شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 03 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 20,979
بازدید دیروز: 29,072
بازدید کل: 159,276,930
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 178
کاربران حاضر: 178
کدخبر: 12694 زمان ارسال: یکشنبه 16 اسفند 1394 - 12:02 تعداد بازدید: 1288
همایش بزرگداشت پروفسور لطفی‌زاده در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از برگزاری همایش بزرگداشت پروفسور لطفی‌زاده در دانشگاه تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدمهدی زاهدی در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: همایش بزرگداشت پروفسور لطفی‌زاده در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود و دکترای افتخاری این دانشکده به نماینده‌ای که از سوی پروفسور لطفی‌زاده در این مراسم حاضر می‌شود اهدا خواهد شد.

وی افزود: پروفسور لطفی‌زاده سیستم‌های پیچیده‌ای را که در دنیای علمی وجود داشت با یک تجزیه و تحلیل کاملاً علمی و بر اساس زبان طبیعی معرفی کرد و این مقدمه‌ای بود که در سال 1965 نظریه سیستم‌های فازی را به دنیا معرفی کند. در حالی که تا پیش از این در دنیای ریاضی از منطق صفر و یک استفاده می‌شد لذا معرفی این نظریه با مخالفت منطقیون روبرو شد اما در ادامه مهندسین پی بردند که این نظریه توان حل بسیاری از پیچیدگی‌ها را دارد و به جای منطق دو ارزشی منطق بی‌نهایت ارزشی را جایگزین کردند.

زاهدی ادامه داد: پروفسور لطفی‌زاده انقلابی را در توسعه علمی ایجاد کرد و فصل نوینی را در توسعه علم و فناوری به وجودآورد که نام ایشان را در تاریخ بشریت جاودان خواهد کرد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به دریافت 9 مدال علمی و 24 دکترای افتخاری از دانشگاه‌های مختلف از سوی پروفسور لطفی‌زاده به برخی از مسئولیت‌های بین‌المللی وی نیز اشاره کرد.

وی با بیان اینکه جمهوری آذربایجان به دنبال مصادره پروفسور لطفی‌زاده به نام این کشور است، افزود: در ملاقات‌هایی که من در کنگره‌های بین‌المللی با ایشان داشتم او همواره به ایرانی بودنش افتخار کرده و در ماجرای برجام هم جزء چند دانشمند ایرانی تبار مقیم آمریکا بود که از به سران آمریکا و کنگره نامه نوشت و درخواست کرد در برجام با جمهوری اسلامی ایران به توافق برسند.

زاهدی با بیان اینکه دوهزار محقق ژاپنی با درجه دکترا روی نظریه پروفسور لطفی زاده مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: این نظریه در بحث پزشکی، مباحث مدیریتی، کنترل راکتورهای هسته‌ای، کنترل نیروگاه‌های برق، کنترل نشست و برخاست هواپیما و موتورهای هلی‌کوپترها مورد استفاده قرار می‌گیرد و لذا ایشان نه تنها به عنوان یک دانشمند در حوزه نظری شناخته شده است بلکه توانسته تحولی جدی در حوزه فناوری و کاربردی کردن علم در دنیا ایجاد کند.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه