شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 31 شهریور 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 22,502
بازدید دیروز: 29,351
بازدید کل: 167,198,903
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 70
کاربران حاضر: 70
کدخبر: 14040 زمان ارسال: سه شنبه 02 خرداد 1396 - 08:31 تعداد بازدید: 1141
زمان امتحان جامع دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد تغییر کرد
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، زمان برگزاری امتحان جامع دانشجویان مقطع دکتری تخصصی رشته های غیرپزشکی را به بعد از این ماه موکول کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، براساس بخشنامه صادره و طبق مصوبه جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد واحدهای دانشگاهی که برابر شیوه نامه ارزیابی جامع زمان برگزاری امتحان جامع دانشجویان دکتری تخصصی را در نیمسال دوم ۹۶-۹۵ از روز شنبه ۶ خرداد به بعد برنامه ریزی و اطلاع رسانی کرده اند، نسبت به برگزاری امتحان جامع بعد از ایام مذکور اقدام کنند.

تمامی واحدهای دانشگاهی موظفند مراتب را به نحو مقتضی به دانشجویان اطلاع رسانی کرده و زمان برگزاری را به اواخر تیرماه و یا اوایل مردادماه سال جاری موکول کنند.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)