رئیس صندوق رفاه با اعلام شرایط دریافت وام ویژه دکتری گفت: سعی ما این است با کمک دولت و مجلس پیشنهاد افزایش مبلغ وام ویژه دکتری را به هیات امنای صندوق ارائه دهیم.
مسعود گنجی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرایط وام ویژه دکتری گفت: دانشجویان دکتری به جز وام تحصیلی از سایر وامها نیز میتوانند استفاده کنند. وام ویژه دکتری همان وام تحصیلی دانشجویان دکتری محسوب میشود. این دانشجویان نمیتوانند از وام تحصیلی استفاده کنند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: وام ویژه دکتری به دو صورت پرداخت میشود یک نوع آن توسط بانک طرف قرارداد دانشگاه هر سه ماه یک بار پرداخت میشود و یک نوع دیگر از منابع صندوق رفاه دانشجویان هر ۶ ماه یک بار پرداخت میشود.
وی افزود: مدت استفاده از وام ویژه دکتری تخصصی ناپیوسته حداکثر ۸ نیمسال تحصیلی در طول مقطع تحصیلی است و مبلغ تسهیلات به صورت ماهانه یک میلیون تومان و در سال ۱۲ میلیون تومان است.
وی درباره افزایش وام دکتری برای سال تحصیلی آینده گفت: سعی ما این است با کمک دولت و مجلس شورای اسلامی پیشنهاد افزایش مبلغ وام ویژه دکتری برای سال تحصیلی آینده را به هیأت امنای صندوق ارائه داده و نیازهای دانشجویان را برطرف کنیم.
گنجی با اشاره به حضوری شدن آموزش در خصوص برنامه صندوق رفاه دانشجویان برای خوابگاهها و تغذیه دانشجویان گفت: سعی ما این است که خوابگاهها را ارتقا دهیم، بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، ظرفیت خوابگاههای دانشجویی به نصف تقلیل پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: با تمهیدات صورت گرفته قریب به ۵۰ درصد دانشجویان در خوابگاههای ملکی و مابقی در خوابگاههای خودگردان مستقر خواهند شد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان خاطرنشان کرد: در سطح کشور بالغ بر ۲۰۲ هزار دانشجوی ساکن در خوابگاه داریم که بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی، باید نیمی از این جمعیت در ۹۲۰ بلوک خوابگاهی دولتی و بقیه در خوابگاههای خودگردان اسکان یابند.
وی افزود: بودجهای هم که برای تغذیه پیش بینی شده در حال حاضر پاسخگوی تغذیه دانشجویان نیست برای همین در حال تدارکات برای این بخش هستیم که با کمک دولت مشکل تغذیه دانشجویان در دانشگاهها که به صورت آموزش حضوری هستند را برطرف کنیم.