شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 26 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 7,366
بازدید دیروز: 17,365
بازدید کل: 159,099,570
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 65
کاربران حاضر: 65
کدخبر: 1230 زمان ارسال: سه شنبه 19 آبان 1388 - 20:35 تعداد بازدید: 1146
کارگاه «کارآفرینی و روشهای ایجاد کسب و کار» در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد برگزار شد
کارگاه کارآفرینی و روشهای ایجاد کسب و کار به همت معاونت دانشجویی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور اساتید دانشگاه به مدت یک ماه فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش سرویس صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر مهرداد نوابخش معاون دانشجویی این واحد گفت: امید است این دوره‌ها و برگزاری این کارگاه بتواند فرصت‌های خوبی را در جهت اشتغال‌زایی ایجاد کند.

وی گفت: مدارک دانشگاهی ارزشمند است ولی استفاده از آن مهم‌تر است. زمانی داشتن مدرک مهم بود و شخص می‌توانست با همان مدرک به مدارجی برسد ولی امروز در جوامع شاهدیم که داشتن مهارت مهم‌تر از داشتن مدرک است. به همین دلیل است که واحد علوم و تحقیقات با بیش از600 رشته در مقاطع ارشد و دکتری، سعی دارد با تعامل با نهادهای اجتماعی برای دانشجویان در حوزه کارآفرینی نقش ایفا کند.

دکتر نوابخش تصریح کرد: امروزه بسیاری از دانشجویان اداره کننده بسیاری از امور هستند، با توجه به اینکه بیشتر دانشجویان این واحد در مقطع ارشد و دکتری در حال تحصیل هستند، می توانند به زودی کارآفرین باشند.

دکتر محمدرضا سپهری رییس موسسه وزارت کار و تامین اجتماعی در جمع دانشجویان گفت: جامعه ما دارای سند چشم انداز 20 ساله است. در این سند قرار است ایران در منطقه جنوب غربی آسیا، در سال 1404 رتبه های حائز اهمیتی را در زمینه‌های علم، فناوری و اقتصاد و غیره کسب کند. قطعا دستیابی به این هدف کار ساده‌ای نیست و رسیدن به این اهداف الزاماتی دارد.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی نمی توان به این اهداف دست یافت زیرا در حال حاضر دانشگاه‌های کشور تنها دارای جنبه آموزشی و پژوهشی هستند. امروزه نسل سوم دانشگاه‌ها در جهان که معروف به دانشگاه‌های کارآفرین هستند بر روی کار آمده‌اند. برای دستیابی به سند چشم انداز نیازمند وجود دانشگاه‌های نسل سوم هستیم . لذا این دانشگاه‌ها در کنار دولت کارآفرین می‌توانند این روند پر شتاب را ادامه دهند.

سپهری تصریح کرد: در دوره‌های آموزشی کسب و کار و کارآفرینی هدف این است که قابلیت دانشجویان را افزایش دهند. 5 فاکتور مهم از جمله انگیزه، فرصت ( شکار فرصت‌ها)، ریسک کردن، نوآوری و ارزش افزوده در فرآیند کارآفرینی باید در فرد کارآفرین وجود داشته باشد.

وی افزود: مهارت اجتماعی و توانایی ارتباط با دیگران در دانشجویان ضعیف است. یکی از ارکان مهم در کارآفرینی چگونگی ارتباط برقرار کردن با دیگران است. از نظر تبادل ارتباط، دانشجویان ما به مشکل بر می خورند و قابلیت جمع آوری داده‌ها و تجزیه و تحلیل داده‌ها را ندارند.
منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه