شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 03 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 8,422
بازدید دیروز: 19,789
بازدید کل: 158,518,700
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 107
کاربران حاضر: 108
کدخبر: 12206 زمان ارسال: پنجشنبه 07 آبان 1394 - 05:16 تعداد بازدید: 1478
چرا کارآفرینان باید آموزش آنلاین را جدی بگیرند؟
این روزها اینترنت پر از ویدئوها و تصاویر مضحک و خنده‏دار است. البته اینها بد نیستند. اما باور کنید یا نکنید، چیزهای مفیدی هم در اینترنت یافت می‏شود که می‏تواند فرصت خوبی برای کارآفرینان باهوش باشد.زمانی که در حال آغاز دوره آموزشی آنلاین خودم بودم، چندان دانشی در مورد آن نداشتم. همه آنچه می‏دانستم این بود که می‏خواستم تجربیات آموزشی خود را از طریق وبلاگم به رهبران سازمانی منتقل کنم. من شروع به ثبت‏نام در دوره‌های آموزشی آنلاین کردم و واقعا در آن دوره چیزهای زیادی یاد گرفتم. 


گزینه ‏هایی برای آموزش
شیوه آموزش در اینترنت تغییر کرده است و اکثر آنها بهتر شده‏اند. این تغییر شبیه آنچه در دانشکده یاد گرفتم نیست. همه چیز تغییر کرده است. اکنون، دوره‏های آموزشی آنلاین با تجربه آموزشی زندگی واقعی قابل مقایسه است. در واقع، گاهی حتی بهتر هم می‏تواند باشد. بیایید فرض کنیم که شما به دانشگاه نرفته‏اید یا مانند بسیاری از مردم مدرکی در یک رشته درسی گرفته‏اید و سپس فهمیده‏اید که آنچه واقعا می‏خواستید انجام دهید چیزی متفاوت بوده است. احتمالا از خودتان می‏پرسید، خب اکنون چه می‏شود؟ در گذشته، شما دو گزینه داشتید:
گزینه 1: به مدرسه برگردید و مدرکتان را بگیرید.

گزینه 2: مسیر «ویل هانتینگ نابغه» را طی کنید و با خواندن کتاب‏های فراوان خودتان را آموزش دهید. (داستان فیلم «ویل هانتینگ نابغه» در مورد ویل هانتینگ جوان ۲۰ساله‏ای است که در دانشگاه ام‏آی‏تی سرایدار است و نبوغی ذاتی در زمینه ریاضیات دارد اما استعداد خود را باور ندارد؛ پروفسور ریاضی دانشگاه استعداد ویل هانتینگ را کشف می‏کند.) گزینه یک، تصمیمی استاندارد برای بسیاری از افراد طبقه میانه است؛ کسانی که نمی‏دانند می‏خواهند با زندگی‏شان چه بکنند یا اینکه تشخیص می‏دهند که دانشکده آنها را برای زندگی واقعی آماده نکرده است. بازگشت به مدرسه ضرورتا یک تصمیم بد نیست اما اگر دانشکده در درجه اول مفید واقع نشده است چرا باید به همان نهادی بازگردید که قبلا در آن با شکست روبه‌رو بوده‏اید؟ لازم به ذکر نیست که این کار پرهزینه است و موفقیت شما را در بازار تضمین نمی‏کند. 

گزینه دو اندکی سخت‏تر است. هیچ‌یک از این دو گزینه برای کارآفرینانی که نیاز به معلم یعنی کسی که با ما در این فرآیند همکاری می‏کند داریم، کارگر نخواهد افتاد. بنابراین، باید چه کرد؟ تا همین چند سال پیش هیچ کار نمی‏شد کرد. زمان جدی شدن در مورد دوره‌های آموزشی آنلاین فرارسیده است، امروزه ما گزینه سومی هم داریم: اینترنت. وب‏ها با فرصت‏های آموزشی آنلاین گسترش یافته‏اند که در حال تغییر زندگی مردم هستند. اما ممکن است بگویید چگونه می‏توانم با وجود این همه مطالب مضحک به اینترنت اعتماد کنم؟ سوال خوبی است. خودم هم به این قضیه مشکوک بودم تا اینکه در نهایت دریافتم چرا دوره‌های آموزشی آنلاین مفید است. در اینجا پنج دلیل برای اینکه چرا باید آموزش آنلاین را جدی‏تر بگیریم آورده شده است:

1. دوره‏های آموزشی‏ آنلاین کم‏خرج‏تر هستند. با کسری از هزینه، اکنون می‏توانید تجربه یادگیری در سطح دانشگاهی را داشته باشید، گویی یک متخصص صنعت آنها را به شما آموخته است. اگر نوع درستی از دوره‏های آموزشی‏ را انتخاب کنید، آنگاه خواهید توانست موفق شوید. 

2. دوره‌های آموزشی آنلاین نتیجه‏محور هستند. از آنجا که شما می‏خواهید به کسی پول بدهید که تاکنون او را ندیده‏اید، مربیان آنلاین انگیزه پیدا می‏کنند تا به‌جای اینکه تئوری‏های خشک و بی‏روح را آموزش دهند، نتیجه‏ای را که می‏خواهید بگیرید به شما بدهند. چرا که شهرت آنها در خطر است.

3. تکنولوژی، تجربه دوره‏های آموزشی آنلاین را جذاب‏تر می‏سازد. به‌جای حضور در کلاس‏های 45 دقیقه‏ای خسته‏کننده در هر هفته، اکنون شما محتوا، کاربرگ، محل‏های بحث و ارائه متقابل را کاملا در دسترس خواهید داشت. 

4. کلاس‏های درس جذاب‏تری هستند. دیگر مجبور نیستید هر روز را در دانشگاه‏ در یک کلاس نه چندان دلچسب بنشینید. شما می‏توانید کلاس را درست در اتاق پذیرایی‏تان و در هر زمانی که خواستید داشته باشید.

5. می‏توانید دوره آموزشی را هر زمان خواستید متوقف کنید.
این می‏تواند محبوب‏ترین دلیل برای آموزش آنلاین باشد.  بسیاری از دوره‏های آموزشی‏ آنلاین به شما اجازه می‏دهد تا دوره آموزشی (شامل درس‏ها) را متوقف کنید. اگر به اخذ یک دوره آموزشی آنلاین توجه نکرده‏اید، بدانید که باید این کار را بکنید. اما و مهم‏تر از همه تنها برای هر کلاسی، ثبت نام نکنید. کلاهبرداران زیادی در اینترنت وجود دارند(کسانی که احتمالا همان ویدئوهای مضحک را می‏سازند).

مترجم: آناهیتا جمشیدنژاد
منبع: entrepreneur
منبع : دنیای اقتصاد  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه