شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 10 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 18,864
بازدید دیروز: 34,883
بازدید کل: 160,676,269
کاربران عضو: 3
کاربران مهمان: 153
کاربران حاضر: 156
کدخبر: 10357 زمان ارسال: شنبه 03 خرداد 1393 - 14:09 تعداد بازدید: 1736
توزیع کارت آزمون ارشد آزاد از فردا آغاز می شود / پیرترین و جوانترین شرکت کننده کنکور
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد جزئیات برگزاری آزمون پایان هفته کارشناسی ارشد را اعلام کرد و گفت: توزیع کارت آزمون از فردا آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن اقبالی ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: داوطلبان می توانند از ساعت 11 فردا یکشنبه با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.azmoon.org و وارد کردن اطلاعات ثبت نامی نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.

وی افزود: چنانچه داوطلبان پس از دریافت کارت مغایرتی در مندرجات آن از نظر مشخصات فردی، دین، زبان خارجی یا عکس ملاحظه کردند لازم است بلافاصله به باجه رفع نقص در واحد دانشگاهی که به عنوان حوزه برگزاری انتخاب کرده اند مراجعه کنند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در خصوص زمان رفع نقص کارت های جلسه گفت: زمان رفع نقص روزهای دوشنبه و چهارشنبه هفته جاری از ساعت 9 صبح الی 13 و بعدازظهر از ساعت 14 الی 18 است.

وی افزود: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته امسال در شش نوبت صبح و عصر در روزهای پنجشنبه و جمع و شنبه 8، 9 و 10 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می شود.

به گفته اقبالی آزمون ارشد دانشگاه آزاد با بیش از 550 هزار داوطلب و در 120 مجموعه 3741 رشته محل برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: سئوالات برخی از مجموعه های آزمون هنر و معماری مثل نوازندگی ساز جهانی، طراحی پارچه و لباس، طراحی فضاهای آموزشی، برنامه ریزی شهری و منطقه ای، طراحی شهری، معماری، طراحی صنعتی، تفکیک سازی، نقاشی، هنرهای نمایشی دارای آزمون تشریحی است اما سایر مجموعه های امتحانی به شکل تستی برگزار می شود.

به گفته رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد پیرترین و جوانترین شرکت کننده در آزمون ارشد امسال مردی است 71 ساله از تهران و خانمی 14 ساله از تهران.
 

 

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران
shervin : 1393/03/04

چرا امتحان شنه عصره؟؟؟؟؟؟ کی حال داره ساعت 4 بره سر جلسه کنکور بشینه؟؟؟؟؟؟؟؟

سمیه : 1393/03/05

سلام ... کنکور اجرایی کیه بچه ها؟

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)