شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 11,960
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,584,390
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 154
کاربران حاضر: 155
دانلود مقاله انگلیسی ترجمه شده به فارسی ؛ بررسی تاثیر نوع دوستی و تعارض در رابطه بر قابلیت یادگیری سازمانی
چکیده:

این مقاله ترجمه ای است از مقاله ای که اصل آن را می توانید به صورت رایگان از اینجا دریافت کنید. فایل زبان انگلیسی 30 صفحه و مربوط به سال 2015 می باشد.
برای دریافت ترجمه مقاله پس از عضویت در سایت به صفحه شخصی رفته و از طریق صفحه افزایش اعتبار، به یکی از روشهای اعلام شده مبلغ مورد نظر را به سایت واریز یا منتقل نمایید. پس از افزایش اعتبار می توانید ترجمه مقاله را به صورت فایل WORD دانلود نمایید.
برای مشاهده سایر مقالات ترجمه شده سایت مدیر اینجا را کلیک کنید.


هدف- هدف از این مقاله بررسی بعضی از پیشینه ها قابلیت یادگیری سازمانی همانند نوع دوستی و تعارض در رابطه است که توسط جابه جایی پارادایم که در علم سازمانی رخ داده است، ایجاد شده است. طراحی/روش شناسی/رویکرد- برای آزمون فرضیه ها از تکنیک معادلات ساختاری استفاده شده است و جامعه آماری تحقیق، سازمانی در اسپانیا بود که از این سازمان به عنوان سازمان متعالی در مدیریت منابع انسانی تقدیر شده بود. یافته ها- نتایج تحقیق نشان داد که در سازمان مورد مطالعه، نوع دوستی تسهیل کننده قابلیت یادگیری سازمانی به طور مستقیم و غیرمستقیم (از طریق تعارض در رابطه) است. تعارض در رابطه به عنوان متغیر میانجی گر فرض شده است که چگونگی بهبود قابلیت یادگیری سازمان توسط نوع دوستی را تشریح می کند. محدودیت ها و کاربردهای تحقیق- محدودیت های این پژوهش شامل ناهمگنی زیاد نمونه آماری و واحد صنعتی و نوع سازمان هایی است که در نمونه آماری بوده اند. با توجه به مزایا بالقوه ای که نوع دوستی برای سازمان دارد، تحقیقات بعدی می توانند به بررسی بیشتر درباره پیامدهای نوع دوستی در سازمان بپردازند. کاربردهای عملی- نوع دوستی موجب ایجاد سازمانی با ارزش هایی می شود که می تواند نه تنها قابلیت یادگیری سازمانی را به طور مستقیم تسهیل کند بلکه از طریق کاهش تعارض در رابطه نیز موجب تسهیل قابلیت یادگیری سازمانی شود. نوع دوستی می تواند به سازمان ابزاری را توصیه کند تا آنها موفقیت خود در مواجه با چالش عدم قطعیت و تغییر دائمی محیط اقتصادی را بهبود دهند. اصالت یا بدیع بودن- این مطالعه، رویکرد نوع دوستانه ای را پیشنهاد می دهد که مدل های خودخواهانه سنتی در مبانی نظری را کنار می گذارد. این مطالعه نوع دوستی و تعارض در رابطه را به عنوان پیشینه های قابلیت یادگیری سازمانی بررسی کرده است.
کلید واژه: تعارض در رابطه ، قابلیت یادگیری سازمانی ، یادگیری سازمانی ، نوع دوستی
نویسنده(گان): مترجم: محمدحسین شجاعی
منبع: International Journal of Conflict Management Vol. 26 No. 1, 2015 pp. 85-112
موضوع: رفتار سازمانی
دسته: مقالات ترجمه شده - دانلود ترجمه مقاله
سال انتشار: 2015
تعداد صفحات: 34
قیمت (تومان): 22000
بر اساس شرایط و ضوابط ارسال مقاله در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.
 این مقاله ترجمه می باشد.
مشاهده اصل مقاله به زبان انگلیسی