با توجه به رسالت شرکت های مهندسین مشاور بعنوان بازوی علمی و فکری دستگاه های اجرایی و کارفرمایی برای توسعه علمی و ارتقای سطح کیفی فعالیتهای اجرایی و عمرانی کشور، شرکت مهندسین مشاور مهاب ثامن در اسفند ماه سال 1387 تصمیم به بررسی زمینه های مورد نیاز جهت اجرای برنامه های علمی و پژوهشی گرفت که با اعلام سال 1388 بعنوان سال اصلاح الگوی مصرف و با توجه به زمینه های اصلی فعالیت شرکت که بر محوریت تخصصهای مرتبط با آب قرار گرفته و بویژه لزوم توجه به مدیریت صحیح مصرف آب و بحرانهای گذشته و فراروی این بخش، این مشاور مصمم گردید همایشی با هدف ارایه روشهای کاربردی اصلاح الگوی مصرف آب در سال 1388 برگزار نماید.
اهداف :
1. تبیین مفهوم الگوسازی در مدیریت آب و نقش آن در توسعه پایدار کشور .
2.ایجاد زمینه ارتباط و تبادل اطلاعات ارکان مختلف و مرتبط با مدیریت آب در بخشهای اجرایی علمی و سازمانهای مردم نهاد. (NGO)
3. کمک به معرفی محققین و مهندسینی که فعالیتهای ارزنده ای در زمینه مدیریت آب انجام می دهند
4. ارتقاء سطح دانش فنی کارشناسان و مدیران مرتبط با صنعت آب با رویکرد توسعه پایدار و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و تخصصی در این زمینه.
5. تعیین خلا های موجود در برنامه ریزی و مدیریت آب در کشور و پاسخ به چرایی بحران مصرف آب در ایران.
6.دستیابی به راهکارها و روشهای عملی برای مدیریت صحیح مصرف آب با توجه به شرایط بومی کشور.
ارکان همایش :
رئیس همایش :
مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور مهاب ثامن (برگزار کننده همایش)
کمیته راهبردی :
این کمیته علاوه بر اعضای اصلی کمیته برنامه ریزی (رئیس و دبیر همایش و دبیر کمیته علمی) متشکل از مدعوینی در سطح مدیران ارشد سازمانهای مرتبط و همکار در برگزاری همایش است که از سوی برگزار کننده دعوت شده و در خصوص مسائل راهبردی و کلان همایش تصمیم گیری می نماید و حداقل سه جلسه در سال تشکیل میدهد.
کمیته برنامه ریزی :
این کمیته متشکل از رئیس، دبیر و دبیران تمام کمیته های اصلی همایش و بعلاوه مدعوینی از روابط عمومی سازمانهای مرتبط و همکار در برگزاری همایش می باشد که که از سوی برگزار کننده دعوت شده و مسئولیت برنامه ریزی و اخذ تصمیم جهت کلیه امور اجرایی و برنامه های عملیاتی همایش را بر عهده دارد..
دبیر همایش
از طرف رئیس همایش انتخاب شده و مسئول برگزاری همایش و هماهنگی و مدیریت کلیه برنامه ها و ارکان می باشد.
کمیته علمی :
اعضای این کمیته از میان اعضای هیات علمی دانشگاه ها و کارشناسان خبره مدعود از دستگاه های اجرایی مرتبط با حداقل مدرک کارشناسی ارشد و تجربه کافی برای هیئت داوری است که ضمن مسئولیت برنامه ریزی و مدیریت امور علمی همایش مانند تدوین داورانو ضوابط داوری و …را بر عهده دارد و کمیته های داوری زیر نظر این کمیته فعالیت نموده و اعضای آنها می توانند از میان اعضای کمیته علمی انتخاب شوند.
تبصره : مقالات بر حسب تخصص و موضوع در اختیار داوران قرار می گیرد و هر مقاله حداقل توسط 3 داور ارزیابی می گردد . مقالات با توجه به نمرات ارائه شده توسط داوران و طبق آئین نامه ارزیابی مقالات جهت ارائه به روشهای مختلف برگزیده می شوند.
بخشهای جنبی:
نمایشگاه تخصصی
به منظور شناسایی آخرین دستاوردهای صنایع مرتبط با موضوع مدیریت آب و تجهیزات و نرم افزارهای مرتبط، در روزهای برگزاری همایش با ایجاد ارتباط با دانشگاهها و بخشهای مختلف دولتی و خصوصی و NGO ها، به معرفی این صنعت برای شرکت کنندگان در همایش پرداخته و مجموعه این اقدامات را در معرض دید علاقمندان قرارمی دهد.
کارگاه های آموزشی
به منظور ارتقاء دانش علاقمندان و شرکت کنندگان در همایش و آشنایی با روشها و طرح های نوین مرتبط با موضوع همایش، بر اساس نطرات اخذ شده از دستگاه های اجرایی همکار یا مرتبط، کارگاه های آموزشی همزمان و بعد از برگزاری همایش برپا می گردد.
سمینار های تخصصی
.از حداقل چهار ماه قبل از برگزاری همایش، بر اساس نطرات اخذ شده از دستگاه های اجرایی همکار یا مرتبط با موضوع همایش، و جهت طرح موضوعات نوین و چالشهای مهم فراروی محور های موضوعی همایش؛ ضمن دعوت از صاحبنظران، سمینار های تخصصی ویژه ای با همکاری دستگاه های پیشنهاد دهنده برگزار می گردد که حاصل آنها نیز در همایش اصلی به عنوان راهکارها و دستاروردها ارائه می گردد و خود نیز زمینه ساز دستیابی به راهکارهای عملی برای ارائه مقالات موثر در همایش خواهد بود.
نظرات کاربران