شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 09 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 4,422
بازدید دیروز: 15,084
بازدید کل: 157,804,809
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 35
کاربران حاضر: 35
کدخبر: 17393 زمان ارسال: سه شنبه 18 شهریور 1399 - 16:58 تعداد بازدید: 496
نرخ اجاره بهای خوابگاه‌ و ژتون غذای دانشجویان افزایش یافت

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از افزایش ۲۵ درصدی نرخ اجاره بهای خوابگاه‌ها در سال جاری خبر داد و گفت: قیمت هر پرس غذای کم هزینه تا ۱۵۰۰ تومان، غذای با هزینه متوسط ۲۱۰۰ تومان و قیمت غذای پر هزینه نیز ۲۵۰۰ تومان تعیین شد.

به گزارش ایسنا، دکتر ناصر مطیعی در حاشیه نشست خبری که به مناسبت آغاز سال تحصیلی برگزار شد، از افزایش نرخ اجاره بهای خوابگاه‌های دانشجویی در سال جاری خبر داد و گفت: این تصمیم توسط هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان اتخاذ شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: میزان وجه دریافتی از دانشجویان برای هر پرس غذا بسیار اندک است. هزینه ای که برای تهیه هر پرس غذا پرداخت می شود و دانشجویان برای غذاهای کم هزینه فقط ۹ درصد و برای غذاهای پرهزینه نیز ۱۱ درصد از هزینه غذا را پرداخت می کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان همچنین از افزایش حدود ۲۵ درصدی نرخ اجاره بهای خوابگاههای دانشجویی در سال جاری خبر داد و گفت: بر اساس این تصمیم اجاره بهای خوابگاهها در ترم جاری افزایش می‌یابد؛ اما با توجه به این که به دلیل شیوع کرونا ویروس دانشجویان باید بر اساس پروتکل بهداشتی و دستورالعمل ابلاغی در اتاق های تک نفره یا دو نفره حضور داشته باشند، بنابراین دانشجویانی که در این شرایط در خوابگاه حضور دارند صرفا هزینه اجاره بهای یک نفر را پرداخت خواهند کرد.

دکتر مطیعی همچنین در خصوص تمهیدات صندوق رفاه دانشجویان برای اجاره بهای خوابگاههای خودگردان نیز گفت: سال گذشته به دلیل این که بسیاری از این دانشجویان در خوابگاههای خودگردان با شرایط مجازی شدن آموزش امکان حضور در اتاقهای رزرو شده را نداشتند در نتیجه در زمینه تامین هزینه نیز با مشکلاتی مواجه شدند از طرفی مالکان خوابگاهها معتقد بودند که ساختمان خوابگاهی یک ساختمان اجاره ای است و برای اجاره آن هزینه پرداخت کردند از طرفی نیز دانشجویان معتقد بودند به دلیل مجازی شدن دانشگاهها در خوابگاهها حضور نداشتند و انتظار بازگرداندن هزینه های پرداخت شده داشتند. در نتیجه صندوق رفاه در این زمینه ورود پیدا کرده و در نهایت دانشجویان صرفا  در روزهایی که حضور داشتند اجاره بهای خود را پرداخت نمودند.

دکتر مطیعی خاطر نشان کرد: ترم گذشته حدود ۳۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان برای دانشجویان خوابگاههای خودگردان به منظور پرداخت اجاره بها از سوی صندوق رفاه دانشجویی پرداخت شد.

وی همچنین به تاثیر شیوع کرونا ویروس به فعالیتهای آموزشی دانشگاهها اشاره کرد و گفت: با شیوع این ویروس آموزش دانشگاهها به صورت ترکیبی یعنی مجازی و حضوری ارائه خواهد شد به عبارت دیگر به دانشگاهها تاکید شده است که در ترم جاری تا حد ممکن دروس تئوری و نظری را به صورت غیر حضوری و  مجازی ارائه کنند. و دروس کارگاهی همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی که به دلیل کارهای میدانی نیازمند حضور در دانشگاه هستند امکان حضور در فضاهای دانشگاهی داشته باشند. طبیعی است صندوق رفاه دانشجویان به عنوان حامی دانشجویان هم برای آن دسته از دانشجویانی که به دلیل الزام حضور در دانشگاهها دارند پیش بینی هایی را انجام داده است و هم دانشجویانی که آموزش خود را به شکل مجازی دنبال می کنند نیز تمهیداتی را اندیشیده اند.

دکتر مطیعی همچنین خاطر نشان کرد: همچنین از اجرایی شدن طرح هایی برای ارتقای زیر ساختها در حوزه خوابگاههای دانشجویی آشپزخانه هاو رستوران ها خبر داد و گفت: در این زمینه بخشنامههایی به دانشگاهها ابلاغ شد و پیشنهادهایی نیز از سوی دانشگاهها مطرح و مورد بررسی قرار داده است.اما به دلیل کاهش منابع مالی صندوق در شرایط فعلی که با شروع بیماری با محدودیت منابع مواجه بودیم بعد از ۳۵ سال برای اولین بار سراغ خیرین دانشگاهی رفتیم تا بتوانیم با کمک خیرین تسهیلات لازم را در حوزه تقویت زیر ساختهای دانشگاهها پرداخت کنیم.

رییس صندوق رفاه دانشجویان همچنین به طرح اسکان نوبتی دانشجویان در خوابگاه‌ها در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: بر اساس این طرح معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها، ظرفیت اسکان با حفظ فاصله فیزیکی را در خوابگاه‌های دانشگاه خود برآورد کرده و آن را به معاون آموزشی دانشگاه ارائه می‌دهند. معاون آموزشی دانشگاه موظف است متناسب با ظرفیت اعلام شده دانشجویان دارای اولویت اسکان در خوابگاه‌ها، مانند دانشجویانی که دارای درس عملی، پایان نامه، کارگاه و آزمایشگاه هستند و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را در فواصل زمانی مشخص به خوابگاه معرفی کند.

وی بیان اینکه در سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها برای ۴۰ تا ۵۰ روز اسکان دانشجویان از آنها اجاره بها دریافت خواهند کرد و  اجاره بهای کامل یک ترم دریافت نمی‌شود، گفت: در سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها باید ۳۰ و حداکثر تا ۵۰ درصد از ظرفیت خوابگاه‌های خود را تکمیل کنند. ممکن است اتاق خوابگاهی چهار نفره باشد حداکثر به دو نفر دانشجو و اتاقی دو نفره باشد و به یک دانشجو ارائه شود. امسال باید ۳۰ و حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت خوابگاه‌ها بر اساس ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی تکمیل شوند و امکان حفظ فاصله گذاری فیزیکی در محیط دانشگاه و خوابگاه فراهم باشد.

مطیعی تاکید کرد: امسال به دلیل شرایط پیش آمده ، با کاهش منابع صندوق با محدودیت منابع نیز روبرو بودیم و بعد از ۴۵ سال برای اولین بار به سراغ خیرین رفتیم و البته این موضوع بازخوردهای خوبی داشت و خیرین در طرح تعمیر و تجهیز دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند و قرار است ۱۰۰ میلیارد تومان برای ارتقاء خوابگاه‌های درجه ۴ و ۵ اختصاص دهند که سهم خیرین ۳۰ درصد، سهم دانشگاه ۳۰ درصد و سهم صندوق رفاه دانشجویان ۴۰ درصد است که صندوق رفاه دانشجویان مرحله اول پرداخت آن را انجام داده است و ما امیدواریم تا اوایل و یا اواخر مهرماه به نتیجه برسد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با بیان اینکه ۱۲۵ خوابگاه در سطح ۴ و ۵ قرار دارند، گفت: مساحت این خوابگاه ها ۳۱۳ هزار و ۷۰۰ متر مربع وظرفیت آنها ۳۰ هزار نفر ظرفیت این خوابگاه‌ها است و از مجموع ۱۲۵ خوابگاه، خیرین در ارتقاء ۹۵ خوابگاه مشارکت خواهند کرد.

وی در ادامه به آشپزخانه‌های دانشجویی اشاره و تصریح کرد: ۱۴۱ آشپزخانه در دانشگاه‌ها وجوددارد که نیاز به صنعتی سازی و نوسازی دارد و ۶۰ میلیارد تومان برای آن اختصاص داده شده است. ۴۲ آشپزخانه در سطح سه هستند که به سطح یک ارتقاء خواهند یافت و ۴۱ آشپزخانه در سطح دو هستند که به سطح یک می رسند. ۱۳ آشپزخانه جدید تأسیس هستند. ۴۵ آشپزخانه نیز مربوط به دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای است که در مجموع ۱۴۱ آشپزخانه می‌شود.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه