شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 25 آذر 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 7,414
بازدید دیروز: 86,015
بازدید کل: 171,200,152
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 185
کاربران حاضر: 185
کدخبر: 17407 زمان ارسال: شنبه 22 شهریور 1399 - 16:20 تعداد بازدید: 654
«مصاحبه دکتری» در دانشگاه تربیت مدرس مجازی شد

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه مصاحبه دکتری به صورت مجازی برگزار می شود، گفت: ۵۰ درصد نمره مربوط به آزمون بوده و ۵۰ درصد دیگر شامل مجموع سوابق و مصاحبه مجازی می شود.

محمدرضا کلباسی در گفتگو با خبرنگار مهر، در تشریح جزییات برگزاری مصاحبه دکتری اظهار کرد: مصاحبه به صورت مجازی و از ۵ مهر تا ۱۴ مهرماه در دانشگاه برگزار می شود.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با اعلام اینکه هزینه ثبت نام ۱۱۰ هزار تومان تعیین شده است، افزود: ۵۰ درصد نمره مربوط به آزمون بوده و ۵۰ درصد دیگر شامل مجموع سوابق آموزشی_پژوهشی و مصاحبه مجازی می شود.

وی ادامه داد: پیش بینی ما این است که حدود ۴ هزار یا  ۴ هزار و ۵۰۰ نفر دانشگاه تربیت مدرس را برای مصاحبه انتخاب کنند و حجم کار ما بسیار بالاست و امیدواریم مشکلی در زیرساخت به وجود نیاید.

کلباسی خاطرنشان کرد: ما تجربه مصاحبه مجازی با استعدادهای درخشان را داریم و امیدواریم مصاحبه دکتری با اصلاح برخی فرایندها در شرایط بهتری برگزار شود.

منبع : مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)