شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 25 خرداد 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 9,513
بازدید دیروز: 18,406
بازدید کل: 164,261,995
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 98
کاربران حاضر: 98
کدخبر: 10912 زمان ارسال: یکشنبه 06 مهر 1393 - 11:20 تعداد بازدید: 2379
شیوه جدید جذب دانشگاه پیام نور در 4 استان/ کاهش همکاری با اساتید فوق لیسانس
سرپرست دانشگاه پیام نور با بیان اینکه شیوه جذب در 4 واحد پیام نور استان تغییر می‌کند از نحوه ادامه همکاری حق التدریسهای فوق لیسانس با پیام نور، خبر داد.

ابوالفضل فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: جذب اعضای هیأت علمی در استانهای تهران، قم، قزوین و البرز از طریق انتقال اعضا از سایر استانها صورت می گیرد. همچنین در سایر استانهای کشور دارندگان مدرک دکتری که میانگین سه مقطع تحصیلی شان 17 باشد و لزوماً از طریق سامانه جذب وزارت علوم ثبت نام کرده اند، جذب می شوند.

وی با بیان اینکه امسال بیشترین جذب در استانهای محروم اعمال می شود، اظهار داشت: بیشترین جذب در استانهای محروم و کم برخوردار از جمله استانهای چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ایلام و خراسان جنوبی انجام خواهد شد.

به گفته سرپرست دانشگاه پیام نور، در این استانها، علاوه بر سوابق علمی، بومی بودن هم یکی از امتیازات برای جذب به شمار می آید.

فراهانی درباره ادامه همکاری دانشگاه پیام نور با حق التدریسهای فوق لیسانس، گفت: حق التدریسها برابر تعرفه وزارت علوم با دانشگاه پیام نور همکاری می کنند و بخشی از تدریس در این دانشگاه بر عهده مربیان و اعضای علمی است.

به گفته وی، ممنوعیت به شکل همکاری حق التدریس برای فوق لیسانسها وجود ندارد اما جهت گیری دانشگاه پیام نور به این سمت است که همکاری با مدرسان فوق لیسانس کاهش یابد.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)