شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 18 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 13,474
بازدید دیروز: 24,368
بازدید کل: 159,719,822
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 74
کاربران حاضر: 76
کدخبر: 13967 زمان ارسال: دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 - 13:20 تعداد بازدید: 1004
تمام رشته محل های دکتری ۹۶ دانشگاه آزاد دارای مجوز است
معاون آموزشی وزارت علوم با ارسال نامه ای به سرپرست دانشگاه آزاد گفت: تمام رشته محل های دکتری ۹۶ دانشگاه آزاد دارای مجوز است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم با ارسال نامه ای به علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: تمام رشته محل های دکتری تخصصی که در این مرحله برای سال ۱۳۹۶ در سامانه ثبت شده و براساس آن پذیرش دانشجو انجام خواهد شد، دارای مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

براساس این نامه، مجوز تمامی رشته محل هایی که در سال ۱۳۹۵ برای مقطع دکتری مجوز پذیرش داشتند، برای سال ۱۳۹۶ نیز تمدید شده است.

بر این مبنا ظرفیت پذیرش نیز براساس پتانسیل های موجود در واحدهای مجری دوره های دکتری تخصصی و مجوزهای شورای گسترش وزارت علوم تعیین شده است.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)