شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 04 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 20,749
بازدید دیروز: 26,897
بازدید کل: 157,701,649
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 36
کاربران حاضر: 36
کدخبر: 10915 زمان ارسال: سه شنبه 08 مهر 1393 - 13:20 تعداد بازدید: 2421
نبود مقطع دکتری رشته مدیریت اجرایی ، عامل اصلی خروج دانشجویان از کشور

مدیرگروه مدیریت اجرایی دانشکده مدیریت واقتصاد علوم وتحقیقات ازبرنامه گروه مدیریت اجرایی برای راه‌اندازی گرایش تولید وعملیات درمقطع کارشناسی ارشد خبرداد وافزود: دانشکده مدیریت واقتصاد واحد علوم وتحقیقات ازظرفیت لازم ومناسبی برای ایجاد گرایش تولید و عملیات برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر حسین وظیفه دوست به علاقمندی فارغ التحصیلان فنی و مهندسی وعلوم پایه برای ادامه تحصیل دررشته مدیریت اجرایی اشاره وتصریح کرد: دانشجویان این رشته به دلیل احساس نیازبه کسب توانایی مدیریتی دررشته و به تبع آن شغل خود قدم دراین رشته نهاده‌اند، این خود سبب علاقه و تلاش مضاعف آنها درفراگیری علم ودرنتیجه افزایش کیفیت دراین رشته می شود.

وی ادامه داد: درطراحی و آموزش این رشته در واحد علوم وتحقیقات برمحوریت کاربردی و تجربی مدیریت اجرایی تأکید فراوانی شده است و برهمین اساس از اساتید برجسته و باتجربه استفاده شده است.

دکتروظیفه دوست به انجمن علمی - دانشجویی مدیریت اجرایی که فعالیت آن از سه سال پیش در واحد علوم و تحقیقات آغاز شده است اشاره کرد و افزود: این انجمن توسط دانشجویان رشته مدیریت اجرایی اداره می شود که از جمله فعالیت و اقدامات آن می توان به هماهنگی ها و برگزاری همایش های داخلی، منطقه ای و بین المللی در واحدعلوم وتحقیقات و دیگر واحد های دانشگاهی اشاره کرد.

مدیر گروه مدیریت اجرایی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به همکاری های این گروه با سازمانها و مراکزی مانند وزارت نفت، شرکت گاز و شرکت آب و فاضلاب، تصریح کرد:همکاری های گروه مدیریت اجرایی با این سازمان ها در قالب حمایت از پایان نامه ها و با ارتباط اساتید و دانشجویان صورت می گیرد.

دکتر وظیفه دوست از برنامه های این گروه برای کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان خبرداد وافزود: درراستای این هدف گروه مدیریت اجرایی واحد علوم و تحقیقات برنامه‌هایی را برای برگزاری دوره های آموزشی تخصصی مدیریت اجرایی، ایجاد پژوهشکده مدیریت اجرایی که می تواند سهم بسزایی از بودجه پژوهشی دستگاه ها و سازمانها را به خود اختصاص دهد و راه اندازی مجموعه مشاوره مدیریت را به دانشکده مدیریت و اقتصاد واحد علوم و تحقیقات ارائه کرده است.

دکتر وظیفه دوست، نبود مقطع دکتری مدیریت اجرایی در ایران را دلیل خروج دانشجویان علاقمند به ادامه تحصیل در این رشته به خارج از کشور دانست و تصریح کرد: سرفصل و درخواست ایجاد مقطع دکتری مدیریت اجرایی و DBA را حدود 5 سال پیش به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه داده ایم که به دلیل تحول در رشته‌های علوم انسانی تا کنون با آن موافقت نشده است.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران
شریعت : 1393/07/05

تو همه جای دنیا DBA توی بیزینس اسکول ها ارائه میشه.. خیلی هاشون 1 سال تئوری و 8 سال تحقیق دارن.. و فقط برای کسایی ارائه میشه که سابقه کاری و مدیریتی داشته باشن .. چون واقعا فقط CASE STUDY ارائه میشه.. .. لابد دوباره بچه های 27-8 ساله بدون یک ذره تجربه کاری می خوان برن مدرک این یکی رو هم بگیرن..

اکبری : 1393/07/05

با سلام خواستم بگم فقط نبود این رشته باعث خروج دانشجویان از ایران نمیشه از دیگر عواملش کوتاهی گروه های آموزشی در آوردن مقطع دکتری است مثلا دانشگاه شهید باهنر کرمان با وجود داشتن شرایط اخذ مجوز هنوز برای هیچ یک از گرایش های مدیریت را ندارد و این درحالی است که سه گرایش مدیریت را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ارائه می شود که این فقط و فقط ناشی از کوتاهی گروه مدیریت دانشگاه شهید باهنر کرمان می باشد و متاسفانه هیچ فردی هم پیگری و جویای این موضوع نیست.

عابد : 1393/07/06

دقیقا با اقای اکبری موافقم حتی رشته کارآفرینی هم با همین مشکل مواجه است متاسفانه در کرمان و زاهدان ارشد کارافرینی داریم ولی دکتری نداریم میطلبه مسولین رسیدگی کنند

سعدی : 1393/07/06

سلام. تقریبا اکثریت دانشگاهها در مقطع ارشد رشته‌ها رو دارند، ولی در مقطع دکتری خیر. که این فکر میکنم بستگی به امتیازی داره که هر واحد دانشگاهی برای گرفتن مقطع دکتری باید کسب کرده باشه. فک کنم اگه غیر از این باشه واقعا بد بشه، چون اون موقع همه میخوان دکتر بشن، مثل الان که ما بدبختی و به زور تلاش و کوشش ارشد گرفتیم حالا هر بیسوادی داره ارشد میخونه.

اکبری : 1393/07/07

در جواب خانم یا آقای سعدی: دانشکده مدیریت و اقتصاد با سابقه 25 سال ارائه کارشناسی بیش از 15 سال کارشناسی ارشد و 4 گرایش و یک استاد تمام و چندین دانشیار و چندین استادیار به غیر از اساتید مدعو امتیاز لازم را کسب نکرده بعد دانشگاه یزد و دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه لرستان فقط با سه یا حداکثر چهار استادیار امتیاز لازم را برای اخذ مجوز گرفتن ؟ نه خیر نه خیر . 2 حالت بیشتر ندارد یا اساتید گروه پیگر نیستن یا وزارتخانه دارد کوتاهی می کند و گرنه چطوری دانشگاه آزاد واحد کرمان با همان اساتید مجوز لازم را نزدیک به سه سال است در سه گرایش دکتری مدیریت گرفته است؟ و متاسفانه هیچ یک از مسئولین پیگر نیستن.

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)