شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 17 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 20,916
بازدید دیروز: 30,439
بازدید کل: 159,702,896
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 72
کاربران حاضر: 72
کدخبر: 14208 زمان ارسال: دوشنبه 12 تیر 1396 - 12:26 تعداد بازدید: 798
تایید حدود ۲۳۰۰ رشته محل دانشگاه آزاد/ وزارت علوم ۳ شرط گذاشت
در جلسه روز گذشته کمیسیون آموزش مجلس با دانشگاه آزاد حدود ۲۳۰۰ رشته محل دانشگاه آزاد از ۲۹۰۰ کد رشته محل مناقشه از سوی وزارت علوم تأیید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، مجتبی شریعتی‌نیاسر، بعدازظهر روز گذشته (یکشنبه ۱۱ تیرماه) پس از پایان جلسه کمیسیون آموزش پیرامون چالش دانشگاه آزاد با وزات علوم درخصوص حذف ۲۹۰۰ رشته محل دانشگاهی گفت: با رعایت ۳ شرط قرار شد برخی کد رشته‌های حذف شده تایید شوند که البته امیدواریم این موارد به تصویب شورای گسترش آموزش عالی نیز برسد.

وی به شرط‌های تعیین‌شده در این جلسه اشاره کرد و توضیح داد: کد رشته محل‌های مقطع کارشناسی‌ ارشدی که پیش از این فارغ التحصیل داشته است، استمرار خواهد یافت، صدور مجوز تایید کد رشته محل‌هایی که مجوز تحصیل در مقطع دکتری دارند و همچنین به کد رشته محل‌هایی که حداقل سه استادیار داشته باشند کمک خواهد شد تا فعالیت خود را ادامه دهند.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه با دانشگاه آزاد توافقاتی حاصل شد و این توافق برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ است بنابراین امیدواریم در این سال بتوانیم با دانشگاه آزاد اسلامی به جمع بندی‌های مطلوبتری برای ادامه راه برسیم، افزود: با توجه به توافقات اولیه‌ای که در این جلسه حاصل شد، فکر می‌کنم در یکی دو روز آینده بتوانیم جمع‌بندی نهایی را اعلام کنیم.

وی با بیان اینکه در این جلسه فعلا مجوز حدود ۲۳۰۰ کدرشته از سوی وزارت علوم تایید شد، اضافه کرد: امیدواریم در آینده با دانشگاه آزاد به جمع‌بندی‌های مطلوب‌تری هم برسیم.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه