شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 26 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 24,786
بازدید دیروز: 29,558
بازدید کل: 160,039,380
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 98
کاربران حاضر: 100
کدخبر: 12334 زمان ارسال: دوشنبه 09 آذر 1394 - 18:30 تعداد بازدید: 817
اطلاعیه وزارت علوم درباره رشته های فاقد مجوز دانشگاه آزاد
وزارت علوم درباره رشته‌های فاقد مجوز دانشگاه آزاداسلامی اطلاعیه ای صادر کرد که در بخشی از آن آمده حدود فعالیت آموزشی آن دانشگاه از حیث مقطع و رشته تحصیلی، با مجوز شورای گسترش وزارتین تعیین می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص رشته‌های فاقد مجوز دانشگاه آزاد اسلامی اطلاعیه ای صادر کرد که به شرح زیراست:

عطف به انتشار خبری مبنی بر تصویب تمام رشته های بدون مجوز دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس قانون تصویب رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مصوب سال  ۶۷، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت روشن شدن افکار عمومی، موارد زیر را یاد آور می شود:

کمیته ۳ نفره مورد نظر در خبر مذکور از سال ۱۳۷۴ و به دنبال مصوبات بعدی شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال های۷۷، ۸۵، ۸۹، ۹۳، موضوعیت خود را از دست داده و فاقد وجاهت قانونی است.

بر اساس ماده ۳ اساسنامه اصلاحی دانشگاه آزاد اسلامی، حدود فعالیت آموزشی آن دانشگاه از حیث مقطع و رشته تحصیلی، با توجه به مجوز شورای گسترش آموزش عالی وزارتین تعیین می شود.

به استناد این مصوبات، تعیین ظرفیت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید از طریق شورای گسترش صورت پذیرد.

بنابر موارد فوق، تصمیمات متخذه واعلام شده فاقد وجاهت قانونی است.

خبر مذکور در شرایطی اعلام می شود که وزارت علوم جهت ساماندهی رشته ها و مقاطع تحصیلی دانشگاه آزاد از هیچ کمک و همراهی دریغ نورزیده است.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران
محسن : 1394/09/09

میدانید آقایان: اولا چون منشا صدور قانون “نحوه تصویب رشته های دانشگاه آزاد اسلامی” مجلس شورای اسلامی است ، لذا شورای عالی انقلاب فرهنگی نمیتواند ناقض یا مسکوت کننده یا مرجع تشخیص وجاهت قانونی آن باشد. چون اداره قوانین مجلس اخیرا لازم الاجرا بودن قانون مذکور را تایید کرده است لذا قانون مذکور از طرف مجلس نقض یا تغییر داده نشده است. اگر مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی مغایر با مصوبات مجلس باشد ، قوانین مجلس واجب الاجراست. و اما : حقیقت اینست که وزارت علوم و بدنه سنتی آن از پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی بدون برخورداری از بودجه دولتی نگران است ، چرا که این پیشرفت علامت سوال بزرگی در مقابل عملکرد وزارت علوم و دانشگاه های دولتی زیر مجموعه آن قرار میدهد. زیرا با حجم عظیم بودجه های دولتی متوسط سطح کیفی هر دو دانشگاه دولتی و آزاد به هم خیلی نزدیک شده است. جهت گیری های اخیر دانشگاه آزاد در مورد تحصیلات تکمیلی و راه اندازی شرکتهای دانش بنیان گوی سبقت را از وزارت علوم ربوده است و در چند سال آینده ممکن است محوریت “” کارایی آموزش عالی “” از وزارت علوم به دانشگاه آزاد منتقل شود و این هم علامت سوال بزرگی برای عملکرد مدیران میانی وزارت علوم و البته وزیر و معاونان ایشان خواهد بود. لازم است بدانیم نیمی از دانشجویان وزارت علوم هم شهریه پرداز هستند ولذا این کم کاری یا افول برای وزارت علوم مشکل اساسی ایجاد خواهد کرد. برای روشنی اذهان و جلوگیری از پیش داوری عرض میکنم من خود تحصیلاتم را در دانشگاه های دولتی درجه یک گذرانده ام.

رضا شیوا : 1394/09/09

دانشگاه آزاد در این زمینه اطلاعیه ای صادرنموده که وظیفه رسانه ای حکم می کند آن را نیز منتشر کنید ، ضمنا ٢٤٠ نماینده محترم مجلس دانشگاه آزاد را ملزم به تصویب این رشته ها نموده اند ، که از این بابت هیچ گونه نگرانی برای دانشجویان محترم نیست

به محسن : 1394/09/10

جناب آقای محسن حقیقتا ، حق مطلب را ادا کردید ، سپاس از شما تحلیلی جامع وواقعی از دانشگاه آزاد ارایه دادیید . خداوند بر موفقیت و توفیقات شما در همه امور زندگی بیفزاید، فی الواقع دانشگاه آزاد یک افتخار ملی است

مهتا : 1394/09/10

از نظر آقای محسن ممنونم،کامل و واضح بود باید از دانشگاه آزاد حمایت کرد به جای اینکه این همه دانشگاه پردیس و غیرانتفاعی بی کیفیت حتی بدون فضای آموزشی مناسب ایجاد کرد،بهتر اجازه بدهند دانشگاه آزاد مسیر خودش را ادامه بدهد. من هم در دانشگاه دولتی برتر تحصیل کردم و هم در دانشگاه آزاد. بسیاری از اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد از سطح علمی بالایی برخوردارند.

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)