معاون پژوهشی دانشگاه سمنان گفت: مرکز کارآفرینی این دانشگاه دومین مرکز کارآفرینی کشور است که پس از دانشگاه تهران ایجاد شد.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، سیف الله سعدالدین با اعلام این خبر در دومین نشست تخصصی کارآفرینی که در دانشگاه سمنان برگزار شد، افزود: ایجاد و تقویت ارتباط بین دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه، صاحبنظران با صنعت و محیط های کسب وکار، ایجاد فرهنگ کارآفرینی بین اعضای هیات علمی و دانشجویان، ایجاد فضا برای حمایت از ایدهها و ایجاد زمینه مکان و تسهیلات برای ایدههای اقتصادی کارآفرینان از اهداف ایجاد مرکز کارآفرینی بود.
وی با اشاره به فعالیت 130 شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، خاطرنشان کرد: بسیاری از ایدههای این شرکتها تجاری سازی شده و در واحدهای تولیدی شهرک صنعتی در حال تولید است.
وی با اشاره به ثبت 100 اختراع از استادان شرکتهای دانش بنیان زیر مجموعه دانشگاه سمنان، گفت: این اختراعها برخی تاییدهای سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران را نیز دریافت کرده است.
معاون پژوهشی دانشگاه سمنان افزود: دانشگاه سمنان جزو 15 مرکز کشور است که به عنوان مرکز تخصصی ارزیابی تحقیقات علمی و منشایی برای افزایش اختراعات و ایجاد فضا به منظور انطباق اختراعات با مراکز علمی مشخص شدهاند.
نظرات کاربران