جلسه ویدئو کنفرانس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری (رایسست) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، با دانشگاه آزاد اسلامی به منظور عملیاتیسازی تفاهم نامه علمی پژوهشی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، جلسه ویدئو کنفرانس با مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی امروز با هدف عملیاتیسازی تفاهمنامه میان دانشگاه آزاد اسلامی با مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برگزار شد.
این جلسه با حضور مسئولین مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری (رایسست) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از جمله دکتر محمدجواد دهقانی رئیس رایسست و سرپرست ISC ، دکتر محمدرضا صالحی معاون پژوهش و فناوری رایسست، دکتر منصور حقیقت معاون پژوهش و فناوری ISC، دکتر محمدرضا فلاحتی قدیمی فومنی مشاور ریاست و مدیر امور بینالملل ISC و رایسست و همچنین مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی از جمله دکتر نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد، دکتر عطارزاده مدیرکل سیاستگذاری علم و فناوری پژوهشگاه، دکتر اردکانی مدیرکل پژوهش و فناوری پژوهشگاه و دکتر حسامی مدیر کل گروه علم سنجی دانشگاه آزاد برگزار شد.
در این جلسه راهکارهای عملیاتی و اجراییسازی چندین بند از تفاهمنامه منعقده میان دانشگاه آزاد اسلامی و دو سازمان رایسست و ISC بررسی شد و دکتر محمد جواد دهقانی در خصوص خدمات جدید رایسست و ISC برای دانشگاهها و موسسات علمی کشور توضیحاتی را ارائه کرد و رتبهبندی و ارزیابی دانشگاهها و مراکز پژوهشی و نیز ارزیابی نشریات علمی کشور را از مهمترین ماموریتهای سازمان دانست.
همچنین در راستای ارزیابی و ارتقای جایگاه علمی واحدهای دانشگاه آزاد مقرر شد شاخصهای ارزیابی عملکرد علمی واحدهای دانشگاه آزاد توسط ISC و مسئولین دانشگاه، بررسی نهایی شده و پس از تنظیم معیارها بر اساس اهداف و اسناد بالادستی و سیاستهای کلان علمی و فناوری کشور و همچنین با در نظر گرفتن شاخصهای بینالمللی، رتبهبندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شود. پیرو این جلسه همچنین مقرر شد به زودی کارگاهها و نشستهای تخصصی به منظور ارتقای جایگاه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در رتبهبندیهای ملی و بین المللی توسط ISC برگزار شود.
علاوه بر این مقرر شد مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به ارسال آخرین فهرست نشریات معتبر خود به همراه لینک مرتبط به منظور ارزیابی و ورود این نشریات به سامانه Master Journal List پایگاه استنادی اقدام کنند. همچنین مقرر شد پس از معرفی نشریات با کیفیت برتر دانشگاه آزاد اسلامی، رایسست در انتشار و توزیع این نشریات با دانشگاه همکاری کند. در پایان پیشنهاد برگزاری جلسه ویدیو کنفرانس در بازه زمانی سه ماهه به منظور بررسی پیشرفتها و دستاوردهای دورهای در عملیاتیسازی تفاهمنامه، توسط دو طرف مطرح شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ در شیراز و در رایسست با حضور یک هیأت ۱۰۰ نفره متشکل از رؤسا و سایر مسئولین سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از سراسر کشور، تفاهمنامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری میان مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از یک طرف و دانشگاه آزاد اسلامی از سوی دیگر به امضای دکتر محمد جواد دهقانی رئیس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسید.
نظرات کاربران