شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 15 بهمن 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 40,104
بازدید دیروز: 40,477
بازدید کل: 173,324,312
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 55
کاربران حاضر: 55
کدخبر: 14715 زمان ارسال: شنبه 02 دی 1396 - 07:16 تعداد بازدید: 891
مذاکرات دانشگاه آزاد با وزیر علوم درخصوص پذیرش دانشجو
معاون آموزشی دانشگاه آزاد گفت: طی دو هفته گذشته جلسه ای درخصوص پذیرش دانشجو در این دانشگاه با وزیر علوم داشتیم.

علیرضا رهایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در جلسه ای که با وزیر علوم داشتیم هماهنگی هایی میان دانشگاه آزاد و این وزارتخانه درخصوص مسائل مختلف از جمله موضوع پذیرش در این دانشگاه مطرح شد.

وی عنوان کرد: این جلسه بسیار خوب و با تفاهم بود و مباحث مربوط به سنجش و پذیرش ارزیابی رشته ها مورد هماهنگی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد تاکید کرد: در این جلسه وزیر علوم برخورد مثبتی داشتند و به دنبال این جلسه قرار شد هماهنگی میان حوزه های مختلف از جمله معاونت آموزشی وزارت علوم با دانشگاه آزاد صورت گیرد.

رهایی درخصوص موضوع جداسازی آزمون ها نیز گفت: باتوجه به اینکه ثبت نام دوره های دکتری و کارشناسی ارشد انجام شد بعید می دانم امسال این موضوع عملیاتی شود.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)