شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 15 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 13,374
بازدید دیروز: 34,877
بازدید کل: 159,638,470
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 70
کاربران حاضر: 72
کدخبر: 14846 زمان ارسال: چهار شنبه 18 بهمن 1396 - 11:39 تعداد بازدید: 889
۵۳ پردیس خودگردان در ۴۸ دانشگاه فعالیت می کنند
معاون آموزشی وزارت علوم گفت: در حال حاضر حدود ۵۳ پردیس خودگردان در ۴۸ دانشگاه سراسری مشغول به فعالیت هستند .

مجتبی شریعتی نیاسر در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ساماندهی پردیس های خودگردان دانشگاه ها گفت: ساماندهی پردیس های خودگردان دانشگاه ها هنوز در دست اقدام است.

معاون آموزشی وزیر علوم ادامه  داد: در حال حاضر حدود ۵۳ پردیس خودگردان در ۴۸ دانشگاه سراسری مشغول به فعالیت هستند.

شریعتی نیاسر پیش از این درباره ساماندهی پردیس های خودگردان عنوان کرده بود:سیاست فعالیت پردیس‌های دانشگاهی در دوره جدید در دست بازنگری است. پردیس‌ها باید بستر مناسبی باشند برای توسعه تعاملات بین المللی و گسترش خدمات علمی به بخشی از جامعه که به دلایل مختلف ممکن است نتوانند در مجتمع های مرکزی دانشگاه‌ها ورود پیدا کنند.

وی اعلام کرده بود: در واقع ما در حال تدوین راهکار قانونی هستیم تا این پردیس ها بتوانند براساس ماموریت اصلی که از ابتدا برای آنها تعریف شده به فعالیت خود ادامه دهند.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه