شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 شهریور 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 12,457
بازدید دیروز: 28,823
بازدید کل: 166,151,723
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 165
کاربران حاضر: 165
کدخبر: 14268 زمان ارسال: یکشنبه 01 مرداد 1396 - 09:52 تعداد بازدید: 1450
اهدا جایزه بین المللی «پویاشناسی سیستم ها» به دکتر علی‌نقی مشایخی

استاد دانشگاه صنعتی شریف به پاس سه دهه فعالیت مستمر و موفق در زمینه "پویاشناسی سیستم‌ها" موفق به کسب جایزه معتبر از "جامعه بین‌المللی سیستم‌های دینامیکی" شد.

به گزارش ایسنا،‌ دکتر علی‌نقی مشایخی استاد دانشگاه صنعتی شریف موفق به کسب جایزه " Lifetime Achievement Award " از جامعه بین‌المللی سیستم‌های دینامیکی شد.

جامعه جهانی پویاشناسی سیستم‌ها (system dynamics society) به مناسبت فعالیت‌های طولانی و موثر دکتر علی‌نقی مشایخی استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف برای ایجاد موسسات و برنامه‌های آموزشی و آموزش و پژوهش در زمینه پویاشناسی سیستم‌ها در بیش از 3 دهه و تربیت دانشجویان برجسته جایزه " Lifetime achievement award " را به وی اهدا کرد.

دکتر مشایخی پنجمین نفری است که موفق به دریافت این جایزه معتبر شده است. پیش از وی «یورگن راندر»ز در سال ۲۰۱۴، «جان ریچاردسون» در سال ۲۰۱۳، «دایانا فیشر» در سال ۲۰۱۱ و «جفری کویل» در سال ۱۹۹۸ موفق به دریافت این جایزه شدند.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)