شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 09 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 4,115
بازدید دیروز: 22,663
بازدید کل: 158,667,469
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 71
کاربران حاضر: 71
کدخبر: 11844 زمان ارسال: یکشنبه 04 مرداد 1394 - 15:20 تعداد بازدید: 2966
رشته های مورد نیاز بازار کار اعلام شد

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رشته‌های تعمیر و نگهداری لپ‌تاپ، موبایل، خودرو، ماشین آلات صنعتی، نصب و راه‌اندازی خطوط تولید، طراح، گیاهان دارویی، محصولات غذایی سالم و انرژی‌های تجدیدپذیر را مهم‌ترین رشته‌های مورد نیاز بازار کار نام برد و از جوانان جویای کار خواست تا در این رشته‌ها جذب بازار کار شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کوروش پرند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین فارغ‌التحصیل بیکار را در حوزه فناوری اطلاعات داریم، گفت: از این رو برای جذب فارغ‌التحصیلان این حوزه ضروری است تا رشته‌های این حوزه متناسب با نیاز بازار کار طراحی و ارائه شود.

وی ادامه داد: ‌در حال حاضر بیشترین نیاز بازار کار در حوزه فناوری اطلاعات برنامه‌نویسی اپلیکیشن موبایل است و با شرایط موجود در سال 94 یکی از حوزه‌هایی که می‌توانیم روی کسب و کار آن متمرکز شویم توسعه برنامه‌نویسی اپلیکیشن است به نحوی که هم‌اکنون کشور ظرفیت جذب 100 هزار برنامه‌نویس اپلیکیشن را دارد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه 60 درصد مهارت‌آموزانی که آموزش‌های تخصصی دیده‌اند وارد بازار کار می‌شوند، اظهار کرد: در حال حاضر سه نوع طبقه‌بندی برای مهارت‌آموزان آموزش دیده وجود دارد؛ یکسری آموزش‌های عمومی دیده‌اند، یکسری آموزش‌های تخصصی را فرا گرفته‌اند و یکسری نیز شاغل بوده ولی آموزش‌های تخصصی برای ارتقای بهره‌وری گذرانده‌اند.

پرند ادامه داد: در حال حاضر بیشتر آموزش‌های ما عمومی است ولی به طور کلی آن دسته از افرادی که آموزش‌های تخصصی دیده‌اند به سرعت جذب بازار کار شده‌اند به نحوی که 95 آموزش دیدگان دوره UPVC (کارگاه در و پنجره دوجداره) مشغول به کار شده‌اند.

وی افزود: هم‌اکنون 40 میلیون نفر جمعیت غیرفعال داریم و برای اینکه در کوتاه مدت این جمعیت را فعال کنیم باید به سمت و سوی کسب و کارهای کوچک و متوسط، مشاغل خانگی و اشتغال خود حرکت کنیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور شش هزار استاندارد آموزشی دارد که 1500 استاندارد به صنایع دستی و مشاغل خرد مرتبط است.

پرند در پایان عملکرد آموزشی سازمان فنی و حرفه‌ای در سه ماهه نخست سال جاری را مورد اشاره قرار داد و گفت: در سه ماهه اول سال 94 در بخش‌های خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی 48 میلیون و 114 هزار و 446 نفر ساعت آموزش داشتیم که از این میزان 19 میلیون و 550 هزار و 292 نفر ساعت در بخش دولتی و 28 میلیون و 564 هزار و 154 نفر ساعت در بخش خصوصی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفته‌اند.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران
محمدجعفر : 1394/04/31

به نظر شما با مدرک دکتری میتونم برم تعمیرات مبایل یاد بگیرم... آخه مبایل زیاد شده برا همین شاید مشتری زیاد داشته باشه

کاملیا : 1394/05/02

اگه با گرفتن مدرک دکترا باز هم چنین فکری به ذهنت رسیده به نظر نمی بایست در دوره های تجربی هم وارد بشی چون اونجا هم کاری از دستت بر نمیاد .

رضا شیوا : 1394/05/02

جناب محمد جعفر چرا اصلا رفتی دکترا خواندی؟ یا لااقل چرا پایان نامه کاربردی ارایه نکردی؟ چرا در دوران دانشجویی کار نکردی؟ چرا در دوره دانشجویی کاراموزی نکردی؟ آیا اصلا به رشته ای که خواندی علاقه داشتی؟ چرا دنبال مهارت نرفتی؟ هنوز هم دیر نشده اگر بتوانی 2 یا 3 سال کار مجانی انجام بدهی مثلا دستیار یک مدیر یا یا کارشناس ارشد یک شرکت بشوی حتما موفق می شوی

به دوستان : 1394/05/02

به نظرم محمدجعفر شوخی کرده است:) جملات شما هم بظاهر شوخیتر میاد :)))

رضا شیوا : 1394/05/04

جناب به دوستان اصلا و أبدا بنده شوخی نکردم ، و حقیقت مطلب را گفتم ، حقیقتی است که جوانان ما باید بدأنند ، دانش بدون مهارت و مهارت بدون دانش فایده ندارد

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه