شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 17 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,619
بازدید دیروز: 30,439
بازدید کل: 159,696,599
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 102
کاربران حاضر: 103
کدخبر: 14270 زمان ارسال: یکشنبه 01 مرداد 1396 - 09:52 تعداد بازدید: 789
سرپرست سابق دانشگاه آزاد: رشته ای از دانشگاه حذف شده که ۱۲ سال دایر بوده است
سرپرست سابق دانشگاه گفت: رشته ای از واحد علوم تحقیقات حذف شده است که دارای ۱۷ استاد است و ۱۲ سال است که در این واحد تدریس می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد نوریان امروز در مراسم معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد گفت: از مقام معظم رهبری به دلیل توجه ایشان به دانشگاه آزاد تشکر می کنم که سکان هدایت این دانشگاه به دست فردی سپرده شد که خود دانشمند است.

وی افزود: قدردان زحمات دکتر جاسبی هستم . وی همیشه می گوید که نام من را نبرید و بگذارید در درگاه خدا گمنام باشم.

سرپرست سابق دانشگاه گفت: از دکتر دانشجو و میرزاده برای زحماتی که برای پیشرفت دانشگاه کشیدند تشکر می کنم.

وی افزود: دانشگاه نیازمند سیستم مالی به روز است تا تمرکز بر نقدینگی در این دانشگاه پیاده سازی شود.

نوریان تأکید کرد: دانشگاه از نظر مالی وضعیت خوبی دارد اما اموال دانشگاه مستند سازی نشده است.

وی افزود: چرا ما در مقابل وزارت علوم این میزان ناتوان برخورد می کنیم؟ زیرا در دانشگاه بانک اطلاعاتی جامع از اساتید، رشته ها و امکانات خود نداریم . به طور مثال رشته ای از واحد علوم تحقیقات حذف شده است که دارای ۱۷ استاد است و ۱۲ سال است که در این واحد تدریس می شود.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه