شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 16 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 27,377
بازدید دیروز: 26,445
بازدید کل: 159,678,918
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 98
کاربران حاضر: 98
کدخبر: 14510 زمان ارسال: یکشنبه 23 مهر 1396 - 09:57 تعداد بازدید: 935
اصلاحیه سوم تکمیل ظرفیت دکتری منتشر شد/ حذف ۱۸ کدرشته
اصلاحیه‌ سوم تکمیل ظرفیت برخی از کدرشته‌محل‌های تحصیلی آزمون‌ ورودی‌ دوره دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال‌ ۱۳۹۶ منتشر شد. داوطلبان تا ۲۵ مهر می توانند انتخاب رشته کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اصلاحیه سوم درباره‌ ظرفیتهای جدید و یا تکمیل ظرفیت برخی از کدرشته‌محل‌های تحصیلی آزمون‌ ورودی‌ دوره دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال‌ ۱۳۹۶ اعلام شد.

بر اساس این اصلاحیه یک کدرشته محل اصلاح، ۱۸ کدرشته محل حذف و ۱۰ کدرشته محل به مجموعه ظرفیت ها اضافه شد.

با توجه به اصلاحات اعلام شده و پیرو اطلاعیه‌های ۱۲ و ۱۷ مهرماه ۹۶ از سوی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، مهلت انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تا پایان روز سه‌شنبه ۲۵ مهرماه تمدید شد.

داوطلبانی که قبلاً انتخاب رشته کرده اند نیز، در صورت تمایل و با توجه به مندرجات این اطلاعیه، می‌توانند نسبت به اصلاح و ویرایش اولویت‌های انتخابی خود تا ۲۵ مهرماه ۹۶ اقدام کنند.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه