مدیر کل فرهنگی وزارت علوم از صدور کارنامه فرهنگی برای دانشجویان دانشگاه ها خبرداد و گفت: امیدواریم از ابتدای ترم آینده بتوانیم به روش جامعی در این باره برسیم.
به گزارش ایسنا؛ مهندس محمدهادی عسکری در نشست خبری مجازی نهمین جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویان(امید) به تشریح جزییات این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: هشتمین دوره این جشنواره به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد و نهمین دوره جشنواره فیلم وعکس دانشجویان « امید» نیز با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر 5 تا 8 آبان ماه در دانشگاه خلیج فارس برگزار می شود.
وی در ادامه ضمن با اهمیت توصیف کردن توجه به فعالیت های فرهنگی دانشجویان در شرایط فعلی، تصریح کرد: در شرایطی که امکان حضور فیزیکی دانشجویان در فضاهای دانشگاهی به دلیل شیوع کرونا وجود ندارد و همه فعالیت های آموزشی و فرهنگیدر بستر فضای مجازی انجام می شود هر اندازه بتوانیم حضور دانشجویان در کانون دانشگاه ها فعال تر کنیم می توانیم کمک کنیم مسئولیت پذیری دانشجویان را ادامه دار و تقویت کنیم.
مدیر کل فرهنگی وزارت علوم با تاکید بر اینکه فعالیت های اجتماعی و فرهنگی دانشجویان از پنجره هنر قابل ارائه است، گفت: برنامه ها و فعالیت هایی که از این طریق در دانشگاه ها دنبال می شود اثر بخشی بیشتری خواهد داشت و در نتیجه موجب تقویت باورهای مثبت و اصلاح هنجارها و خلقیات خواهد شد. بنابراین باید از ظرفیت هنر در دانشگاه ها استفاده کنیم.
وی تاکید کرد:جشنواره فوق یکی از برنامه های مهم و اثر بخش جهت مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در تولید آثار فاخر و و ارزشمند در حوزه اجتماعی باشد و ثمره آن می تواند دانش جمعی دانشجویان در حوزه مسائل اجتماعی جامعه باشد که کلیت آن بیانگرمسئولیت اجتماعی دانشگاه در شرایط خطیر کنونی است.
عسکری همچنین در پاسخ به سئوال ایسنا، از برنامه وزارت علوم برای صدور کارنامه فرهنگی به دانشجویان خبر داد و گفت: این موضوع در دبیرخانه مناطق 10 گانه به صورت دستور جلسه ابلاغ شده و در حال پیگیری هستیم و امیداریم در ابتدای ترم آینده بتوانیم به روش جامعی در این باره برسیم.
وی اضافه کرد: اگر دانشگاهیان فرهیخته در عرصه فعالیت های دانشجویی وارد حوزه فرهنگی و هنری شوند، سهم و اثر بیشتری در این زمینه حاصل می شود. در واقع بر اساس بحث های مفصلی که صورت گرفت، جمع بندی حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و ستاد مبارزه با مواد مخدر بر این است که با رویکرد فعالانه، جشنواره فیلم و عکس کوتاه امید را دنبال کنیم.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تاکید کرد: فعالیت جشنواره فوق می تواند در ترسیم فضای مثبت و مفید برای دستیابی به اهداف و آرمان ها موثر باشد.بعد از مراسم اختتامیه، برگزیدگان این جشنواره به سازمان های مرتبط برای همکاری معرفی می شوند.
در ادامه این نشست، حسین یزدان شناس با بیان اینکه نهمین جشنواره فیلم و عکس کوتاه امید نخستین جشنواره ملی است که به صورت آنلاین برگزار می شود، درباره آثار ارسالی به این جشنواره ، گفت: دانشجویان ۲۹۲ فیلم کوتاه، ۷۲ فیلمنامه و هزار و ۱۳۷ فریم عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.
دبیر نهمین جشنواره فیلم و عکس کوتاه امید در پایان خاطرنشان کرد: ۳۰ عکس در بخش دوربین حرفه ای، ۱۵ عکس موبایلی، ۱۰ مجموعه عکس و هفت عکس در بخش ویژه انتخاب شدند که به صورت گالری آنلاین به نمایش گذاشته می شود و با شروع جشنواره، لینک دسترسی به گالری آنلاین منتشر خواهد شد. در واقع این فیلم ها از ۵ تا ۸ آبان ماه در سامانه وودیو بدون پرداخت حق اشتراک برای علاقه مندان به نمایش در می آید.
نظرات کاربران