شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 17,729
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,508,218
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 97
کاربران حاضر: 97
کدخبر: 13639 زمان ارسال: شنبه 11 دی 1395 - 10:24 تعداد بازدید: 1533
بهترین درس‏های کارآفرینی در سال 2016

بهترین توصیه‏ ها برای ایجاد و رشد یک شرکت موفق چیست؟ در سال گذشته، تغییرات بسیار زیادی در چشم‏ انداز کسب‏ و‏کار، از فروش یاهو به ورایزون تا ورشکستگی Gawker، رخ داد. طی این مدت، با مدیران ارشد اجرایی شرکت‌های بزرگ، کارآفرینانی که برای اولین بار وارد این حوزه شده ‏اند و افرادی که هر روز به سختی کار کرده ‏اند تا چیز جدیدی خلق کنند، صحبت‏ کرده‏ ایم. بسیاری از آنها خلاف عرف معمول عمل کرده ‏اند و فعالیت‏هایی انجام داده ‏اند که شاید غیرممکن به نظر بیاید؛ اما همین فعالیت‏ها در نهایت در کسب موفقیت آنها تاثیر بسزایی داشته است. در این مقاله برای کمک به ایجاد تغییر در سازمان‏تان در سال جدید، بهترین درس‏های کسب‏ و‏کار را در سال جاری ارائه کرده ‏ایم.

 

درس 1: برای یافتن استعدادها، برای خودتان چارچوب قائل نشوید. گرچه در چند سال گذشته، نرخ بیکاری در آمریکا، با کاهش قابل‏ توجهی روبه ‏رو بوده است؛ اما مشاغل تکنولوژیک هنوز با تقاضای بالایی روبه ‏رو است. معمولا این مشاغل به سختی پر می‏ شوند. به مثال زیر توجه کنید: اکنون مشاغل امنیت سایبری بسیار جذاب هستند؛ و بسیاری از شرکت‌ها در یافتن و پرورش استعدادهای مناسب در این زمینه با مشکل روبه ‏رو هستند. ممکن است پاسخ این مشکل «ایجاد تفکر بزرگ‌تر» باشد. شرکت Level 3 که یک شرکت خدمات مخابراتی است، استعدادهای حوزه امنیتی را نه از مهارت‏های دشوار نیروی کار، بلکه از شور و اشتیاق آنها (برای مثال از موسیقیدان‏ها) منبع‏یابی می‏کند و این چنین به موفقیت می‏رسد. گرچه، بسیاری از افراد مهارت‏های تکنیکی که افراد حرفه‏ای حوزه امنیتی نیاز دارند را نمی‏ دانند، اما این شرکت دریافته است که افراد خبره در حوزه موسیقی توانایی یادگیری انجام شغل و برتری در آن را دارند. با گسترش دامنه انتخاب خود و جست‌وجوی استعدادها از منابع بیرونی، چند شرکت توانسته ‏اند شکاف‏هایی را پر کنند که سایرین هنوز برای رفع آن در تلاش و تکاپو هستند.

 

درس 2: کارمندان خود را به بزرگ فکر کردن تشویق کنید. «حفظ استعدادها در سازمان‏تان» ممکن است یک استراتژی شهودی برای کسب‏ و‏کارهای رو به رشد باشد؛ اما ممکن است بهترین توصیه نباشد. در حقیقت Mathilde Pribula، از شرکت Li Frederickson Pribula که یک شرکت متخصص در منابع انسانی است، دقیقا خلاف این را می‏گوید. دلیل او ساده است: چرا به شدت برای حفظ استعدادهایی سرمایه‏ گذاری می‏کنید که علایق‏شان با شرکت شما تطابق ندارد؟ در عوض، استدلال او این است که بهتر است با تیم‏تان کار کنید تا ببینید که آنها در آینده چه می‏ خواهند. اگر خواسته‏ های آنها همراه با شرکت شماست، فوق ‏العاده خواهد بود. اما اگر چنین نیست، باز‌هم مشکلی نیست. او می‏ گوید باید به تیم‏هایش اجازه بدهد تا در مورد مسیرهای حرفه‏ای‌شان (در داخل یا خارج از شرکت) صحبت کنند و این بهترین پاسخ است. بنابراین ممکن است برای شرکت‌های رو به رشد واجب باشد که با هر کارمند گفت‌وگوی صادقانه‏ ای در مورد آینده داشته باشند و به این ترتیب می‏توانند با مهارت بسیار، بهترین مراحل پیش‏رو را تجزیه و تحلیل کنند.

 

درس 3: استانداردها و داده‏ها را درک کنید و از آنها درست استفاده کنید. برای بسیاری از افراد، علم آمار مساوی با «واقعیت‏های عینی» است و اغلب تصمیمات کسب‏ و‏کار با یک واحد داده که به‌طور فرضی مساله مورد نظر را «کمی» در نظر می‏گیرد تقویت می‏شوند. اما اش هوانگ که یک طراح و نویسنده است هشدار می‏دهد که از آمار به صورت نادرست استفاده نکنید و اطمینان یابید که اعداد بیان شده در بلندمدت به کسب‏ و‏کار کمک خواهند کرد. علاوه‌بر این، برخی آماری که افراد استفاده می‏کنند بهترین و گویاترین نتایج را به‌دست نمی‏دهند. نتیجه انتخابات امسال در آمریکا خود گواهی بر این مطلب است که گاهی چگونه واقعیت برخلاف نتایج آماری پیش می‏ رود.

 

درس 4: با انتظارات خود روشن و واضح برخورد کنید. اگر به عنوان داوطلبی پرتلاش وارد جهان کسب‏ و‏کار می‏شوید، احتمالا در آینده خواستار ترفیع و ارتقا خواهید بود. هیچ چیز به این اندازه آزاردهنده نیست که برای به‌دست آوردن افزایش حقوق تلاش کنید و در جواب یک «نه» ساده از مدیران خود دریافت کنید و این دلیلی است که چرا کارفرمایان باید روشن کنند که معیارهای آنها برای ترفیع چیست و کارمندان نیز باید درک کنند که چه ارزشی را به یک کسب‏ و‏کار اضافه می‏ کنند.

 

درس 5: در مورد چگونگی ایجاد فرهنگ کاری، آگاه باشید. نوع کسب‏و‏کاری که ایجاد می‏کنید بستگی به این دارد که فرهنگ درونی آن چیست. این یکی از ترفندهایی است که برت کراسبی کارآفرین و یکی از موسسان Google analytics برای بیان بهترین روش‏ القای فرهنگ کاری شرح می‏ دهد. بسیاری شرکت‌ها تلاش می‏کنند تا خلاف عرف معمول عمل کنند و از فعالیت‏های خسته‏ کننده سنتی مانند سمینارها و جلسات طولانی که همه پرسنل باید در آن حضور یابند، دوری کنند. از نظر کراسبی، این گونه قوانین کلی موثر واقع نمی‏شود. علاوه‌بر این، شرکت‌ها می‏توانند حتی برنامه ‏هایی مانند سمینارهای خوب و مفید برای کارمندان در نظر بگیرند، حتی چیزهایی که منجر به تقویت فرهنگ کسب‏ و‏کار می‏ شود.

 

درس 6: جمع‏آوری پول به این معنا نیست که موفق می‏شوید.

به لطف برنامه‏ هایی مانند شارک تنک1، جمع‏آوری پول و دریافت یک ارزیابی وسوسه ‏برانگیز، به مثابه داشتن یک کسب ‏و‏کار موفق در نظر گرفته می‏ شود. اما امسال شاهد بودیم که برخی شرکت‌های به شدت ارزشمند (مانند شرکت Theranos و Zenefits) باوجود اینکه میلیون‏ها دلار جمع ‏آوری کرده بودند، از عرش به فرش رسیدند. کریگ شاپیرو و مورگان‌هوزل افسانه «سرمایه‏ گذاری مخاطره ‏‏آمیز» را به باد انتقاد گرفتند و نتیجه‏ گیری کردند که برخی از بهترین و موفق‏ترین کسب‏ و‏کارها آنهایی هستند که با کمترین مقادیر نقدی همراهند. حقیقت موضوع این است که شاید کسب‏ و‏کارهایی که در پول غرق هستند کمتر احساس می‏کنند که باید به سرعت به سمت نوآوری حرکت کنند؛ چرا که با تهدید جدی برای نابودی خود روبه‌رو نیستند. بنابراین گرچه افزایش سرمایه چیزی است که موجب شروع موفقیت ‏آمیز بسیاری از کسب‏و‏کارها می‏شود؛ اما گاهی می‏تواند در نهایت موفقیت آنها را به عقب بیندازد. در عوض، شاپیرو و هوزل می‏گویند که کارآفرینان باید در مورد اینکه می‏خواهند چگونه کسب‏ و‏کارشان را رشد دهند مجدد تامل کنند و ببیند که آیا واقعا نیاز به تزریق پول دارند یا خیر.

 

پی‏ نوشت:

1. Shark Tank یک شوی تلویزیونی آمریکایی است که از سال 2009 از شبکه ABC پخش می‏شود. این برنامه کارآفرینان و کسانی را که احتیاج به سرمایه دارند به یکدیگر مرتبط می‏ کند. به سرمایه‏ گذاران در این شو اصطلاحا «شارک» گفته می‏ شود.

منبع: fastcompany

مترجم: آناهیتا جمشیدنژاد
 

 

منبع : دنیای اقتصاد  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه