شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 03 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,633
بازدید دیروز: 19,789
بازدید کل: 158,513,911
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 111
کاربران حاضر: 111
کدخبر: 12964 زمان ارسال: دوشنبه 03 خرداد 1395 - 13:57 تعداد بازدید: 1552
راه اندازی خبرگزاری کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی
رئیس دانشگاه علمی کاربردی از راه اندازی خبرگزاری کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اخباری امروز در نشست خبری در سازمان مرکزی دانشگاه علمی کاربردی گفت: امسال به نوعی سال آموزش های مهارتی است و وزارت علوم نیز بر توسعه سطح آموزش های مهارتی در کشور تاکید دارد بنابراین مطرح کردن مطالبی درخصوص ادغام دو دانشگاه علمی کاربردی و فنی و حرفه ای به بی راهه رفتن است.

وی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی دانشگاه علمی کاربردی گفت: این برنامه به تصویب هیات امنا دانشگاه رسیده و سیاست های اجرایی آن نیز تدوین شده است که تمام فعالیت های دانشگاه براساس این برنامه صورت خواهد گرفت.

راه اندازی خبرگزاری کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه علمی کاربردی از راه اندازی خبرگزاری این دانشگاه خبرداد و گفت: این خبرگزاری با محوریت اطلاع رسانی در حوزه مهارت آفرینی و کارآفرینی راه اندازی خواهد شد.

اخباری خاطرنشان کرد: این خبرگزاری طی یک ماه آینده فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی اظهار داشت: قرار است دانشجویان شاغل به تحصیل در رشته های مرتبط حوزه خبرنگاری دانشگاه علمی کاربردی در این خبرگزاری مشغول به  فعالیت شوند.

اعلام نتایج رتبه بندی دانشگاه علمی کاربردی تا مهرماه

رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: رتبه بندی مراکز و واحدهای این دانشگاه در دست انجام است و نتایج آن تا مهرماه سال جاری اعلام خواهد شد.

اخباری با اشاره به راه اندازی مرکز تربیت مدرس در دانشگاه علمی کاربردی افزود: در این مرکز کارگاه های آموزشی برای مدرسان دانشگاه برگزار می شود.

وی تاکید کرد: پس از برگزاری کارگاه های آموزشی از مدرسان این دانشگاه آزمون های سراسری گرفته می شود و اگر فردی نتواند در این آزمون ها امتیاز لازم را کسب کند کد مدرسی وی غیرفعال خواهد شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: در تابستان امسال برای تمامی مدرسان این دانشگاه آزمون ارزیابی انجام خواهد شد.

همکاری دانشگاه با ۵ کشور خارجی

اخباری اضافه کرد: این دانشگاه در سال گذشته با کشورهای عراق، ترکیه، افغانستان، پاکستان، آسیای مرکزی و قفقاز تفاهم نامه هایی را منعقد کرده است که تفاهم نامه این دانشگاه با کشور پاکستان درحال اجرایی شدن است.

وی عنوان کرد: هدف این تفاهم نامه ها تبادل استاد و دانشجو است و تربیت نیروهای کارآفرین در دیگر کشورها است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی خاطرنشان کرد: مجری اجرای تفاهم نامه های بین المللی این دانشگاه واحدهای مرزی این دانشگاه خواهد بود.

استاندارد سازی فرآیندهای اجرایی دانشگاه علمی کاربردی

اخباری عنوان کرد: طرح بازبینی و استاندارد سازی تمامی فرآیندهای اجرایی دوره های آموزش علمی کاربردی آغاز شده است.

وی از راه اندازی کمپ های کارآفرینی در این دانشگاه خبرداد و گفت: در این مراکز خدمات مشاوره مربوط به کارآفرینی ارائه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی افزود: تاکنون ۱۰ خوشه فناور در این دانشگاه راه اندازی شده است که برنامه داریم تا پایان سال جاری این تعداد به ۳۰ خوشه افزایش خواهد یافت.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه