قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جلسه روز گذشته این کمیسیون با فرهادی وزیر علوم و میرزاده رئیس دانشگاه آزاد گفت: در جلسه روز گذشته موضوع پذیرش دکترا در دانشگاه آزاد مطرح بود و دغدغه نمایندگان این بود که پذیرش در رشته هایی صورت گرفته که مجوزی ندارند و استانداردهای لازم در آنها وجود ندارد و نهایت صحبت این شد که رئیس دانشگاه پذیرفت و گفت که هدفشان این است در چهار چوب استانداردهای موجود و قوانین و مقررات شورای گسترش حرکت کنند و اعلام کرد که خودشان در حال بررسی رشته هایی هستند که باید پالایش بشود.
وی افزود: وزیر علوم هم اعلام کرد که هیئتی تشکیل شده و نمایندگان دانشگاه آزاد و وزارت علوم در آن حضور دارند و تا اردیبهشت ماه باید نتیجه نهایی مشخص شود و در رشته هایی دانشجو گرفته شود که مجوز خاص را دریافت کرده باشند. در سال آینده در رشته های بدون مجوز نباید دانشجو بگیرند.
سخنگوی کمیسیون آموزش گفت: کمیسیون تاکید دارد که توسعه تحصیلات تکمیلی حتما خوب و مهم است ولی باید روشمند و در چهارچوب قانون و متوازن با میزان امکانات مانند فضای آموزشی و آزمایشگاهی و تعداد اساتید باشد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اهمیت مباحث مطرح شده و وقت کمی که جلسه در اختیار داشت و عدم حضور فرهادی و میرزاده از ابتدای شروع جلسه اظهار داشت: در پایان جلسه به آقای فرهادی اعلام کردیم که در مورد دغدغه های اصلی کمیسیون آموزش باید در وقت دیگری به کمیسیون بیایند و باید در مورد وعده هایی که در کمیسیون ها و فراکسیون ها دادند در فرصت دیگری صحبت شود.
جعفری با اشاره به جلسه آینده با فرهادی گفت: در حال حاضر موضوع بودجه سال 94 در مجلس و کمیسیون ها مطرح هست و پس از پایان بررسی بودجه وقتی را برای حضور وزیر علوم تعیین خواهیم کرد.