شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 17 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 5,624
بازدید دیروز: 30,439
بازدید کل: 159,687,604
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 71
کاربران حاضر: 72
کدخبر: 14406 زمان ارسال: چهار شنبه 22 شهریور 1396 - 12:07 تعداد بازدید: 714
دانشجویان ۴۰ ساعت در هفته در فضای مجازی هستند
رئیس دانشگاه آزاد گفت: دانشجویان ما به طور میانگین ۳۸ تا ۴۰ ساعت از اوقات هفته خود را در فضای مجازی سپری می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد رهبر در گردهمایی علمی اساتید و مدیران گروه های معارف اسلامی دانشگاه آزاد گفت: دشمن امروز از عرصه نظامی وارد جنگ با ایران نمی شود زیرا جنگ را تجربه کرده و شکست خورده است، به فرمایش مقام معظم رهبری امروز جبهه جنگ تغییر کرده و تهاجم فرهنگی مطرح است.

وی افزود: یکی از راه های تهاجم فرهنگی هم شبهه افکنی است که تمام دنیا با خصومت و دشمنی که با نظام جمهوری اسلامی دارد از ابزار مختلف برای تهاجم فرهنگی استفاده می کند و رسانه هایشان یکی از این ابزار است.

رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: ما باید دانشجویانی امیدوار، شجاع، دارای اعتماد به نفس و باایمان و دارای روحیه آینده اندیشی و خدمت به مردم را تحویل دهیم.

فرهاد رهبر گفت: مجموعه عظیم بیش از یک میلیون نفری دانشجویی در اختیار اساتید معارف است و ۱۰ درصد واحدهای درسی این دانشگاه نیز در اختیار این اساتید قرار دارد که باید از این فرصت و زمینه استفاده کنند.

وی افزود: آموزه های دینی، قرآنی و اسلامی در دانشگاه ها به خصوص دانشگاه آزاد باید به صورت نظام مند و هدفمند به مرحله اجرا گذاشته شود.

رئیس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: اساتید معارف باید با تدبیر علمی بتوانند در دل و ضمیر دانشجویان جایگاهی داشته باشند.

رهبر خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در دانشگاه ها فعالیتی که صورت می گیرد اثربخش باشد اساتید به خصوص اساتید معارف باید در دل دانشجویان اثر داشته باشند.

رهبر تاکید کرد:  اما اگر برتری علمی اساتید معارف به خوبی در کلاس درس و ذهن دانشجو مشاهده نشود زیان های زیاد را مشاهده خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه آزاد تاکید کرد: وقتی اساتید در کلاس درس حاضر می شوند باید مجهز به علم روز باشند تا بتوانند به پرسش های دانشجویان پاسخ دهند.

رهبر اظهار داشت: امروز دشمن برای اینکه با جامعه اسلامی مقابله کند از عرصه نظامی وارد نمی شود چرا که قدرت نظامی ایران را مشاهده کرده است بلکه دشمن امروز از طریق تهاجم فرهنگی قصد دارد که به ایران حمله کند.

وی عنوان کرد: ابزار جنگ فرهنگی متعدد است و یکی از آنها که امروز دشمن برای آن برنامه ریزی کرده جوانان به شمار می رود تا از طریق شبهه افکنی در میان آنها بتواند به اهداف خود دست یابد.

وی اظهار داشت: رسانه های بیگانه فارسی زبان زیادی وجود دارد که برنامه ها و مطالب مختلفی برای جوانان و دیگر اقشار جامعه پخش می کنند که این خود جنگ فرهنگی به شمار می رود.

رئیس دانشگاه آزاد تاکید کرد: امروز فضای مجازی که جوانان در آن حضور دارند نیز بخشی از تهاجم فرهنگی  است چرا که دانشجویان ما به طور میانگین ۳۸ تا ۴۰ ساعت از اوقات هفته خود را در این فضا سپری می کنند.

رهبر اظهار داشت: حضور در کلاس های درس یکی از وظایف اساتید به خصوص اساتید معارف است اما اساتید معارف به عنوان فرماندهان جبهه فرهنگی کشور در دانشگاه ها باید از طریق ارتباط تنگاتنگ و چهره به چهره بتوانند با دانشجویان ارتباط برقرار کنند و به عنوان یک پدر و دوست بتوانند در میان دانشجویان اعتماد برقرار کنند؛ مانند کاری که ائمه جماعات در مساجد انجام می دهند.

وی عنوان کرد: اگر اساتید معارف تنها بخواهند در کلاس درس حاضر شوند این موضوع وقت تلف کردن است بلکه باید اساتید کلاسی پرمحتوا و مجهز به علم روز  داشته باشند تا بتوانند شبهات دانشجویان را پاسخ دهند.

رئیس دانشگاه آزاد گفت: در کلاس های درس همواره موضوع های نظری بحث می شود اما باید برای ارتقا و کیفیت آموزش از ابزارهای نوین برای ارائه مطالب استفاده شود. به طور مثال اگر دانشجویی بخواهد شبهه افکنی کند که چرا جمهوری اسلامی شکل گرفت اساتید باید بستری را فراهم کنند تا با حضور دانشجویان در موزه عبرت و مشاهده صحنه های عملی بتوانند پاسخ خود را دریافت کنند.

رهبر خاطرنشان کرد: نمایش فیلم نیز یکی دیگر از ابزارهایی است که اساتید معارف می توانند برای پاسخگویی به شبهات دانشجویان از آن استفاده کنند.

وی افزود: من آنچه را نیاز بود اساتید به آن توجه کنند بیان کردم بنابراین تکلیف از من ساقط شده است.

وی با اشاره به فعالیت های شهید مطهری گفت: ایشان در دوران طاغوت تحول جدی در خصوص ارتباط دانشگاه با حوزه ایجاد کردند و من نیز هر یک از شما را شهید مطهری می دانم چون باید موضوع ارتباط حوزه و دانشگاه از سوی اساتید معارف در دانشگاه آزاد به صورت جدی پیگیری شود.

رئیس دانشگاه آزاد تاکید کرد: ۹۰ درصد وظیفه اساتید معارف در دانشگاه ها این است که بتوانند شبهات و سوالات دانشجویان را پاسخ دهند و در دل و ذهن آنها وارد شوند. بنابراین اگر نتوانیم قاعده بازی را مدیریت کنیم در واقع بازی را باخته ایم.

وی اضافه کرد: باید دانشجویانی خوش روحیه، شجاع، دارای اعتماد به نفس، ایمان، روحیه آینده نگر و آینده اندیش و دارای روحیه خدمت به مردم تربیت کنیم که این امر وظایف اساتید معارف را سنگین تر می کند.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه