رئیس سازمان امور دانشجویان به تشریح نحوه حضور دانشجویان در محیطهای خوابگاهی بعد از بازگشایی دانشگاهها از ۱۷ خردادماه پرداخت و گفت: بازه امتحانی دانشجویان در نیمسال جاری افزایش مییابد.
دکتر مجتبی صدیقی در گفتوگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: امکان و اختیاری که دانشگاهها برای بازگشایی حضوری دانشجویان دارند، به گونهای است که آنها میتوانند پیرو تصمیم جدید ستاد ملی مقابله با کرونا عمل کنند. همچنان که این مراکز در حال حاضر تصمیمات خود را گرفتند و نیمسال جاری را از نظر آموزشی به پایان میرسانند، اما برای اینکه این ترم را به ویژه در حوزه آزمونها به اتمام برسانند، میتوانند از حضور فیزیکی دانشجویان نیز استفاده کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: آنچه که در خصوص بازگشایی و پذیرش حضوری و فیزیکی دانشجویان اهمیت دارد، این است که پذیرش دانشجویان به شکل حداقلی باشد تا در صورت ضرورت هم حضور دانشجویان در دانشگاهها محقق شود و هم اینکه این افراد بتوانند از امکانات رفاهی مثل خوابگاهها استفاده کنند. در حال حاضر خوابگاههای ما برای اسکان در وضعیت فعلی آمادگیهای لازم را ندارند، طبیعتا دانشگاهها میتوانند با ظرفیت کم دانشجویان را پذیرش کنند تا دانشجویان نیز از فضاهای خوابگاهی برای اسکان استفاده کنند.
صدیقی تاکید کرد: در حال حاضر دانشگاهها نیز برنامهریزی خود را به گونهای انجام میدهند که با بضاعت کم از محیطهای خوابگاهی استفاده کنند و برنامهریزیها به گونهای باشد که در یک زمان نیاز به حضور زیاد دانشجو نباشد. مثلا بازه امتحانات دانشجویان را وسیعتر میکنند و این مدت یک تا چهار هفته طولانیتر خواهد شد تا در مدت امتحانات بخشی از دانشجویان در خوابگاهها حضور داشته باشند.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: حضور دانشجویان در خوابگاهها و جلسات امتحانی باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی باشد، به طوری که دانشجویان هم در ورود به محیطهای خوابگاهی کنترل میشوند و هم اینکه اگر مورد مشکوکی مشاهده شود، مراکز بهداشتی دانشجویان موظف به پیگیری و رسیدگی هستند. آنچه که مهم است برای ما، حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشجویان مهم است. ضمن اینکه ما مایل هستیم زحماتی که اساتید در ترم جاری کشیدند، به نتیجه برسد.
معاون وزیر علوم تأکید کرد: ما از سوی وزارت علوم چندین امکان برای نحوه اسکان دانشجویان در خوابگاهها و حضور در کلاسهای آزمونها اعلام کردیم؛ یکی از امکانات این است که دانشگاهها با یکدیگر هماهنگیهای لازم را برای حضور دانشجویان در دانشگاههای محل زندگی و گذراندن دوره آموزشی یا امتحانات فراهم کنند، اما ضروری است که هماهنگیهای آن باید بین دو دانشگاه صورت بگیرد.
دکتر صدیقی تأکید کرد: اینکه چند درصد از امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاههای کشور در نتیجه هماهنگیهای دانشگاهی در دانشگاههای محل استان برگزار شود، بستگی به هماهنگیهای بین دانشگاهی دارد، ضمن اینکه امکان برگزاری آزمونهای مجازی نیز وجود دارد و این آزمونها بنا بر تشخیص اساتید و گروههای آموزشی میتوانند به صورت مجازی برگزار شوند.
نظرات کاربران