معاون اداری مالی دانشگاه تهران با تشریح مزیتهای رشته حسابداری، از دانشجویان این رشته برای کار دانشجویی در معاونت اداری و مالی دعوت به همکاری کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر سعید یزدانی، معاون اداری و مالی دانشگاه تهران در آئین بزرگداشت اساتید حسابداری، پیام رئیس دانشگاه را قرائت کرد که در بخشی از این پیام خطاب به استادان آمده بود: "این مراسم برای پاسداشت ۳۰ سال کار شما بوده است و هرچه دانشگاه در کارنامه افتخار خود دارد، مدیون شما استادان گرانقدر است."
دکتر یزدانی در ادامه با تشریح مزیتهای رشته حسابداری، از دانشجویان این رشته برای کار دانشجویی در معاونت اداری و مالی دعوت به همکاری کرد.
در این آئین که در تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با حضور مسئولان، استادان و دانشجویان برگزار شد، دکتر ساسان مهرانی، دبیر آئین بزرگداشت به نمایندگی از اعضای دبیرخانه، مبلغ هشت میلیون تومان را به نیت حمایت از دانشجویان متقاضی دانشکده مدیریت به صندوق سرمایهگذاری نیکوکاری دانشگاه تهران اهدا کرد.
همچنین دکتر ساسان مهرانی، دبیر آئین بزرگداشت، با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری این گونه همایشها در دیگر دانشکدهها، خاطر نشان کرد: این مراسم توسط تعدادی از نهادها مورد حمایت قرار گرفته است. امروز کنار هم جمع شدیم تا از استادانی تجلیل کنیم که عمر خود را در این راه گذاشتند و امیدوارم چنین مراسمی در همه دانشگاهها کشور برای حفظ شأن استادان پیشکسوت برگزار شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، با یاد استادانی که دیگر در این عالم خاکی نیستند، گفت: یاد دکتر علی مدد، عرفانی، سجادی نژاد، وثوق، احمدپور و سلطانی را گرامی میداریم و امیدوارم روح آنها در آرامش باشد.
در ادامه دکتر بابک سهرابی، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، ضمن تقدیر و تشکر از حاضران در مراسم، نقش استادان را در تربیت و آموزش دانشجویان حسابداری ستودنی توصیف کرد.
در بخش دیگری از این مراسم دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، با اظهار اینکه بزرگداشت علما، بزرگداشت علم است، دانشگاه را محور توسعه در کشور دانست و تصریح کرد: دانشگاههای ما توانمند و قدرتمند هستند، اما در جایگاه خودشان تأثیرگذار نبودهاند.
وی با اشاره به تعریف بهترین دانشگاههای دنیا از علم، تصریح کرد: مجموعه دانشگاهی کشور، برنامهریزان و متخصصان باید به نگرش هماهنگ برسند تا بتوان مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور را حل کرد.
دکتر احمدی، درباره اینکه چرا تاکنون ایران به جمع کشورهای پیشرفته نرسیده است، گفت: مفهوم درست علم در کشورهای اسلامی تعریف نشده است تا فرایند تکاملی همراه با خلاقیت، نوآوری و ابتکار در حل مشکلات پیاده شود. البته این رویکرد چند سالی است که در دانشگاههای کشور در حال اجراست تا دانشگاهها از وضعیت آموزشی صرف خارج شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در پایان این مراسم از استادان نامدار حسابداری، دکتر نقی بهرامفر، دکتر ایرج نوروش، دکتر علی ثقفی (پدر علم حسابداری ایران)، دکتر علی نیکخواه آزاد، دکتر محسن دستگیر، دکتر رضوان حجازی (نخستین حسابدار زن ایران)، دکتر حمید خالقی مقدم، دکتر فریدون رهنمایی رودپشتی، دکتر هاشم نیکومرام، دکتر غلامحسین اسدی و دکتر حمید حقیقت به پاس سالها تلاش در عرصه حسابداری، تجلیل شد.
نظرات کاربران