شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 11 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 23,665
بازدید دیروز: 37,427
بازدید کل: 160,718,497
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 70
کاربران حاضر: 70
کدخبر: 10013 زمان ارسال: شنبه 19 بهمن 1392 - 09:30 تعداد بازدید: 2202
عدم پذیرش دانشجویان بدون پروژه در دکتری پژوهش محور/ شیوه پرداخت شهریه 55 میلیون تومانی
معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس گفت: متقاضیان دوره پژوهش محور حتما باید دارای یک پروژه از یک سازمان حمایت کننده باشند، دانشجویی که پروژه نداشته باشد پذیرش نمی شود.

دکتر یعقوب فتح الهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دانشگاه تربیت مدرس امسال برای اولین بار 6 دانشجوی دکتری پژوهش محور پذیرش کرد.

وی با بیان اینکه دانشجویی که پروژه نداشته باشد پذیرش نمی شود ادامه داد: دستگاه متقاضی پژوهش محور باید به تعداد دانشجویی که برای تربیت نیاز دارد مساله پژوهشی داشته باشد و دانشجو به همراه خود با یک مساله پژوهشی در دانشگاه پذیرش می شود .

معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: سازمانی که دانشجو از آن وارد دانشگاه شده هم باید شهریه 55 میلیون تومانی دانشجو و هم هزینه مربوط به انجام پژوهش در دانشگاه را پرداخت کند و دانشجو همراه نتایج این بخش پژوهشی که سازمان به آن نیازمند است فارغ التحصیل می شود.

معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس در خصوص تغییر شیوه پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش محور گفت: دانشگاه تابع نظر وزارت علوم است و هر شیوه نامه ای که ابلاغ کند از آن تبعیت می کند ولی انتظار داریم تصمیمات وزارت علوم در راستای استقلال دانشگاه ها باشد هر چه به سمت تمرکز گرایی حرکت کنیم به نفع دانشگاه ها نخواهد بود.

منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)