شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 05 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 5,126
بازدید دیروز: 20,225
بازدید کل: 158,562,038
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 62
کاربران حاضر: 62
کدخبر: 14803 زمان ارسال: شنبه 07 بهمن 1396 - 07:56 تعداد بازدید: 1179
تمهیدات وزارت علوم برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وزیر علوم از برنامه و تمهیدات این وزارتخانه برای توانمندسازی دانشجویان به منظور ورود به بازار کار خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مختص رشته خود توانمند شده و آمادگی بیشتری برای ورود به بازار کار کسب خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در حاشیه بازدید از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم که امروز با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان و رئیس این صندوق صورت گرفت، تاکید کرد: امروز به منظور آشنایی بیشتر با فعالیت‌های صندوق رفاه دانشجویان که برای تامین خدمات مورد نیاز دانشجویان کشور تلاش‌های زیادی می‌کند، بازدیدی از این مجموعه به عمل آمد. در واقع مجموعه بسیار خوب و منظمی در صندوق رفاه شکل گرفته است بطوری که آثار و زحمات مسئولان این مجموعه را می‌توان در سطح دانشگاه‌های کشور طی چند سال اخیر احساس کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: به نظر من، فعالیت‌ها و اقدامات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در حوزه خدمات دانشجویی یکی از دستاوردهای خوب مجموعه وزارت علوم به منظور حمایت از تحصیل دانشجویان به شمار می‌آید.

وزیر علوم همچنین خاطر نشان کرد: صندوق رفاه دانشجویان در ادامه فعالیت‌هایی که از مسائل رفاهی دانشجویان انجام می‌دهد، سعی می‌کند سطح وام‌های دانشجویان را افزایش و مسیرهای اخذ آن را نیز آسان‌تر نماید و این امر برای دانشجویان دکتری که بتوانند با فراغ بال بیشتری به تحصیل بپردازند، محقق شده است.

به گفته وی وام‌های تحصیلی دانشجویان که از سوی صندوق رفاه پرداخت می‌شود، هم به صورت ماهیانه پیش‌بینی شده که رقم خوبی نیز از پرداخت این نوع وام‌ها گزارش داده است و همین که علاوه بر وام‌های تحصیلی،‌ وام اضطراری برای برخی دانشجویان که نیازهای فوری دارند،‌ از سوی صندوق تامین و پرداخت می‌شود.

دکتر غلامی بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی و ارتقاء سطح خوابگاه‌ها را یکی دیگر از برنامه‌های موفق صندوق رفاه دانشجویان عنوان کرد و گفت: خوشبختانه براساس گزارش‌های ارائه شده تعداد بسیاری از خوابگاه‌های دانشجویی که فرسوده بودند و قدمت بالایی داشتند تحت عنوان سراهای دانشجویی بازسازی و ارتقاء یافته است. در واقع در طی سال‌های اخیر، خوابگاه‌های دانشجویی رتبه‌بندی شده و خوابگاه‌هایی که در درجه‌های پایین‌تری قرار داشتند، ارتقاء یافته‌اند و در حال حاضر خوابگاه ضعیف در کشور نداریم،‌ ضمن اینکه خوابگاه‌های متوسط نیز به طور مستمر ارتقاء خواهند یافت.

وی همچنین از تمهیدات وزارت علوم در حوزه تامین خوابگاه‌های متاهلی خبر داد و گفت: همانطور که در قانون برنامه ششم نیز دیده شده است، قرار است از سال آینده ساخت خوابگاه‌های متاهلی با جدیت بیشتری در دانشگاه‌ها پیگیری شود.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: بحث مشارکت در توانمندسازی دانشجویان در حین تحصیل و آماده‌سازی برای ورود به بازار کار،‌ برنامه‌هایی در وزارت علوم وجود دارد و در این زمینه چند دانشگاه نیز پیش قدم شده‌اند و ما در روزهای اخیر قرار شد کارگروهی برای هماهنگی و جمع‌آوری ایده‌های متخصصین و مسئولین برای توسعه برنامه تشکیل بدهیم.

دکتر غلامی در پایان،‌ خاطر نشان کرد: یکی از اهداف برنامه فوق، کاهش نگرانی دانشجویان برای اشتغال پس از تحصیل یا فارغ‌التحصیلی است که در نتیجه آن بتوانیم کسانی که فارغ‌التحصیل شدند و هنوز جذب بازار کار نشده‌اند، بتوانند برای مشاغلی که با رشته تحصیلی آن‌ها ارتباط مستقیم دارند، دوره‌هایی با کارگاه‌های آموزشی برگزار کنیم.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه