شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 03 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 18,658
بازدید دیروز: 29,072
بازدید کل: 159,274,609
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 387
کاربران حاضر: 387
کدخبر: 12848 زمان ارسال: یکشنبه 05 اردیبهشت 1395 - 14:48 تعداد بازدید: 1567
راه اندازی کارشناسی ارشد رشته های تجارت الکترونیک، اوقات فراغت و گردشگری بر پایه وب در دانشگاه علم و فرهنگ
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از راه اندازی رشته های میان رشته ای تجارت الکترونیک، اوقات فراغت و گردشگری بر پایه وب در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین ایمانی خوشخو گفت: دانشگاه علم و فرهنگ یکی از بزرگترین دانشگاه های غیر دولتی و وابسته به جهاد دانشگاهی است و طی چند سال آینده به عنوان یکی از دانشگاه‌های نسل سوم(کارآفرین) مطرح خواهد شد.

وی با بیان اینکه این دانشگاه هم اکنون متناسب با نیازهای جامعه حرکت می کند، اضافه کرد: این دانشگاه پرورش نیرو دارد و فارغ التحصیلانی شاغل تحویل جامعه می دهد.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد: اکنون این دانشگاه به سمت رفع نیازهای جامعه گام بر می دارد. یکی از برنامه های ما برگزاری همایش های ملی متناسب با نیاز جامعه است بنابراین موفق به برگزاری چند دوره همایش ملی و بین المللی شده ایم.

ایمانی خوشخو گفت: سال گذشته کنفرانس وب پژوهشی در این دانشگاه برگزار شد که به دلیل استقبال خوب از این کنفرانس باعث شد همکاران ما در دانشکده فنی و مهندسی پیگیر برگزاری دومین کنفرانس وب پژوهی باشند.

وی به اهمیت برپایی چنین کنفرانسی اشاره کرد و افزود: امروزه بحث وب با وجود اینکه کاربردی است اما توسعه آن و نیازهای مختلف به این مقوله ایجاب می کند تا نگاه پژوهشی و دقیقی به این مساله داشته باشیم. تنوع نیازها، چگونگی استفاده از وب و اعلام نیاز دستگاه های مختلف کشور در بخش های فرهنگی، اجتماعی و غیره باعث شد تا ما بر مبنای پایه ریزی علمی و دقیق این مقوله را در دستور کار خودمان قرار دهیم.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ اظهار داشت: نگاه پژوهشی پیرامون وب در منطقه کمتر دیده شده است. یکی از دستاوردهای مهم ما در سال گذشته ارائه ایده های جدید پیرامون این مساله بود. اغلب این ایده ها در غالب سخنرانی مطرح و مورد توجه دستگاه های ذی ربط قرار گرفتند.  

ایمانی خوشخو عنوان کرد: ویژگی بین رشته ای بودن وب و ارتباط آن با رشته های مختلف علوم اجتماعی و انسانی، فرهنگ و رسانه و غیره انجام کار پژوهشی را سخت تر می کند اما نشان از گستردگی این علم دارد.

وی خاطرنشان کرد: وب پژوهی نیز یکی از علوم میان رشته ای است که ما در دانشگاه سعی می کنیم به این زمینه بیشتر توجه کنیم.

ایمانی خوشخو یادآور شد: یکی دیگر از نیازهای مطرح شده در حوزه وب پژوهی ورود بیشتر ادبیات فارسی به وب است. هم اکنون بر مبنای آمار سازمان فناوری اطلاعات کشور کمتر از ۹ دهم درصد ادبیات فارسی به حوزه وب ورود پیدا کرده است.

وی گفت: این آمار خوب نیست. قطعا برای گسترش و توسعه این کار نیاز به پایه ریزی های علمی و دقیق هستیم.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ تصریح کرد: از آنجایی که وب موضوع میان رشته ای است ارگان ها و سازمان های مختلفی همانند وزرات فرهنگ و ارشاد، بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه علامه طباطبایی، معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای برگزاری این کنفرانس از این دانشگاه حمایت کرده اند.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه