دوره تربیت مدرس کارآفرینی با حضور 44 نفر از اعضای هیات علمی واحدهای اسلامشهر، ورامین و شهرری، از روز شنبه بیست و ششم دی ماه آغاز شده و تا روز شنبه هفدهم بهمن ماه سال جاری به مدت 75 ساعت، در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار میشود.
به گزارش سرویس صنفی آموزشی ایسنا، غلامرضا زند مسئول کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر کارآفرینی را در عصر حاضر یک ضرورت دانست و گفت: در سالهای اخیر، نرخ جمعیت جوان و تحصیلکرده دانشگاهی کشورمان به طور چشمگیری افزایش یافته است، اما قشر عظیمی از فارغ التحصیلان دانشگاهی ما با بحران بیکاری مواجه هستند.
زند افزود: توجه به کارآفرینی در جامعه و توسعه آن در دانشگاهها، برای جذب جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی در ورود به دنیای کسب و کار مناسب نمی باشد.
مسئول کانون فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد در ادامه گفت: در حال حاضر، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی کشور میتواند نقش بسزایی در ترویج و توسعه کارآفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان جامعه ایفا نماید.
وی افزود:از این رو کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به رسالت خود در فراهم کردن زمینه ورود فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی به بازار کار و بر اساس ابلاغ بخشنامه ریاست دانشگاه با همکاری واحدهای دانشگاهی نسبت به برگزاری درس 3 واحدی کارآفرینی برای کلیه رشتههای دانشگاهی در مقاطع کارشناسی و کاردانی اقدام کرده است.
زند ادامه داد: به همین منظور کانون فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی، نخست با فراخوان استادان و اعضای هیات علمی در واحدهای مختلف دانشگاهی، دورههای آموزش کارآفرینی عمومی و تخصصی را برای اساتید برگزار نموده و سپس به برگزاری دورههای کارآفرینی ویژه دانشجویان در کلیه واحدهای دانشگاهی در چارچوب بخشنامه ریاست محترم دانشگاه اقدام نماید.
مسئول کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با تاکید بر اهمیت بالای دورههای تربیت مدرس کارآفرینی گفت: این دورهها اولین گام در راستای اجرای بزرگترین پروژه آموزش کارآفرینی در کشور است، چرا که در این مرحله با آموزش 2000 نفر از اعضای هیات علمی و مدرسان تمام وقت بیش از 250 واحد دانشگاهی، امکان اجرای درس کارآفرینی برای صدها هزار دانشجو در هر ترم تحصیلی فراهم خواهد شد.
زند تخصصی بودن این دورهها را مهمترین ویژگی آن دانست و گفت: ویژگی مهم این دورهها تخصصی بودن آن می باشد بدین معنی که اساتید تخصصی رشتههای مختلف علوم پایه،فنی و مهندسی، علوم پزشکی، علوم انسانی، کشاورزی و هنر با گذراندن دوره تربیت مدرس کارآفرینی،امکان تدریس را در این دورهها به صورت تخصصی و کاربردی خواهند داشت.
وی افزود: همچنین با حضور اساتید متخصص در رشتههای مختلف و اجرای پروژه اساتید شرکت کننده در این دوره، علاوه بر مزایای آموزشی این دوره، در صورت موفقیت در دوره، امکان تدریس درس کارآفرینی را در گروه تحصیلی و رشته تخصصی خود را خواهند داشت، این اساتید پس از سپری نمودن دورههای عمومی و تخصصی کارآفرینی نسبت به اجرای پروژه پایانی که الزاما در رشته تخصصی خود خواهد بود، اقدام خواهند نمود و پس از اتمام دوره، گواهینامه تدریس دوره کارآفرینی را اخذ خواهند نمود.
نظرات کاربران