شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 01 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 10,415
بازدید دیروز: 39,761
بازدید کل: 160,253,337
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 68
کاربران حاضر: 68
کدخبر: 12199 زمان ارسال: پنجشنبه 07 آبان 1394 - 05:07 تعداد بازدید: 1011
شرایط پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت درمورد نحوه پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در این دانشگاه اظهار کرد: دانشجویانی که به عنوان دانشجوی استعداد درخشان می‌خواهند وارد مقاطع بالاتر شوند، باید جزو 10 درصد اولِ معدل‌های بالا باشند.

دکتر محسن کلانتر در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در مورد پردیس‌های این دانشگاه توضیح داد: دانشگاه علم و صنعت دارای دو پردیس است؛ پردیس مرکزی که داخل آن، پردیس مجازی نیز وجود دارد که در برخی از رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند و پردیس دوم که خارج از فضای فیزیکی دانشگاه قرار دارد و در این پردیس علاوه بر دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشجوی دکتری نیز جذب می‌شود.

وی درمورد تعداد دانشجویان دانشگاه علم و صنعت توضیح داد: امسال 700 دانشجو در مقطع کارشناسی، 1700 نفر در مقطع کارشناسی ارشد، 160 دانشجوی دکتری نوبت اول و 7 نفر در نوبت دوم و 60 دانشجوی دکتری در پردیس دو و 90 نفر به عنوان ممتاز پذیرش شدند.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به دانشجویان ممتاز اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت در بحث استعدادهای درخشان و جذب دانشجویان نخبه با وزارت علوم هماهنگ عمل کرد. درواقع آیین‌نامه‌ای وجود دارد که طبق آن 10 درصد دانشجویان کارشناسی می‌توانند در مرحله کارشناسی ارشد پذیرش شوند، البته از آنجایی که برخی از دانشجویان یا به خارج از کشور سفر می‌کنند یا دانشگاه خود را تغییر می‌دهند اعلام شده بود اگر 10 درصد از دانشجویان از دانشگاه رفتند، ما مجاز هستیم 10 درصد دیگر جذب کنیم اما همه این دانشجویان باید 10 درصد معدل را داشته باشند به عبارت دیگر 10 درصد اول معدل‌ها باشند.برای مثال در رشته‌ای که صد نفر پذیرش کارشناسی داریم می‌توان در درجه اول 10 نفر از 100 نفر که دارای بالاترین معدل هستند جذب کنیم اگر از بین این 10 نفر پنج نفر دیگر به دانشگاه‌های دیگر مراجعه کردند می‌توانیم لیست خود را تا 20 نفر ظرفیت‌ها را پر کنیم.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت در ادامه با اشاره توسعه جذب دانشجوی غیر ایرانی گفت: هدف این است که با حفظ کیفیت، صندلی‌های خالی را از طریق جذب دانشجوی خارجی پر کنیم. در حال حاضر 60 دانشجوی غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و بالغ بر 20 نفر در مقطع دکتری در دانشگاه علم و صنعت مشغول به تحصیل هستند. این دانشجویان با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور بیشتر از کشورهای همسایه مانند افغانستان، عراق، هندوستان و ... هستند.

کلانتر در ادامه از گسترش دفاتر مشاوره در دانشگاه علم و صنعت خبر داد و افزود: به موازات طرح استاد مشاور، در ارتباط با مشاوره دانشجویی گام بزرگی برداشته شد و قرار است خدمات مشاوره‌ای لازم را به دانشجویان ارائه کرده و آنها را به سوی مراکز مشاوره هدایت کنیم. در این راستا دفاتر مشاوره مجهزی راه‌اندازی شده و در حال هدفمند کردن این روند هستیم.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران
علیرضا : 1394/08/05

الان باید تا آخر ترم 6 حداقل 100 واحد پاس کرده باشیم برای استفاده از این سهمیه یا 110؟

مریم : 1394/08/06

افرین به دانشگاه علم وصنعت که توانست ذخیره 10درصددیگررا بدست اورد ،دانشگاه شریف در برخورد با دانشجویان نخبه 10 درصد بعدی هیچ تلاشی نکرد ودر واقع با ایجاد دلسردی تمام اجازه خروج این گروه را به خارج صادرکرد!!

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)