شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 06 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 11,712
بازدید دیروز: 38,882
بازدید کل: 160,478,669
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 178
کاربران حاضر: 178
کدخبر: 11727 زمان ارسال: دوشنبه 25 خرداد 1394 - 15:42 تعداد بازدید: 2021
برگزاری آزمون تخصصی دکتری توسط دانشگاه‌ها

وزیر علوم با بیان اینکه آزمون عمومی برای پذیرش در مقطع دکتری تخصصی برگزار می شود،گفت:گزینش در بخش تخصصی توسط دانشگاه ها صورت میگیرد.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاهی ایسنا،دکتر محمد فرهادی در حاشیه مراسم بدرقه کاروان اعزامی به رقابت های بیست و هشتمین یونورسیاد ورزشی دانشجویان جهان در جمع خبرنگاران درمورد حذف آزمون دکتری تخصصی اظهار کرد:این آیین نامه ابلاغ شده است و بر اساس آن آزمون عمومی برگزار میشود و دانشجویان برگزیده، در آزمون تخصصی که توسط دانشگاه ها برگزار می شود شرکت کرده و گزینش تخصصی توسط دانشگاه ها صورت میگیرد.

وی در ادامه درمورد توقف پذیرش دانشجو در ۱۶۰ رشته اظهار کرد:این توقف پذیرش هم در دانشگاه آزاد و هم در دانشگاه‌هایی که در آنها این رشته ها حداقل امکانات برای پذیرش دانشجو را نداشته اند، صورت گرفته‌است.

وزیر علوم در مورد حذف کنکور سراسری نیز توضیح داد: در کنکور امسال حدود 887 هزار نفر شرکت کرده‌اند و تعداد صندلی‌های دانشگاه بیشتر از این تعداد است. بنابراین اگر دانشجویان به درستی انتخاب کنند، همگی وارد دانشگاه می‌شوند مگر اینکه برخی بخواهند در رشته‌هایی که داوطلب بیشتری دارند، پذیرش شوند. این در حالیست که در رشته‌هایی همچون رشته های گروه فنی و مهندسی، تعداد شرکت‌کنندگان از تعداد صندلی‌ها کمتر است.
 

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران
ترمه : 1394/03/26

این اصلا بی عدالتیه...فردا هر دانشگا دانشجو خودشو میگیره.ضمنا اکثرا بچهای انسانی زبانشون ضعیفه..

بیگی : 1394/03/26

یه دوست عزیزی یه شخص نگران از آینده این دانشجویان مملکت از این مسئولان محترم بپرسه منظور از آزمون عمومی چیه دقیقا؟ آیا استعداد تحصیلی و زبان؛ استعداد تحصیلی و زبان و دروس پایه؛آزمون GRE؛ خلاصه تکلیف این خیل عظیم تحصیلکرده بی هدف رو مشخص کنند؛ نمیفهمم دو خط حرف زدن چه دردی از ما "ابن سبیل" دکتری رو حل میکنه؟!

علی : 1394/03/26

این نوع پذیرش در اکثر بیزینس اسکول های معتبر دنیا رایجه، تنها فرقش اینه که اونجا دانشجوی دکتری به عنوان کارمند دانشگاه تلقی میشه و ماهیانه میگیره، در عوضش با تدریس دوره های پایین تر و تحقیق برای دانشگاه، درآمد عاید دانشگاه می کنه. من به شخصه موافقم که پذیرش دانشجو بر حسب دانشگاه سفارشی سازی بشه اما در عوضش دانشگاه هم متعهد بشه که درآمد دانشجو رو حداقل تا پایان دوره تضمین میکنه و برای پذیرش از رابطه استفاده نمیشه! که هر دوی اینها حداقل فعلا امکانپذیر نیست. بعدشم به عینه دیدم که فارق التحصیل های دکتری در به در دنبال کار هستن، حاضرن ساعتی 14-15 تومن تدریس کنن اونم کجا پیام نور و غیر انتفاعی و آزاد! سوالی که بی جواب میمونه: چرا ما با علم به اینکه تهش هیچیه باز دنبال درس خوندنیم؟ آیا این فرافکنی نیست؟ این فرار از واقعیت زندگی نیست؟ 80 میلیون وام مسکن میدن که نصف پول یه مسکن متوسط به پایین نیست، در واقع ما به فکر نون نیستیم با خربزه دسر درست میکنیم و خودمونو گول میزنیم...

فاطمه : 1394/03/27

این واضحه که دانشگاه ها دانشجوهای خودشونو می گیرن چرا هیج چیز حساب و کتاب و ثبات نداره هر سال تغییرات. واقعا آدم نمیتونه یه برنامه ریزی درست برای خودش داشته باشه

هادی : 1394/03/28

یعنی کسی نیست فقط یک تامل کوچیک ازین بزرگانی که یک شبه تصمیم میگیرن بکنن ببینن که تو سیستمی که تو ارشدش ۲واحد بزور زبان گذاشتن چجوری بعد ملاک دکترا رو میخوان زبان و استعداد بذارن!حداقل اگر قراره حرفه ای و مطابق با استاندارهای دنیا دانشجو بگیرید افکار و سیستم هم منطبق کنید نه اینکه فقط دانشجو مظلوم هر سال باید بر اساس مدل های شما منطبق شه!

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)