذکور باید از پروپزال خود با موفقیت دفاع کرده و کار پایاننامه و تحقیقات را تا مرحلهای انجام داده باشند و در واقع سال آخر باشند.
شاهانی گفت: دانشجویان باید درخواستهای خود را از طریق سامانه sib.saorg.ir که وزارت علوم مشخص کرده است ثبت کرده و مدارک مورد نیاز را تا ۳۰ بهمن سال ۱۴۰۲ ارسال کنند.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: حُسنی که این بورسیه دارد این است که تمام دانشجویان سال آخر دوره دکتری چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور میتوانند درخواست خود را در یکی از دانشگاههای برتر کشور ثبت کنند و بعد از فارغ التحصیلی دغدغه اشتغال را نداشته باشند و طبق آئیننامه جامع اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان ایرانی که وزارت علوم منتشر کرده است، مقرری و سایر تسهیلات توسط وزارت علوم داده میشود و از طریق دانشگاه نیز جایابی میشوند.
شاهانی در ادامه افزود: درخواستهایی که وزارت علوم ارسال میکند در هیئت اجرایی جذب دانشگاه بررسی میشود و کارگروه صلاحیت علمی و عمومی تشکیل میشود و در نهایت دانشجویان واجد شرایط را به وزارت علوم و سازمان دانشجویان اعلام میکنند.
وی درباره ۲۵ نفر ظرفیتی که در نظر گرفته شده است گفت: در واقع این ۲۵ نفر ظرفیت شامل سه ظرفیت برای هر یک از رشتههای مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی عمران و ۲ ظرفیت برای هر یک از رشتههای مهندسی صنایع، مهندسی نقشهبرداری، مهندسی و علم مواد، مهندسی کامپیوتر، مهندسی هوافضا، ریاضی، فیزیک و شیمی در نظر گرفته شده است که درمجموع ۲۵ ظرفیت است.
رئیس دانشگاه خواجهنصیر گفت: طبیعی است که این دانشگاه ملاکهای خودش را برای انتخاب دانشجویان داشته باشد و مسلماً بهترینها را از لحاظ علمی و تعهد به کشور و ارزشهای اسلامی انتخاب خواهد کرد و احتمال این وجود دارد که بخشی از این ظرفیتها خالی بماند که البته سعی میکنیم این اتفاق نیافتد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، شاهانی در پایان از تمام دانشجویان دانشگاههای برتر کشور سال آخر دوره دکتری در داخل و خارج کشور (بر مبنای لیست مورد تایید وزارت علوم) که علاقمند به عضویت در هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی هستند دعوت به عمل آورد تا در صورت تمایل با قید الویت زمانی، درخواستهای خود را ثبت کنند.
نظرات کاربران