شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 12 بهمن 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 25,163
بازدید دیروز: 37,795
بازدید کل: 173,185,567
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 117
کاربران حاضر: 118
کدخبر: 16756 زمان ارسال: چهار شنبه 25 دی 1398 - 11:35 تعداد بازدید: 734
افزایش تعداد دانشگاههای خارجی مورد تأیید وزارت علوم

مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان از افزایش تعداد دانشگاههای خارجی مورد تأیید وزارت علوم در سال جدید میلادی خبر داد.

سید عبدالحمید انگجی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ارزیابی مدرک غیرحضوری و مجازی دانشگاه‌های خارج از کشور گفت: در حال حاضر مدارک غیرحضوری و مجازی صادره از دانشگاه‌های خارج از کشور قابل ارزشیابی نیست.  

وی درباره اینکه چه تعداد از دانشگاه و مؤسسات آموزش‌عالی خارج از کشور به عنوان دانشگاه‌های مورد تایید بوده و بر روی سایت وزارت علوم قرار گرفته است، افزود: اعتبار دانشگاه‌ها در سپتامبر ۲۰۲۰ در مقایسه با سال ۲۰۱۹ در گروه‌های ممتاز، خوب، متوسط به ترتیب ۷۶، ۳ و ۵۰ دانشگاه افزایش داشته است. 

مدیر کل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان یادآور شد: این دانشگاه ها در وب‌گاه اداره کل دانش‌آموختگان به نشانی grad.saorg.ir قابل مشاهده است.

وی افزود: در سال ۲۰۱۹ دانشگاه های ۸۳ کشور بروزرسانی شده بود ولی برای سال ۲۰۲۰، این تعداد به ۱۰۵ عدد افزایش یافته است.

مدیر کل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان افزود: در مقایسه اعتبار سنجی ۲۰۲۰ نسبت به ۲۰۱۹، ۷۶ دانشگاه به دانشگاه های ممتاز ،۳ دانشگاه به دانشگاه های خوب و ۵۰ دانشگاه به دانشگاه های متوسط اضافه شده است.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)