مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره کارآفرینان دانشجو و فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی شریف عصر روز گذشته در محل سالن تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ابتدای مراسم علینقی مشایخی ـ دبیرکل انجمن فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی شریف ـ اظهار کرد: امیدواریم این انجمن بتواند حدقل هر سال یکبار فارغالتحصیلان این دانشگاه را کنار هم جمع کند.
دبیرکل انجمن فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی شریف افزود: این چهارمین جشنواره ملی است که با استفاده از تجربههای سه دوره قبل جشنواره و با هدف معرفی فعالیتهای سازمانها به دانشجویان برگزار میشود.
مشایخی با دعوت از فارغالتحصیلان برای عضویت در انجمن تصریح کرد: کمیتهها با مشارکت فعالانه فارغالتحصیلان اداره میشود و اگر فعالیت آنها باشد فعالیتهای انجمن محدود خواهد شد.
در بخش دیگری از مراسم، رضا روستاآزاد ـ معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف ـ در سخنانی اظهار کرد: همان طور که میدانیم در گردش عمومی فعالیتهای کشور چه در زمینه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، کشور با چالشهای عمدهای روبرو است و شاید شاه کلید حل مشکلات ما ایجاد کسب و کار مبتنی بر دانش و فناوری باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف افزود: در حال حاضر بسیاری از فعالیتهایی که میتوانست حرکت آفرین باشد، رنگ و بوی خودش را از دست داده، در حالی که حرکتی موفق است که مبتنی بر دانش، ابتکار و اندیشه باشد در غیر این صورت در این فضای رقابتی انگیزهها میخشکند و سرد میشوند.
روستا آزاد از تعامل اخیر دانشگاه با بانکها و بنگاههای اقتصادی ـ صنعتی خبر داد و گفت: بر اساس این تعاملات الگو و طرحی در نظر داریم که دانشگاه صنعتی شریف به برکت فارغالتحصیلان بتواند الگوی خوبی را از نظر کسب و کار و دانش ارائه کند.
وی ادامه داد: طبق صحبتهایی که با مدیران بانکها داشتیم عنوان کردهاند که ضعف عمومی کشور در این است که بانکها توانایی مدیریت منابع مالی به نحوی که بتوانند از تمام خلاقیت دانشجو حمایت کنند، ندارند و معتقدند که بیشتر منابع مالی به سمت مسکن هدایت میشود و این همان چیزی است که در واقع پاشنه آشیل کشور شده و اقتصاد و دیگر بخشها را اعم از صنعتی و غیر صنعتی آزار میدهد.
روستا آزاد خاطرنشان کرد: مجوز صندوق سرمایهگذاری کسب و کار را از وزارت علوم دریافت کردهایم که براین اساس و با مشارکت دانشجویان و حمایت دولت بتوانیم هدف از 1500 پروژهای که در قالب تحصیلات تکمیلی و دکتری هر ساله تعریف میشود به عنوان حرکت موفقی داشته باشیم.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف ابراز کرد: پردیس دانشگاه صنعتی شریف در ابتدای بزرگراه تهران ـ شمال آغاز شده و در حال آماده سازی فعالیتهای زیرساختی هستیم.
او همچنین از 40 میلیارد قرارداد ارتباط با صنعت در شش ماهه نخست سال خبرداد و گفت: این قراردادها با 30 ـ 40 درصد افزایش سرمایهگذاری همراه بوده است و رکود و شاخص خوبی است.
وی با اشاره به راهاندازی دفتر pattern دانشگاه گفت: نه تنها در داخل کشور بلکه بسیاری از سفارتخانههای خارجی در دانشگاه حضور پیدا میکنند و خواستار هماهنگی و همکاری هستند.
روستاآزاد در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در روزی دانشگاه بیش از گذشته بدرخشد و منشاء تحولات اساسی باشد.
دکتر قهرمان پور ـ دبیر کمیته ـ نیز با بیان سخنانی درباره این جشنواره گفت: تعیین سیاستهای کلی و برنامهریزی شده، مشارکت در جذب حامیان و اجاره دادن غرفه، نظارت بر اجرای تصمیم گیریها و ... از برنامههای کمیته جشنواره است.
وی گفت: کمیتهای تشکیل شد که وظیفه تدوین کتاب جشنواره را برعهده داشته و این کتاب با عنوان کتاب کارآفرینان چاپ میشود و متمرکز بر ویژگیهای کارآفرینان شریف است.
او اظهار کرد: این چهارمین تجربه مشترک انجمن و موسسه آریاناست که تجربه پرباری است و اجرای آن را موسسه پژوهشی ـ صنعتی آریانا برعهده دارد.
به گزارش ایسنا، رفیعی ـ مشاور مدیرعامل بانک پاسارگاد ـ نیز در این مراسم گفت: موفقیت بانکهای خصوصی به این دلیل است که به نیازهای کشور میپردازد و از هر نوع طرحی که از طرف دانشگاه ارائه شده بانک حمایت میکند و امیدواریم با کمک دانشگاه سهم کوچکی در صنعت و اقتصاد داشته باشیم.
دیگر سخنران این مراسم، حاج آقایی ـ مدیر شرکت بینالمللی آیسپک ـ بود که گفت: در گذشته تولید بسیار کمتر از تقاضا بود و تولیدکنندگان کمتر به کیفیت اهمیت میدادند و در دهه 80 شاهد آن هستیم که این تعادل برقرار شد و در حال حاضر ما در دورترین استانها شعبه داریم.
نمایشگاه این جشنواره نیز با حضور شرکتهای خصوصی و ... به مدت سه روز از 19 مهر ادامه دارد، همچنین میزگرد و فعالیتهای این جشنواره امروز و فردا نیز برگزار میشود.
در بخش دوم این مراسم، کنسرت موسیقی سنتی گروه مولوی با حضور شهرام ناظری و گروهش اجرا شد.
نظرات کاربران