شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 08 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 84,222
بازدید دیروز: 34,389
بازدید کل: 160,585,568
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 183
کاربران حاضر: 183
کدخبر: 11129 زمان ارسال: شنبه 15 آذر 1393 - 13:02 تعداد بازدید: 2391
جزییات و تغییرات کنکور دکتری سراسری سال 1394

ثبت نام در آزمون ورودی دوره دکترای نیمه متمرکز (Ph.D) سال 1394 از روز یکشنبه 16 آذرماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org‌ آغاز می شود.

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار داشت: ثبت نام برای شرکت در آزمون ورودی دوره دکترای نیمه متمرکز(Ph.D) سال 1394 از یکشنبه آینده 16 آذرماه از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org‌ آغاز شده و تا روز 23 آذرماه ادامه دارد.

حسین توکلی اظهار کرد: آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز 1394 در هفت گروه آموزشی و 252 کد رشته امتحانی برگزار می‌شود.

وی در خصوص نحوه ثبت نام متقاضیان گفت: متقاضیان می‌توانند از بعدازظهر شنبه 15 آذرماه به سایت اینترنتی سازمان سنجش www.sanjesh.org مراجعه کرده و بعد از دریافت دفترچه راهنمای شماره یک و مطالعه دقیق آن اطلاعات و مدارک مورد نیاز را برای ثبت نام آماده کنند.

توکلی در ادامه افزود: با توجه به اینکه پرداخت هزینه برای ثبت نام آزمون ورودی دکتری به صورت اینترنتی انجام می‌شود لازم است تا پرداخت وجه از طریق کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب که پرتابل الکتریکی آن‌ها فعال می‌باشد صورت گیرد.

مشاور عالی سازمان سنجش هزینه ثبت نام در آزمون ورودی دکتری نیمه متمرکز را 440 هزار ریال عنوان کرد و افزود: هر داوطلب می‌تواند براساس میزان علاقمندی خود فقط یک کد رشته امتحانی متناسب با مدرک فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد را انتخاب نماید.

توکلی تاکید کرد: پذیرفته شدگان نهایی دوره دکتری نیمه متمرکزسال 93 حق ثبت‌نام و شرکت در آزمون دوره دکتری 94 را ندارند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص تغییرات آزمون ورودی دکتری نیمه متمرکز امسال نسبت به سال‌های گذشته گفت: معاونت آموزشی وزارت علوم چارچوب‌های مصاحبه برای پذیرش در مقطع دکتری را تعیین کرده و بارم بندی بخش‌های گوناگون را مشخص کرده است. این درحالی است که در سال گذشته که بارم بندی توسط دانشگاه‌ها انجام می‌شد.

وی در همین خصوص افزود: امسال دانشگاه‌ها حد نصاب پذیرش دانشجویان دکتری را به سازمان سنجش اعلام کرده و ما براساس ظرفیت اعلام شده اقدام به پذیرش دانشجویان می‌کنیم.

مشاور عالی سازمان سنجش میزان تاثیر معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد برای ورود به مقطع دکتری را 20 درصد و نمره کسب شده در آزمون دکتری را 80 درصد اعلام کرد و خاطرنشان کرد: در گزینش نهایی همانند سال گذشته نمره آزمون دکتری 30 درصد و نمره مصاحبه تخصصی که براساس سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی فرد انجام می‌شود 70 درصد می‌باشد.

وی در پایان اظهار کرد: زمان برگزاری آزمون طبق برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده 15 اسفند ماه خواهد بود.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران
امین : 1393/09/16

نمره آزمون علمی 30 درصد و نمره مصاحبه تخصصی 70 درصد نمره کل یعنی امکان اعمال نظر و سلایق اساتید در انتخاب دانشجو. این با اصل برگزاری امتحان که اصطلاحا بصورت نیمه متمرکز برگزار می شود در تناقض است. یعنی افراد کلی وقت بزارن مخصوصا بعضی درسهای نامرتبط رو بخونن و قبولم بشن تازه 30 درصد راهو رفتن. این معقول و منصفانه بنظر نمیاد.

محمدامین : 1393/09/16

دوست عزیز اگه شما هم جای من بودی فارغ التحصیل دانشگاه آزاد (به هر دلیل نتونستم کنکور سراسری قبول بشم) و از هر کار پژوهشی که بگید توی رزومم هست یا این وضعیت بسیار موافق تر بودی. من حتی از خدامه کنکور حذف شه ! البته دانشگاه های خوب نسبت به ما آزادی ها سوگیری دارن. موفق باشی

رضا : 1393/09/17

دانشگاه آزادی ها برای دکترا نباید امیدی به داشگاه های خوب و بزرگ داشته باشن چون واقعا سطح دانشگاه آزاد به غیر از دو سه تا پایین هست و مطالبی که دوستان از دانشگاه آزاد برای من که دانشگاه تهران درس می خونم تعریف میکنند بسیار سطح پایین و در حد کارشناسی است.

محسن : 1393/09/17

من فارغ التحصیل دولتی هستم ، ولی دانشگاه آزاد را در کنکور ارشد و دکتری دارای عملکرد بسیار منطقی و مستدل میدانم، دانشگاه های دولتی با این همه بودجه دولتی که هیچ غمی برای شهریه و گرداندن یک موسسه ندارند تا کنون عملکرد مطلوبی نداشته اند ولی دانشگاه آزاد با نا بسمانی های اخذ شهریه تا کنون خوب عمل کرده است. شخصا ترجیح میدهم در دانشگاه آزاد علوم وتحقیقات یا تهران مرکز درس بخوانم تا اینکه بروم در یک گوشه کشور فقط به این خاطر که اینجا یا آنجا دولتی است. عرصه دکتری عرصه تولید علم و بسط آن است و مطمئنم هیچ دانشگاه دولتی وسیله ای خاص برای مجهز کردن دانشجویان خود به تولید علم و تحلیل به آنان عطا نخواهد کرد. مشک آنست که خود ببوید نة آنکه عطار بگوید !!! یعنی نام دانشگاه مهم است ولی خود دانشجو موتور درس آموزی است و .... اتفاقا الان اگر سری به دانشگاه های دولتی هم بزنید می بینید که وضع آموزش آنها هم بهتر از دانشگاه آزاد نیست !!!!

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)