شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 03 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 8,588
بازدید دیروز: 52,631
بازدید کل: 157,662,591
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 130
کاربران حاضر: 131
کدخبر: 10603 زمان ارسال: سه شنبه 31 تیر 1393 - 08:54 تعداد بازدید: 2023
کشف کارآفرینان آینده کشور در نخستین مدرسه تابستانی شریفی‌ها

دانشگاه صنعتی شریف به منظور کشف و پرورش استعدادهای نهفته دانش آموزان و دانشجویان در زمینه کارآفرینی، نخستین مدرسه تابستانی کسب و کار خود را در مردادماه امسال افتتاح می‌کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، نخستین مدرسه تابستانی کسب و کار شریف با هدف تقویت مهارت‌های ارتباطی و خلاقیت‌ها و رقم زدن آینده‌ای متفاوت برای دانش‌آموزان و دانشجویان برگزار می‌شود.

دکتر علیرضا فیض‌بخش، مدیر دفتر توسعه کارآفرینی دانشگاه شریف و مجری طرح مدرسه تابستانی دانشگاه صنعتی شریف با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت آشنایی دانش‌آموزان با مباحث کسب و کار قبل از ورود به دانشگاه و فقدان این مباحث در سیستم آموزش و پرورش کشور مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف در سال جاری اجرایی خواهد شد.

استاد کارآفرینی دانشگاه شریف با اشاره به اینکه ثبت‌نام در این مدرسه آغاز شده و تا ششم مرداد ماه ادامه دارد، گفت: ثبت نام کنندگانی که در این مدرسه پذیرفته شوند، از 20 مردادماه تا اواخر شهریورماه در کلاس‌های آموزشی شرکت می کنند و بعد از شروع سال تحصیلی از مهرماه، آموزش و ارتباط میان این افراد از طریق شبکه‌های مجازی برقرار خواهد بود و هر دو تا سه هفته یک بار هم به صورت حضوری گردهم می‌آیند.

وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان و دانشجویان در این مدرسه با مباحث برنامه ریزی شخصی، تفکر سیستمی، فضای کسب و کار، مباحث مالی و حسابداری، فعالیت تیمی و گروهی و همچنین رشته‌های مختلف تحصیلی و حرفه‌های مرتبط با آنها آشنا خواهند شد. همچنین دانش آموزان و دانشجویان در این مدرسه از طریق شرکت در کلاس‌های مذاکره، سخنرانی، ارائه کردن و چانه زدن، مهارت‌های ارتباطی خود را ارتقا می‌دهند.

استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه در ادامه افزود: برقراری ارتباط با کارآفرینان برتر ایرانی داخل و خارج کشور و شرح داستان موفقیت آنها از دیگر برنامه‌های این مدرسه تابستانی ذکر شده است و شرکت کنندگان در این مدرسه به عضویت باشگاه کارآفرینان جوان دانشگاه صنعتی شریف در می‌آیند.

 

برنامه 10 ساله دانشگاه صنعتی شریف برای شناسایی استعدادهای برتر کارآفرینی کشور

فیض بخش در ادامه یادآور شد: با تستهایی که از شرکت کنندگان در این مدرسه تابستانی گرفته می شود، استعدادهای برتر حوزه کسب و کار کشف خواهند شد و با برنامه 10 ساله‌ای که برای آنها مشخص شده است، کارآفرینان بزرگ آینده کشور را شناسایی خواهند شد.

وی گفت: اولویت اصلی مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف ایجاد خلاقیت و نوآوری در دانشجویان و دانش‌آموزان است. این مدرسه برای دو گروه از دانشجویان و دانش‌آموزان به صورت جداگانه برگزار می‌شود، در این مدرسه بر روی نوع تفکر و نگاه افراد، مهارتهای ارتباطی همچون مذاکره، سخنرانی کردن، ارائه کردن و مهارتهای کارآفرینی، تمرکز خواهد شد.

فیض بخش از آشنایی دانش‌آموزان با فضای کسب و کار در طی این مدرسه خبر داد و افزود: مباحث مالی و حسابداری، ارائه مهارتهای کار تیمی، بازی‌های تیمی، آشنایی آنها با کارآفرینان موفق ایرانی و خارجی و داستان موفقیت آنها و کار کردن بر روی نحوه غذا خوردن و عادات غذا خوردن شرکت کنندگان از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده برای این مدرسه است.

وی تصریح کرد: در راه‌اندازی این مدرسه طرح‌های دانشگاه‌های برتر جهان از جمله استنفورد مورد بررسی قرار گرفته و از تعدادی از اعضای هیات علمی ایرانی خارج از کشور نیز دعوت شده تا تجربیات خود را برای شرکت کنندگان بیان کنند.

 

شرایط حضور در مدرسه تابستانی کسب و کار شریف

مدیر دفتر توسعه کارآفرینی دانشگاه شریف درباره شرایط حضور در این مدرسه گفت: تمامی دانش‌آموزان و دانشجویان در تمامی رشته‌ها و مقاطع تحصیلی می‌توانند برای شرکت در این مدرسه با مراجعه به سایت مدرسه به نشانی اینترنتی http://sharifsummerschool.ir ثبت‌نام خود را انجام دهند. اما در گام نخست اولویت پذیرش فرزندان کارآفرینان و مدیران کشور است و در گام‌های بعدی این دایره گسترده می‌شود.

وی درباره میزان شهریه این مدرسه گفت: میزان شهریه در سایت اعلام شده است و با توجه به اینکه ممکن است برخی از خانواده‌ها از عهده پرداخت شهریه این مدرسه برنیایند، برای افرادی که باهوش و دارای قابلیت‌های خاص هستند، اما با مشکل پرداخت شهریه مواجه‌اند با چندین شرکت خصوصی دولتی و برخی از کارآفرینان وارد تعامل شده‌ایم تا با اعطای بورس تحصیلی این افراد بتوانند به مدرسه وارد شوند.

مجری مدرسه تابستانی کسب و کار شریف در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت 10 درصد از شرکت‌کنندگان پس از گزینش وارد این مدرسه می‌شوند و برای این افراد یک برنامه 10 ساله چیده خواهد شد تا دانشگاه صنعتی شریف در 10 سال آینده سهمی ویژه در تربیت کارآفرینان داشته باشد.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)