شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 17 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 8,906
بازدید دیروز: 30,439
بازدید کل: 159,690,886
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 173
کاربران حاضر: 173
کدخبر: 14375 زمان ارسال: یکشنبه 12 شهریور 1396 - 07:42 تعداد بازدید: 720
ارائه ۳۰ نوع غذا در رستوران های مکمل دانشگاه ها از مهرماه امسال

مشاور وزیر علوم و رییس صندوق رفاه دانشجویان از ارائه بیش از ۳۰ نوع غذا در رستوران‌های دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: دانشجویان از مهرماه سال جاری می توانند از غذای این رستوران‌ها که دارای کیفیت و تنوع زیادی است استفاده کنند.

مهندس ذوالفقار یزدان‌مهر در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: صندوق رفاه دانشجویانن وزارت علوم در سال ۹۴ به صورت پایلوت در دانشگاه‌های یزد، تبریز ،اصفهان، فردوسی مشهد وتهران  درکنار سلف دانشجویی، رستوران‌هایی به عنوان رستوران‌های مکمل ایجاد کرد و اکنون در بسیاری از این سلف‌ها روزانه بیش از ۱۴ هزار پرس غذا طبخ می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌های کشور در کنار سلف خود رستوران‌های مکمل را تاسیس کرده‌اند و ۳۰۰۰ تومان اعتبار برای هر دانشجویی که از غذای این رستوران‌ها استفاده کند، در نظر گرفته می‌شود تا دانشجویان غذای باکیفیت و متنوعی را با قیمت مناسب و تخفیف داده شده دریافت نمایند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان با تاکید بر این که روزانه بیش از ۳۰ نوع غذا در رستوران‌های مکمل دانشگاه‌ها طبخ می‌شود گفت: برخی از دانشگاه‌ها نظیر دانشگاه اصفهان رستوران‌هایی‌ را با عنوان گل یاس ایجاد کرده اند که دانشجویان می‌توانند جشن‌های فارغ‌التحصیلی، ازدواج و سایر مراسم‌های خود را با قیمت حداقلی در این رستوران‌ها برگزار کنند.

مهندس یزدان‌مهر در پایان خاطرنشان کرد:  ایجاد رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها علاوه بر اینکه موجب رضایت دانشجویان خواهد شد از نظر هزینه به نفع وزارت علوم نیز خواهد بود چرا که وزارت علوم برای هر دانشجویی مبلغ ۵ هزار تومان به عنوان یارانه‌ غذا پرداخت می کند.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه