شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 03 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 4,833
بازدید دیروز: 19,789
بازدید کل: 158,515,111
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 251
کاربران حاضر: 251
کدخبر: 11097 زمان ارسال: چهار شنبه 05 آذر 1393 - 12:07 تعداد بازدید: 1821
برگزاری کنفرانس‌های داده کاوی در حوزه بانکداری و مدیریت شهری طی هفته آینده

دانشگاه صنعتی امیرکبیر از 10 تا 12 آذرماه، سه کنفرانس را در زمینه داده کاوی در حوزه‌های عمومی، بانکداری و مدیریت شهری برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، محمد کلانتری، مسوول ارتباط با رسانه دبیرخانه دائمی کنفرانس داده کاوی ایران با اشاره به برگزاری همزمان سه کنفرانس در این حوزه، گفت: اولین کنفرانس داده‎کاوی در بانکداری، هشتمین کنفرانس داده‎کاوی ایران و اولین کنفرانس داده‎کاوی در مدیریت شهری به ترتیب در روزهای 10، 11 و 12 آذرماه جاری در محل هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.

وی برگزاری این سه کنفرانس را بزرگترین رخداد داده‎کاوی ایران دانست و اظهار داشت: این سه کنفرانس علاوه بر ایجاد زمینه ارائه آخرین دستاوردهای دانش داده‎کاوی در کشور، میزبان متخصصان و علاقه‎مندان دانش داده‎کاوی در حوزه های بانکداری و مدیریت شهری خواهد بود.

کلانتری با اشاره به برگزاری هشمین کنفرانس داده‎کاوی ایران، خاطرنشان کرد: این کنفرانس با حمایت 9 دانشگاه برتر کشور در روز 11 آذرماه جاری برگزار می‌شود و با برگزاری سه نشست تخصصی "داده‎کاوی در صنعت آب و برق"، "داده‎کاوی در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی" و "داده‎کاوی در صنعت، معدن و تجارت" با حضور اندیشمندان و صاحب‌نظران صنعت، توسعه دانش داده‎کاوی در صنعت در خصوص موضوعات مرتبط بحث و بررسی می‌شود.

وی به برگزاری اولین کنفرانس داده کاوی در مدیریت شهری در 12 آذرماه اشاره کرد و افزود: در این کنفرانس درباره موضوعاتی چون برنامه ریزی حمل و نقل وترافیک شهری، برنامه ریزی شهروندان، برنامه ریزی افزایش رضایت شهروندان، بخش بندی شهروندان، مدیریت پسماند و مکان یابی امکانات شهری تبادل نظر خواهد شد.

مسئول ارتباط با رسانه دبیرخانه دایمی کنفرانس داده کاوی ایران، دانش داده کاوی را یکی از 10 دانش در حال توسعه دانست و گفت: دانش داده کاوی، فرآیند کشف دانش پنهان درون داده‌ها است که با برخورداری از دامنه وسیع تخصصی با توصیف، تشریح، پیش بینی و کنترل پدیده های گوناگون پیرامونی، دارای کاربرد بسیار وسیع در حوزه های مختلف از جمله صنعتی، پزشکی، ارتباطات، کشاورزی، انرژی، علوم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، بازرگانی، نظامی و آموزشی است.

وی با تاکید بر اینکه در طول دهه گذشته حجم زیادی از داده ها در پایگاه داده ها انباشته و ذخیره شده‌اند، اظهار داشت: نتیجه این انباشتگی این است که سازمان‌ها در داده غنی ولی در کسب دانش بسیار ضعیف هستند. امروزه میزان داده های در دسترس هر 1.2 سال دو برابر می شود و سازمانی توانا است که قادر باشد حداقل 7 درصد از اطلاعاتش را مدیریت کند.

کلانتری با استناد به تحقیقات انجام شده در این زمینه با بیان اینکه سازمان ها امروزه کمتر از یک درصد از داده هایشان را برای تحلیل استفاده می کنند، خاطرنشان کرد: این در حالی است که دانش داده‌کاوی ابزاری است که مدیران را قادر می‌کند تا سریع تر نسبت به آینده عمل کنند، فعال باشند و به جای حدس زدن در انجام فعالیت‌های خود مطمئن باشند.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه