شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 26 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 1,876
بازدید دیروز: 17,365
بازدید کل: 159,094,080
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 100
کاربران حاضر: 100
کدخبر: 1407 زمان ارسال: سه شنبه 17 آذر 1388 - 22:16 تعداد بازدید: 2443
رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران: دانش‌آموختگان دانشگاهی توانایی ایجاد کسب وکارندارند
رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران گفت: در شرایط کنونی دانش آموختگان دانشگاهی توانایی ایجاد کسب و کار و کارآفرینی را ندارند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر مصطفی رضوی در حاشیه همایش ملی توسعه کارآفرینی با رویکرد منطقه‌ای در دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تولیدات و خروجی علم و دانش باید در اختیار توسعه اشتغالزایی و کارآفرینی باشد.

وی با بیان اینکه مساله کارآفرینی از سال81 در برنامه دانشگاههای سراسر کشور قرار گرفته و باید شرایط را بگونه‌ای رقم زد تا کارآفرینی در دانشگاهها تبلور یابد، ادامه داد: اگر بخواهیم به مساله کارآفرینی بپردازیم باید به نقش آن در تحول آموزش عالی و رسالت در دانشگاهها توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با تقسیم‌بندی دانشگاههای کشور بین نسلهای اول تا سوم، بیان کرد: در نسل اول، دانشگاههای کشور آموزش محور و بعد پژوهش محور شدند که در این راستا در نسل سوم باید در راستای کارآفرینی و رویکرد اشتغالزایی حرکت کنند.

وی با بیان اینکه برنامه‌های راهبردی آموزش عالی باید در راستای کارآفرینی باشد، گفت: مسوولان دانشگاهی باید برای کاربردی کردن فرهنگ کارآفرینی در محیط دانشگاهها تلاش بیشتری داشته باشند.

رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران بیان کرد: باید برای رفع معضل بیکاری از روند کنونی جهانی در زمینه کارآفرینی نمونه برداری شود تا بتوان بهترین بهره‌برداری را از سیاستهای اقتصادی در راه اشتغالزایی ببریم.

وی با بیان اینکه دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران نخستین دانشکده کارآفرینی در ایران است، ادامه داد: با توجه به سند چشم انداز 20 ساله که در آن بر فعالیتهای دانش بنیان تاکید شده و همچنین به منظور تامین نیازهای تخصصی برنامه چهارم توسعه کشور، آموزش کارآفرینی مورد توجه دانشگاه تهران قرار گرفت.

رضوی با بیان اینکه اکنون 600 دانشجوی مجازی کارشناسی ارشد در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران مشغول به تحصیل هستند، افزود: دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران آماده است تا به دانشگاه سیستان و بلوچستان در راه ایجاد دانشکده کارآفرینی کمک کند و تجربیات خود را انتقال دهد.

دکتر رضا کمالیان دبیر اجرایی نخستین همایش ملی توسعه کارآفرینی نیز اظهار داشت: استفاده از فرصت‌های برابر اقتصادی، اجتماعی، بهره‌مندی از امکانات آموزشی و بهداشتی یکسان، گسترش عدالت و امنیت از جمله خواسته‌های بر حق جوامع امروزی است.

وی افزود: از آنجا که هدف توسعه تبدیل شرایط نامطلوب به مطلوب محسوب می‌شود، موفقیت برنامه‌های توسعه به واسطه ماهیت چند بعدی مستلزم ایجاد شرایط خاص است.

وی با بیان اینکه در این راستا حضور کارآفرینان و نقش آنان در به حرکت در آوردن موتور توسعه از اهمیت ویژه‌ای در جامعه برخودار است، بیان کرد: در چنین شرایطی دانش سرریز دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی، تجاری کردن دانش برای کارآفرینان و سازمانهای کارآفرین در کنار سایر عوامل تولید یک مولد محسوب می‌شود.

دبیر اجرایی نخستین همایش ملی توسعه کارآفرینی تاکید کرد: دانشگاه سیستان و بلوچستان در این راستا احساس نیاز کرد و از دی ماه پارسال مقدمه‌های برگزاری این همایش ملی را در دستور کار قرار داد.
منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه