شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 20 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 64,942
بازدید دیروز: 26,286
بازدید کل: 159,797,576
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 78
کاربران حاضر: 78
کدخبر: 13565 زمان ارسال: جمعه 19 آذر 1395 - 17:16 تعداد بازدید: 1412
مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد: رای دیوان عدالت اداری لازم‌الاجراست / برگزاری مستقل آزمون‌های سال ٩٦ آزاد

مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این‌که با رای دیوان عدالت اداری آزمون ارشد و دکتری سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی مستقل برگزار می‌شود، تاکید کرد: رای دیوان فصل‌الخطاب و لازم‌الاجراست.

دکتر علیرضا مصدق در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اخیرا مجلس شورای اسلامی قانون سنجش و پذیرش در دوره تحصیلات تکمیلی را به تصویب رساند و به دلیل عدم درج نام دانشگاه آزاد اسلامی در متن قانون، شمول قانون مذکور بر دانشگاه که سابقه بیش از 30 سال برگزاری آزمون مستقل و موفق در کنار آزمون‌های سراسری سازمان سنجش را در کارنامه خود دارد، محل سوال و تفسیرهای مختلف بود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در ماده 7 قانون مذکور مقرر شده است که آیین‌نامه اجرایی این قانون به تصویب هیات وزیران برسد. در حالی که تاکنون آیین‌نامه یادشده که می‌توانست تا حدودی راهگشا باشد، به تصویب هیات وزیران نرسیده است؛ لذا ادغام آزمون تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با سازمان سنجش آموزش کشور مشکلات زیادی را برای دانشگاه و داوطلبان تحصیلات تکمیلی که تاکنون امکان انتخاب دو محل بر اساس نتایج نهایی برای ادامه تحصیل داشتند، ایجاد می‌کرد و لازم بود این تفسیر موسع توسط مرجع ذی‌صلاح تفسیر قضایی شود.

مصدق افزود: بنابراین این موضوع در دیوان عدالت اداری مطرح و پس از تشکیل جلسه در شعبه چهارم دیوان عدالت اداری که باحضور نمایندگان حقوقی و کارشناسان وزارت علوم و سازمان سنجش تشکیل شد، نهایتا دیوان عدالت اداری با هدف حقوق داوطلبان دانشگاه دستور موقت به عدم اجرای مصوبه شورای سنجش و پذیرش در خصوص ادغام آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سنجش و انتشار دفترچه دانشگاه آزاد اسلامی به طور مستقل برای پذیرش سال 1396 صادر کرد که برای همگان لازم‌الاتباع است.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس تمامی داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی باید با مراجعه به سایت سنجش و پذیرش این دانشگاه به نشانی azmoon.org نسبت به ثبت نام اقدام کنند. مهلت ثبت نام تا تاریخ 27 آذرماه جاری است.

مصدق یادآور شد: تاریخ برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد سوم تا پنجم خرداد ماه سال 1396 و تاریخ برگزاری آزمون مستقل دکتری تخصصی این دانشگاه، هشتم بهمن ماه سال 1395 است و به صورت جداگانه از آزمون سازمان سنجش برگزار می‌شود.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران
علی85 : 1395/09/19

چه جالب. تاریخ رای 17 آذره، همون 17 آذر هم دانشگاه ازاد ثبت نامشو شروع کرده و دفترچه 70 صفحه ایش رو گذاشته رو سایت. خیلی سریع کار می کنن دانشگاه آزادیا

داوطلب دکتری 96 : 1395/09/19

اینم از برنامه ریزی تحصیل کرده های مملکت! ما هم که شدیم بازیچه

علی : 1395/09/19

یکی نیست به ایشون بگه که شما که به قول خودت به فکرحقوق داوطلبان هستی چرا قبلا اقدام نکردی و الان که چیزی به امتحان نمونده از حقوق آزمون دهنده ها میخوای دفاع کنی و این سردرگمی که شما ایجاد کردین نشان دهنده آشفتگی در برنامه ریزی و اقدامات مدیریتی شما و نتیجه اش نه دفاع، بلکه بلاتکلیفی و تضییع حقوق برای داوطلبان است آقای دکتر.

دانشگاه آزاد افتخار ملی : 1395/09/20

جناب آقای دکتر مصدق مدیر کل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی با سلام و ادب لازم می دانم از زحمات و پیگری های جنبعالی و سروران و بزرگواران دیوان عدالت اداری تقدیر و تشکر نموده . و برای شما خدمتگزاران آرزوی موفقیت و سلامتی دارم . اما دوستانی که گله مند هستند ، عزیزان با این مصوبه شما دوبار فرصت شرکت در آزمون را دارید یک بار بهمن ماه و بار دیگر اسفند ماه این که غر زدن ندارد . در صورت قانون قبلی چون یکبار فرصت آزمون داشتید استرس و ریسک شما خیلی بیشتر بود اما این طوری استرس شما خیلی کمتر شد. ضمنا برای این که حاشیه های بی مبنای رشته های مصوب پیش نیاید دوستان دانشگاه آزاد انتخاب رشته را به بعد از اعلام نتایج در صدها گذاشته اند که این مساله هم یقینا جای تقدیر و تشکر دارد برای همه دوستان آرزوی موفقیت و شادکامی دارم

علی85 به دانشگاه آزاد افتخار ملی : 1395/09/20

دانشگاه آزاد رسما گفته برای پذیرش سال 96 باید در کنکور خود دانشگاه آزاد ثبت نام کنید. سازمان سنجش هم آخرین حرفی که زده اینه که باید در آزمون سازمان سنجش شرکت کرد و هنوز واکنشی به ثبت نام مستقل دانشگاه ازاد نداشته و در واقع اونو تایید نکرده. هیچ جا نه از طرف دانشگاه ازاد نه از طرف سازمان سنجش تابحال گفته نشده می توانید برای پذیرش دکتری 96 در دانشگاه آزاد، در هر دو آزمون ثبت نام کنید

علی85 : 1395/09/20

سازمان سنجش درباره ثبت نام آزمون دکتری ۹۶ برای داوطلبان متقاضی دانشگاه آزاد اعلام کرد: تکلیف موضوع پس از اتخاذ تصمیم توسط شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی و سایر مراجع قانونی مشخص می شود. به گزارش خبرنگار مهر، سازمان سنجش در اطلاعیه به سؤالات مطرح شده از طرف داوطلبان درخصوص ثبت نام آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۳۹۶ پاسخ داد. سازمان سنجش یادآور شده است: سازمان سنجش براساس قانون مجلس شورای اسلامی (مصوب ۱۸ اسفند ۹۴) و مصوبات شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی اقدام به انتشار دفترچه راهنـما و ثبت نام آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۳۹۶ کرده است. در این اطلاعیه آمده است: برای داوطلبانی که متقاضی دانشگاه آزاد اسلامی هستند پس از اتخاذ تصمیم توسط شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی و سایر مراجع قانونی، مراتب بطور رسمی تا چند روز آینده به اطلاع داوطلبان خواهد رسید. سازمان سنجش تاکید کرده است: ضمناً در صورت لزوم مهلت ثبت نام آزمون تمدید خواهد شد. به گزارش مهر، ثبت نام برای آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۳۹۶ از روز ۱۶ آذرماه ۹۵ آغاز شده و تا ۲۲ آذرماه ادامه دارد. آزمون دکتری سال ۹۶ روز جمعه ۶ اسفند ماه ۹۵ برگزار می شود.

علی85 : 1395/09/20

جالبه دکتر خدایی رییس سازمان سنجش گفته: سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت علوم در جریان شکایت دانشگاه آزاد در خصوص اجرای این مصوبه نبوده اند و همچنین از سوی دیوان عدالت اداری دعوت و یا نظر رسمی از ما نخواسته بودند.

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)