شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 07 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 10,109
بازدید دیروز: 34,389
بازدید کل: 160,511,455
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 169
کاربران حاضر: 169
کدخبر: 11447 زمان ارسال: یکشنبه 24 اسفند 1393 - 16:13 تعداد بازدید: 896
۲۰۰ هزار پایان نامه ثبت شد/ بیشترین ثبت مربوط به علوم انسانی
آخرین وضعیت ثبت پایان نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی در پایگاه ثبت ایرانداک از ثبت ۲۰۰ هزار پایان نامه حکایت دارد که دراین میان بیشترین پایان نامه های ثبت شده مربوط به گروه علوم انسانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرانداک از ثبت ۲۰۰ هزارمین پایان‌نامه در پایگاه ثبت اطلاعات پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی کشور خبر داد که این پایان نامه از دانشگاه تبریز، در مقطع کارشناسی ارشد، در وب‌سایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران به ثبت رسیده است.

از بهمن ماه سال ۱۳۸۷ کار ثبت پایان‌نامه در پایگاه پایان‌نامه‌ها ورساله‌های تحصیلات تکمیلی آغاز شده و از آن زمان تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار پایان‌نامه در این پایگاه به ثبت رسیده که از این میان نزدیک به ۱۶۳ هزار پایان‌نامه به تایید دانشگاه رسیده است.

بیشترین پایان‌نامه ‌های ثبت شده در پایگاه ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی مربوط به گروه علوم انسانی با ۶۷ هزار و  ۵۴۵ رکورد و پس از آن به ترتیب گروه علوم پایه با ۳۴ هزار و  ۱۷۴ رکورد، گروه فنی و مهندسی با ۳۴ هزار و ۸۳ رکورد، گروه کشاورزی با ۱۷ هزار و ۶۳۲ رکورد، گروه هنر با ۵ هزار و ۸۹۳ رکورد و گروه علوم پزشکی با ۳۶۲۰ رکورد، قرار دارند.

 در این میان، ۱۵۱ هزار و ۶۸ پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۱ هزار و ۸۷۹ پایان‌نامه در مقطع دکتری بوده است.

به گزارش مهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز با بیش از ۱۱ هزار تایید پایان‌نامه، بیشترین سهم تایید پایان‌نامه‌ها در پایگاه ثبت را به خود اختصاص داده و پس از آن به ترتیب دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه پیام نور استان تهران و دانشگاه علامه طباطبایی بیشترین تایید را داشته‌اند.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)