شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 28 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 20,989
بازدید دیروز: 22,574
بازدید کل: 159,135,767
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 108
کاربران حاضر: 109
کدخبر: 17921 زمان ارسال: شنبه 28 فروردین 1400 - 23:49 تعداد بازدید: 585
نحوه برگزاری آزمون دروس معارف / برگزاری ۲۴ ساعته آزمون و دروس

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: آزمون‌ها و دروس معارف در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته به صورت مجازی برگزار می شود.

مرتضی فاضلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نحوه آزمون، تدریس و تحول دروس معارف دانشگاه‌ها گفت: دروس معارف در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹، با توجه به تدابیری که از قبل اندیشیده شده بود و تجربیاتی که در اواخر بهار سال ۹۹ به دست آمد با برنامه ریزی منسجم‌تری در دو بخش استفاده از سامانه آموزش مجازی دانشگاه‌ها و سامانه آموزش مجازی مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

نحوه برگزاری آزمون دروس معارف

وی درباره نحوه ارزیابی دروس معارف افزود: ۵ تا ۸ نمره از این دروس در سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد به عنوان فعالیت کلاسی مکمل و ۱۲ نمره با تدریس اساتید در سامانه آموزش مجازی دانشگاه‌ها ثبت شد، البته اینکه چه نمره‌ای اختصاص داده شود در اختیار استاد و مدیر گروه معارف هر دانشگاه است.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: استاد و مدیر گروه معارف هر دانشگاه می‌تواند نسبت نمره را بر اساس اقتضائات روز هر دانشگاه تنظیم کند، ولی در مجموع نمره به صورت ترکیبی است.

برگزاری آزمون‌ها و دروس معارف در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته

وی افزود: خوشبختانه بیش از ۹ میلیون آزمون در سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد برگزار شده که این عدد بسیار خوبی است و زیرساخت‌ها در سامانه آموزش مجازی نهاد براساس استاندارد روز دنیا آماده شده و قطعی اینترنت نداشتیم. آزمون‌ها و دروس معارف در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته، برخلاف سامانه رایج دانشگاه‌ها که در ساعت مشخص کلاس‌ها تشکیل می‌شود دایر بوده و به صورت ۲۴ ساعته در خدمت دانشجویان هستیم.

فاضلی ادامه داد: از نظر مشارکت دانشجویان هم خوشبختانه با مشارکت خوبی از سوی دانشجویان مواجه شدیم به طوری که اغلب دانشجویان که درس معارف داشتند، توانستند از محتوای فرهنگی، تربیتی و حتی مهارتی در کنار درس معارف استفاده کنند.

ایجاد تحول در محتوای دروس معارف

وی افزود: برنامه‌های امسال مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد به سمت ایجاد تحول در محتوای دروس معارف و جذابیت بخشی به مباحثی است که متناسب با ذائقه دانشجویان و جوانان باشد، بر همین اساس بخش تولیدات مجازی را تنوع بیشتری خواهیم داد و به حوزه نیازهای دانشجویان و جوانان در مباحثی مانند مهارت زندگی، سبک زندگی اسلامی، مدیریت خویشتن، مدیریت ارتباط با دوستان و خانواده و حتی اشتغال بعد از دانشگاه توجه داشته و برنامه ریزی لازم را انجام داده‌ایم.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: امروزه میان دانشگاه و بازار کار خلائی احساس می‌شود که متخصصان و فارغ التحصیلان دانشگاه نمی‌توانند به خوبی به عنوان شهروند و فعال اجتماعی و یا به عنوان فردی که در یک حرفه و تخصص فعالیت می‌کند این آمادگی را کسب کنند.

ایجاد نگاه مهارتی به دروس

وی یادآور شد: بر همین اساس ما تلاش می‌کنیم در حاشیه دروس معارف نگاه مهارتی را در درس‌ها ایجاد کنیم.

تدریس دروس و سرفصل‌های جدید معارف در فضای مجازی

فاضلی افزود: اساتید تراز اول در فضای مجازی ما تدریس می‌کنند. استقبال خوبی شده و سرفصل‌های نو و جدیدی را تدریس می‌کنند و نگاهشان به نیاز و سوال دانشجو است امیدواریم نتایج این تولیدات اثر خود را در ترم بهار و ترم‌های آتی با استقبال دانشجویان در متحول تر شدن دروس معارف داشته باشد.

منبع : مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه