شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 30 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 7,151
بازدید دیروز: 21,091
بازدید کل: 159,185,289
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 284
کاربران حاضر: 284
کدخبر: 17483 زمان ارسال: چهار شنبه 16 مهر 1399 - 17:06 تعداد بازدید: 666
سوت پایان ۶ آزمون کشوری آخر مهر زده می‌شود/ شانس قبولی چقدر است

در زمانه کرونا که همه اتفاقات عجیب شده‌اند، آنچه برای آزمون‌های کشوری هم رخ داده عجیب شد آزمون‌ها با همه حاشیه‌های خود برگزار شدند و اکنون چندین هزار داوطلب در انتظار اعلام نتایج هستند.

خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه: سال ۱۳۹۹ همانطور که در سایه کرونا سالی عجیب در همه عرصه‌ها است، در عرصه آزمون‌های کشوری هم شرایط خاصی را برای داوطلبان کنکورهای مختلف ایجاد کرد. از تصمیم‌های خلق الساعه برای تعویق کنکورهای کشوری تا برگزاری آزمون در شرایط قرنطینه و روی تخت بیمارستان تنها بخشی از این شرایط خاص در زمانه کرونا بود.

پس از کش و قوس‌های فراوان آزمون‌های کشوری یکی پس از دیگری در ماه‌های تیر، مرداد و شهریور برگزار شدند و اکنون داوطلبان در تب و تاب مراحل دوم برخی از این آزمون‌ها و اعلام نتایج نهایی هستند تا خود را برای ورود به دانشگاه‌ها آماده کنند.

۶ آزمون کشوری با بیشترین تعداد شرکت کننده در ماه‌های تیر و مرداد و شهریور برگزار شدند و اکنون چندین هزار نفر برای آزمون‌های ارشد و دکتری در گروه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، کنکور سراسری و آزمون دستیاری در انتظار اعلام نتایج هستند.

بررسی وضعیت هر یک از این آزمون‌ها نیز نشان می‌دهد که چه تعداد دانشجوی جدید از طریق این ۶ آزمون کشوری قرار است به دانشگاه‌ها وارد شوند.

کنکور سراسری سال ۱۳۹۹؛ شانس قبولی و ظرفیت پذیرش

کنکور سال ۹۹ در گیر و دار برگزاری و عدم برگزاری بود. از ابتدای شیوع کرونا در کشور موضوع تجمعات یکی از مباحث مورد تاکید کارشناسان بود و بسیاری معتقد بودند که چهار ساعت آزمون با وجود ماسک و محافظ صورت در محیط‌هایی مانند جلسه کنکور ممکن است شیوع ویروس را سرعت ببخشد. اما کنکور ۹۹ بعد از یک ماه سردرگمی داوطلبان از اظهارنظرهای متناقض مسئولان برگزار شد.

در همان زمان دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش یادآور شده بود که سازوکار حفاظت آزمون اصل اولیه کنکور است و تغییر شرایط اجرایی آزمون ممکن است مشکلاتی را برای کنکور به وجود آورد. صحت این موضوع در روز آزمون به دلیل اینکه تعداد ۶۱ داوطلب ابتلای خود را به کرونا اعلام کرده بودند و سازمان سنجش نیز آزمون را در محیط بیمارستان برگزار کرد، خود را نشان داد و یک داوطلب مبتلا به کرونا در بیمارستان با سوءاستفاده از احساسات عوامل اجرایی و بیماران کرونایی، موبایل به سر جلسه برد و از سوالات عکس گرفت.

جنجال انتشار عکس‌ها در ساعتی پس از برگزاری آزمون در روزهای بعد هم ادامه یافت.

ثبت نام برای آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ از بهمن ماه ۱۳۹۸ آغاز شد و پس از تمدیدهای چندباره در نهایت یک میلیون و ۱۴۶ هزار و ۱۲۸ نفر در کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ ثبت نام کردند که از این تعداد ۶۶۸ هزار و ۶ نفر زن (۵۸.۲۸ درصد) و ۴۷۸ هزار و ۱۲۲ نفر مرد (۴۱.۷۲ درصد) بودند.

نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۹۹ روز ۳۰ شهریورماه اعلام شد و از تعداد یک میلیون و ۱۱۶ هزار نفر حاضر در جلسه آزمون تعداد یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۰۶ نفر مجاز به انتخاب رشته در کنکور سراسری ۹۹ شدند.

ظرفیت پذیرش رشته‌های با آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۷۵ هزار و ۸۴۹ نفر است. از تعداد ۱۷۵ هزار و ۸۴۹ نفر ظرفیت کنکور سراسری ۹۹ تعداد ۱۱۱ هزار و ۹ نفر ظرفیت به دوره‌های روزانه اختصاص دارد.

بنا بر اعلام سازمان سنجش ۴۵۹ هزار و ۴۴۱ نفر نسبت به انتخاب رشته اقدام کردند. در واقع نیمی از کسانی که مجاز شدند، انتخاب رشته کردند و از این تعداد شانس قبولی برای انتخاب رشته کنندگان بیش از ۳۸ درصد است.

با توجه به اعلام سازمان سنجش، برنامه زمان بندی اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری هفته اول آبان ماه است اما به گفته مسئولان سازمان سنجش سعی می‌شود که این نتایج هر چه زودتر از زمان اعلامی آماده و تلاش می‌شود نتایج نهایی اواخر مهرماه و پیش از آبان اعلام شود.

کنکور دکتری سال ۱۳۹۹؛ مصاحبه‌هایی که مجازی شد!

اما آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور اولین آزمون کشوری در ایام کرونا بود که برگزار شد. این آزمون صبح پنجشنبه ۹ مردادماه ۹۹ برگزار شد.

این آزمون هم با توجه به شرایط خاص بیماری کرونا در کشور با حاشیه‌هایی همراه شد که برای نخستین بار به دلیل شیوع کرونا تعدادی از داوطلبان که به بیماری کرونا مبتلا شدند و متقاضی حضور در آزمون بودند از آنها در محیطی جداگانه از حوزه‌های امتحانی، آزمون گرفته شد.

از حاشیه‌های دیگر این آزمون هم استفاده از موبایل در جلسه کنکور دکتری و عکس گرفتن از آزمون بود که موجب محرومیت سیاوش یزدانی بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران به دلیل استفاده از موبایل در جلسه آزمون دکتری شد.

از جمله نکات قابل توجه به در آزمون دکتری سال ۹۹ این است که مرحله مصاحبه داوطلبان دکتری در همه دانشگاه‌ها مجازی شده و به صورت فشرده‌تر نسبت به دوره گذشته برگزار خواهد شد.

در آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۹۹ تعداد ۱۷۹ هزار و ۷۰۴ داوطلب ثبت نام کرده بودند که ۷۰ درصد در جلسه آزمون حاضر بودند و ۳۰ درصد در این آزمون شرکت نکردند.

نتیجه اولیه آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ عصر روز اول شهریورماه در سایت سازمان سنجش منتشر شد و تعداد ۱۱۶ هزار و ۴۰ نفر در آزمون دکتری ۹۹ مجاز شدند و پس از اتمام فرآیند انتخاب رشته تعداد ۸۷ هزار و ۴۴۵ نفر نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود اقدام کردند و در نهایت با اعلام اسامی داوطلبانی که حدنصاب لازم را برای معرفی به مرحله مصاحبه دانشگاه‌ها کسب کرده بودند تعداد ۴۱ هزار و ۳۶۲ نفر برای فرآیند مصاحبه به دانشگاه‌ها معرفی شده‌اند.

ظرفیت پذیرش مقطع دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال ۱۳۹۹ در دانشگاه‌های دولتی ۱۳ هزار و ۹۸۱ نفر و در دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۱۰ هزار نفر است. بنابراین بیش از ۵۷ درصد، معرفی شدگان پذیرفته می‌شوند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در زمان برگزاری آزمون تاکید کرده است که نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تا اواخر مهرماه اعلام می‌شود.

کنکور کارشناسی ارشد ۹۹؛ ۶۸ درصد داوطلبان انتخاب رشته کننده پذیرفته می‌شوند

پس از اینکه مقرر شد آزمون‌های کشوری در شرایط کرونا با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ برگزار شود، روزهای آزمون از ۲ روز به ۳ روز افزایش یافت. اما آزمون کارشناسی ارشد هم مانند سایر آزمون‌های دوران کرونا با حاشیه‌هایی همراه شد. در این آزمون ۸۵ نفر ابتلای خود به کرونا را تأیید کردند و این تعداد بیشترین تعداد داوطلب کرونایی در مجموع سه آزمون سراسری، ارشد و دکتری دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم بود.

آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ در روزهای پنجشنبه ۱۶ مرداد تا شنبه ۱۸ مرداد ۹۹ در ۲۳۶ حوزه امتحانی برگزار شد. پس از برگزاری آزمون تصاویری مبنی بر عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

سازمان سنجش آموزش کشور در پاسخ به حاشیه‌های برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ اعلام کرد عکس‌هایی که از یکی از حوزه‌های برگزاری آزمون در شبکه‌های اجتماعی پخش شده با تکنیک‌های عکاسی از قبیل زاویه و … گرفته شده است و غیر واقعی است.

در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ تعداد ۶۹۴ هزار و ۴۱۷ داوطلب ثبت نام کردند که ۵۰ درصد از داوطلبان زن و ۵۰ درصد داوطلبان مرد بودند. در این دوره آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ از میان ۶۹۴ هزار نفر ۷۰ درصد آنها در جلسه آزمون حاضر شده‌اند.

نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ روز ۱۳ شهریور ۹۹ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور در دسترس داوطلبان قرار گرفت و پس از آن داوطلبان مجاز نسبت به انتخاب رشته اقدام کردند.

از میان حاضران در کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ تعداد ۴۲۴ هزار و ۲۷۶ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند و در نهایت تعداد ۲۲۹ هزار و ۳۹۷ نفر فرم انتخاب رشته خود را تکمیل کردند با توجه به ظرفیت ۱۵۷ هزار نفری پذیرش کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ پیش بینی می‌شود حدود ۶۸ درصد داوطلبان انتخاب رشته کننده پذیرفته شوند.

بر اساس اعلام سازمان سنجش نتایج نهایی آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ اواخر مهرماه ۹۹ اعلام خواهد شد.

کنکور دستیاری پزشکی سال ۹۹؛ شانس قبولی ۳۲ درصد

چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی پزشکی به عنوان یکی از مهمترین آزمون‌های پزشکی در دوران کرونا پس از چهار بار تعویق پنجشنبه ۱۶ مرداد ۹۹ با رقابت ۱۴ هزار و ۶۷۸ نفر برگزار شد.

تعداد داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ افزایش داشت. در چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی پزشکی ۱۲۰ داوطلب به کرونا مبتلا بودند. با توجه به اینکه شرکت کنندگان در این آزمون پزشکان عمومی هستند، این تعداد از داوطلب مبتلا به کرونا دور از ذهن نبود.

کارنامه اولیه چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی ۱۲ شهریورماه منتشر شد و رتبه‌های برتر آزمون دستیاری معرفی شدند.

ظرفیت پذیرش چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی پزشکی ۴ هزار و ۳۱۸ نفر است. پیش بینی می‌شود که شانس قبولی در این آزمون با تقریبی از داوطلبان شرکت کننده در آزمون حدود ۳۲ درصد باشد.

پیش از این دکتر سعید هاشمی نظری رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی درباره زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری پزشکی گفته بود با توجه به اینکه دستیاران پزشکی از مهرماه باید دوره خود را آغاز کنند، سعی می‌شود نتایج آزمون دستیاری پزشکی تا آخر شهریور ماه اعلام شود اما با توجه به طولانی شدن روند انتخاب رشته محل دستیاران و تمدیدهای چند باره این موضوع، نتایج نهایی تا پایان مهرماه اعلام خواهد شد.

کنکور دکتری تخصصی علوم پزشکی سال ۹۹؛ داوطلبان از خودشان کلیپ درست کردند!

آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۱۳۹۹ گروه علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی در روزهای ۱۰، ۱۱ و ۱۲ مرداد نیز تحت تدابیر پروتکل‌های بهداشتی ویژه ایام کرونا برگزار شد. از تعداد ۱۸ هزار و ۲۴۱ نفر داوطلب ثبت نام کننده در آزمون ۱۷۶ نفر ابتلای خود را به کرونا تأیید کردند.

از تعداد ۱۸ هزار و ۲۴۱ نفر که در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی سال ۹۹ گروه علوم پایه پزشکی و بهداشت و تخصصی ثبت نام کردند تعداد ۶ هزار و ۴۹۰ نفر مرد و ۱۱ هزار و ۷۵۱ نفر زن بودند و تعداد حوزه‌های برگزاری آزمون نسبت به گذشته به ۳ برابر افزایش پیدا کرد و در هر نیم روز برگزاری آزمون حدود ۴ هزار داوطلب به رقابت پرداختند.

اما در این آزمون ۲۵ درصد داوطلبان غایب بودند و این موضوع به یکی از نکات حاشیه‌ای آزمون بدل شد. از تعداد ۱۸ هزار و ۲۴۱ نفر ثبت نام کرده در آزمون، ۱۳ هزار و ۶۷۳ نفر (حدود ۷۵ درصد) در جلسه آزمون حاضر شدند و ۴ هزار و ۵۶۸ نفر (حدود ۲۵ درصد) غایب بودند.

از دیگر نکات حاشیه‌ای آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی سال ۹۹، مجازی شدن مصاحبه‌ها و الزام تهیه کلیپ از سوی داوطلب برای ارائه توانمندی‌های علمی خود است. پس از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۱۳۹۹ گروه علوم پزشکی اعلام شد که بر اساس مصوبه جدید برای داوطلبان دوره دکتری تخصصی از ۳۰ درصد نمره مصاحبه، ۲۰ درصد به نمره آزمون کتبی اضافه شود و ۱۰ درصد باقیمانده بر اساس کلیپی که داوطلب تهیه می‌کند، ارزیابی شود.

سهم ۲۰ درصد مربوط به مستندات علمی، آموزشی و پژوهشی داوطلبان نیز همچنان به همین میزان باقی می‌ماند.

از تعداد ۱۳ هزار و ۶۷۳ نفر داوطلب حاضر در جلسه آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) وزارت بهداشت تعداد ۳ هزار و ۳۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته محل بوده‌اند که از این تعداد ۳ هزار و ۲۷۱ نفر انتخاب رشته محل خود را انجام دادند.

ظرفیت دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در دوره‌های روزانه، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد اسلامی یک هزار و ۸۲۰ نفر است که پیش بینی می‌شود شانس قبولی بیش از ۵۵ درصد باشد.

کنکور کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۹۹؛ آزمونی با بیشترین داوطلب کرونایی، نیمی از داوطلبان در آزمون شرکت نکردند!

رقابت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۹۹ در روزهای ۲۳ و ۲۴ مردادماه و در دو نوبت صبح و عصر در ۳۵ دانشگاه علوم پزشکی و ۶۱ حوزه امتحانی برگزار شد. این آزمون نیز همانند سایر آزمون‌هایی که در دوران کرونا برگزار شدند به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامتی داوطلبان، افرادی که مبتلا به بیماری کرونا بودند از سایر داوطلبان جدا شده و در فضایی مجزا امتحان دادند.

اما در آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۱۳۹۹ تعداد ۸۱ هزار و ۱۷ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۹ هزار و ۱۰۲ نفر کارت ورود به جلسه خود را دریافت و فرم خود اظهاری را تکمیل کرده‌اند و از این تعداد ۴۹۵ داوطلب مبتلا به ویروس کرونا بودند، در واقع آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی تنها آزمونی بود که بیشترین داوطلب کرونایی را داشت.

البته درصد قابل توجهی از داوطلبان این آزمون افرادی هستند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مشغول به ارائه خدمت بودند و این تعداد از ابتلاء به کرونا در آنها جای تعجب نداشت.

اما یک نکته حاشیه‌ای دیگر در آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۱۳۹۹، تصویر صندلی خالی «جواد جلالی نیا» داوطلب آزمون کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری از حوزه دانشگاه علوم پزشکی مازندران بود که قبل از شرکت در آزمون به خیل شهدای مدافع سلامت پیوسته بود.

نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۹۹ به صورت کارنامه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد و داوطلبان در هفته اول مهرماه فرصت داشتند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

بر اساس آمار اعلام شده در آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۹۹ تعداد ۸۱ هزار و ۱۷ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۶ هزار و ۸۲۴ داوطلب (۵۷.۷۹ درصد) در آزمون شرکت کردند. از این تعداد ۴۶ هزار و ۸۲۴ داوطلب شرکت کننده در آزمون تعداد ۴۲ هزار و ۶۶۱ نفر (۹۱.۱۱ درصد) مجاز به انتخاب رشته / محل شدند.

در نهایت از تعداد ۴۲ هزار و ۶۶۱ نفر داوطلب مجاز به انتخاب رشته / محل در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال ۹۹، تعداد ۳۳ هزار و ۳۶۱ نفر (۷۸.۲ درصد) انتخاب رشته محل خود را تکمیل کردند.

ظرفیت پذیرش دانشگاه‌های پذیرنده دانشجو رایگان و شهریه‌ای در دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت بهداشت ۴ هزار و ۲۰ نفر اعلام شده است و پیش بینی می‌شود شانس قبولی داوطلبان حدود ۱۲ درصد باشد.

بنا بر اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی، تلاش می‌شود که نتایج آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی نیز تا پایان مهرماه ۹۹ اعلام شود.

جدول آماری ۶ آزمون کشوری برگزار شده در زمان کرونا

ردیف آزمون زمان برگزاری آزمون داوطلب ثبت نام کننده داوطلب شرکت کننده آمار انتخاب رشته ظرفیت پذیرش

شانس قبولی (پیش بینی میزان قبولی از میان انتخاب رشته کنندگان)

زمان احتمالی اعلام نتایج
۱ کنکور سراسری سال ۹۹ ۲۹، ۳۰ و ۳۱ مرداد و ۱ شهریور

ثبت نام یک میلیون و ۱۴۶ هزار و ۱۲۸ داوطلب

شرکت یک میلیون و ۱۱۶ هزار نفر

یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۰۶ نفر مجاز به انتخاب رشته / انتخاب رشته
۴۵۹ هزار و ۴۴۱ نفر

ظرفیت ۱۷۵ هزار و ۸۴۹ نفر شانس قبولی بیش از ۳۸ درصد اواخر مهر تا اوایل آبان ۹۹
۲ آزمون دکتری تخصصی ۲۶ تیر ۹۹

ثبت نام ۱۷۹ هزار و ۷۰۴ داوطلب

۷۰ درصد داوطلبان ثبت نام کننده تعداد ۱۱۶ هزار و ۴۰ نفر مجاز به انتخاب رشته / انتخاب رشته ۸۷ هزار و ۴۴۵ نفر / معرفی ۴۱ هزار و ۳۶۲ نفر به دانشگاه‌ها ظرفیت دانشگاه‌های دولتی ۱۳ هزار و ۹۸۱ نفر / ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۱۰ هزار نفر شانس قبولی بیش از ۵۷ درصد تا پایان مهرماه
۳ آزمون کارشناسی ارشد ۹۹ ۲ و ۳ مرداد ۹۹


ثبت نام ۶۹۴ هزار و ۴۱۷ داوطلب

۷۰ درصد داوطلبان ثبت نام کننده تعداد ۴۲۴ هزار و ۲۷۶ نفر مجاز به انتخاب رشته / انتخاب رشته ۲۲۹ هزار و ۳۹۷ نفر ظرفیت ۱۵۷ هزار نفر شانس قبولی حدود ۶۸ درصد تا پایان مهرماه
۴ آزمون دستیاری پزشکی ۱۶ مرداد ۹۹

ثبت نام ۱۴ هزار و ۶۷۸ داوطلب

۹۱ درصد داوطلبان ثبت نام کننده میزان انتخاب رشته و مجازین اعلام نشده است ظرفیت ۴ هزار و ۳۱۸ نفر شانس قبولی حدود ۳۰ درصدی با احتساب مجاز شدن ۹۰ درصد داوطلبان تا پایان مهرماه
۵ آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۰، ۱۱ و ۱۲ مرداد ۹۹

ثبت نام ۱۸ هزار و ۲۴۱ داوطلب

۱۳ هزار و ۶۷۳ نفر (حدود ۷۵ درصد)

۳ هزار و ۳۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته / انتخاب رشته ۳ هزار و ۲۷۱ نفر

ظرفیت یک هزار و ۸۲۰ نفر شانس قبولی بیش از ۵۵ درصد تا پایان مهرماه
۶ آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۲۳ و ۲۴ مردادماه ۹۹

ثبت نام ۸۱ هزار و ۱۷ داوطلب

۴۶ هزار و ۸۲۴ نفر (۵۷.۷۹ درصد)

۴۲ هزار و ۶۶۱ نفر مجاز به انتخاب رشته / انتخاب رشته ۳۳ هزار و ۳۶۱ نفر

ظرفیت پذیرش ۴ هزار و ۲۰ نفر شانس قبولی حدود ۱۲ درصد تا پایان مهرماه

زمان اعلام نتایج یکی از دغدغه‌های داوطلبان است. به گفته دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش با توجه به تمامی این اقدامات سازمان سنجش نتایج آزمون‌های کشوری اعم از کنکور سراسری، آزمون کارشناسی ارشد و آزمون دکتری تخصصی سال ۹۹ را تا پایان مهرماه ۹۹ اعلام می‌کند. البته پیش از این در دفترچه‌های کنکور زمان اعلام نتایج حدود هفته اول آبان پیش بینی شده است اما رئیس سازمان سنجش تاکید کرده است سعی می‌شود با فشرده سازی فرآیندهای مصاحبه برای برخی رشته‌های خاص، نتایج نهایت تا پایان مهرماه ۹۹ اعلام شود.

همچنین بنابراین اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی نتیجه آزمون‌های ارشد و دکتری گروه علوم پزشکی و دستیاری پزشکی تا پایان مهرماه ۹۹ اعلام می‌شود.

 
منبع : مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه